Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Μεγάλο Εθνικό σκάνδαλο που αφορά την οριοθέτηση των ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου. Δεν παίζονται οι απατεώνες.

Του Καθηγητή Γ.ΖουγανέληΚανείς δεν ξέρει τί έχουν υπογράψει με τη Τουρκία οι απατεώνες, για το θέμα των ερευνών για κοιτάσματα στο Αιγαίο και γενικότερα στις εν δυνάμει ΑΟΖ τους. Δεν υπάρχει οτιδήποτε που να έχουν κάνει και πού να μπορεί να με ξαφνιάσει. Από τη στιγμή που υπάρχει συγκάλυψη για τη διακίνηση των ναρκωτικών στο Αιγαίο, τα υπόλοιπα έπονται.

Η ΑΟΖ ως γνωστόν αφορά εκτός απο την υφαλοκρηπίδα (περιοχή 200 με 350 νμ απο τις ακτές), την εκμετάλλευση των θαλασσίων πόρων μέσα στα 200 νμ, όπως και τη παραγωγή ενέργειας απο το νερό και τον άνεμο, θέματα πολύ σημαντικά για την Ελλάδα και την ΕΕ.

Οι αλιευτικές ζώνες είναι ανάμεσα σε αυτούς τους θαλασσίους πόσορυς, όπως και οι υδατοκαλλιέργειες, τα ορυχεία βυθού, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ. Αντιλαμβάνεσθε πόσο σημαντικό είναι οι αλιευτικές ζώνες και ο χώρος εκεμετάλλευσης του υπεδάφους και του βυθού (κοιτάσματα) να καλύπτουν όλη την Ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα (και τη Κυπριακή αντίστοιχα). Ο καθορισμός μικρότερων περιοχών και ο περιορισμός τους μόνο εντός των χωρικών υδάτων (6 νμ) θα σήμαινε παράδοση εθνικού εδάφους δηλαδή προδοσία. Φοβάμοι ότι απο τώρα και στο εξής θα χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη πολυ συχνά. Στη συνέχεια θα καταλάβετε το γιατί.


Σας είπα ότι οι φιλικές τιμές τελειώνουν.

Ας δούμε και το θέμα "Πρόγραμμα της Ενεργειακής Ένωσης" του κ.Γιουνκέρ, ένα ακόμη εργαλείο που οι απατεώνες δεν χρησιμοποίησαν για να οριοθετήσουν την Ελληνική και τη Κυπριακή ΑΟΖ.


Σας είπα ότι οι φιλικές τιμές τελειώνουν. Η προδοσία έχει αρχίσει και παίζει έντονα στη σκέψη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.