Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Τσίπρας, ο προστάτης του καρτέλ των εφοπλιστών, ο κάλπικος και ψεύτης "αριστερός" με τη πόζα ηγέτη

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΓΙΑΤΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Ένας απο τους λόγους που μερικές φορές στηρίζω τον κυρ Σόιμπλε είναι όταν στηρίζει θέσεις δικές μου π.χ. τη φορολόγηση όσων έχουν προνόμια.

Το κακό είναι ότι δεν τις κάνει πράξη, όπως και ο ψεύτης πρόεδρος της Κομισσιόν κ.Γιουνκέρ, που μίλαγε πρίν εκλεγεί για φορολόγηση των εφοπλιστών και απο το πολύ ποτό μετά έπαθε αμνησία. Mόνο σε εκλογές το θυμούνται όλοι. 

Διαβάστε τι λέει ο κυρ Δρ.Σόιμπλε για τη μόνη τάξη επιχειρηματιών στην Ελλάδα, που δεν πληρώνει φόρους (βραβείο Γκίνες για "αριστερή" κυβέρνηση) και για τον αρχιψεύτη που με πόζες στο καθρέφτη παριστάνει τον ηγέτη (μια ακόμη καρικατούρα του καρτέλ είναι).

Λυπάμαι που χρησιμοποιώ εκφράσεις οι οποίες δεν έχουν ωραίο ήχο αλλά δεν μπορείς να περιγράψεις το σκατό σαν "αφόδευμα" ή σαν "αφήγημα". Δεν θα μυρίσει η βρώμα του και δεν θα υπήρχε επικοινωνία και με το κόσμο. Η κουλτούρα της χώρας είναι σε επίπεδο  Άδωνη και η πολιτική σε επίπεδο Κούλη, Ρούλη και Μπούα με τους οποίους συνομιλεί ο "ίσος" τους κυρ Σόιμπλε.

Το παραπάνω κείμενο Σόιμπλε δεν θα το δείτε σε κανένα ΜΜΕ του καρτέλ της Κολομβίας, μέρη στα οποία εργάζονται με περέκκλιση τα παιδιά της Στοάς Μακαντάση και Πεονίας γωνία. Σε απολύτως κανένα.

ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ)


Η σύνδεση Τσίπρα με τα ντόπια καρτέλ εμφανίζεται απο τότε που έγινε κυβέρνηση. Κανένας "αριστερός" υπουργός της δεν αντελήφθη ποτέ ή δεν είδε ποτέ τίποτα σχετικά με τις επενδύσεις που εδίνοντο σε καρτέλ με δάνεια, άρα υπήρχε εντολή Τσίπρα. Με τους εφοπλιστές έχει άμεση σχέση και η ΝΔ. Αναφέρω ενδειτικά την οικογένεια Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη κλπ  O κ.Καμμένος υπήρξε και υπουργός εμπορικής ναυτιλίας. Υπάρχουν δεσμοί... Υπάρχει και ένα θέμα για κάτι 30 "βιβλία" που ο κ. Μαρινάκης είχε για το κ.Τσίπρα. Η Εισαγγελία ερεύνησε το θέμα ή το άφησε και αυτό; Μάλλον το άφησε "τότε". Τώρα όμως;

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

Ενδιαφέρον έχει αν θα ψηφίσει η Γερμανική Βουλή θετικά για την δόση των 8,5 δις ευρώ. Θα φανούν και εκεί τα κυκλώματα. Κανονικά η δόση ΔΕΝ πρέπει να περάσει, αφού το IMF δεν συμμετέχει. Είναι αυτονόητο. Περιμένω το λάθος και μετά, θα περπατήσω άνετα... like a boss.

Υπενθυμίζω ότι υπουργός εν ενεργεία έχει φάει 10 μήνες φυλακή με αναστολή και παραμένει στη θέση του ενώ υπάρχει επίθεση μόνο κατά Καμμένου στη Βουλή χωρίς κανείς να μιλάει για τα ναρκωτικά. Μιλιά και η Στοά Μακαντάση για το θέμα του υπουργού του SYRIZA. Γιατί; Κάποιος "δότης" το ζήτησε;

Ένα κράτος που θέλει να το παίξει Αστερίξ με τις τσάπες, τα λαμόγια και τα ψοφίμια δεν πάει μακριά, πολύ περισσότερο μια ΕΕ. Η μεγάλη κρίση στην ΕΕ δεν είναι μακριά. Όταν όλα πάνε προς τα κάτω, κάποια στιγμή δεν υπάρχει πιο κάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.