Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Επι χρόνια όμηρος των εμπόρων και των μεταφορέων των ναρκωτικών και των άλλων πειρατικών η Ελλάδα. Κολομβία…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Όταν κάτι δεν χτυπιέται, τότε απο κάπου προστατεύεται…
Αν σκανάρει κάποιος το σημερινό τύπο, όλοι έχουν κολλήσει στο θέμα επικοινωνίας Καμμένου Γιαννουσάκη. Κατά σύμπτωση τα περισσότερα ΜΜΕ της διαπλοκής ελέγχονται απο το καρτέλ των εφοπλιστών. Θα θυμάσθε ότι στη Κολομβία οι έμποροι των ναρκωτικών χρησιμοποιούν ακόμη και υποβρύχια για τη μεταφορά των ναρκωτικών!

Το θέμα της πειρατείας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο το άνοιξα εγώ (και αυτό, μπορείτε να ελέγξετε την ημερομηνία ανάρτησης των άρθρων μου) και μία ως δύο μέρες μετά αυτό προσωποποιήθηκε στο όνομα του κ.Μαρινάκη απο κάποιο διαδικτυακό ΜΜΕ.

Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί να σημαίνει και άλλα πράγματα. όπως μια καλή ιδέα για να συμβούν ή να δικαιολογηθούν διάφορα πράγματα σε ένα λαό που κοιμάται όρθιος. Μπορεί να προκύψει και αύξηση της τιμής της πρέζας!

Πρέπει στη ζωή μας να μάθουμε να αξιολογούμε τη σημασία των πράξεων και να δίνουμε προτεραιότητα στα θέματα που έχουν μεγαλύτερο οικονομικό κόστος. Απο τη πλευρά αυτή, η συνομιλία Καμμένου και Γιαννουσάκη είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με την εμπορία των ναρκωτικών και τις μεταφορές των πειρατικών προϊόντων μέσω Ελλάδας στην ΕΕ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει θέμα και το έχω θίξει σε προηγούμενο άρθρο αλλά δεν είναι το πρωτεύον.

9 φόνοι για το ΝΟΟΡ 1 έχουν ένα οικονομικό κόστος που δεν μπορεί να πληρώσει ο καθένας. Τα εντάλματα για τους Τούρκους εμπλεκόμενους έπρεπε να είχαν βγεί. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας.

Ο κ.Καμμένος είναι σε δύσκολη θέση για δύο λόγους. Ο ένας αφορά τη συνομιλία με τον φυλακισμένο. Υπάρχει και άλλος. Τον βλέπω… Είναι τρείς μαζί και εκτός απο αυτούς, μερικοί είναι και στη ΝΔ. Δεν εννοώ "σπείρα" αλλά κάτι άλλο "συνδετικού" χαρακτήρα. Σταματώ εδώ για τώρα.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Στην αρχική του κατάθεση ο Γιαννουσάκης ανέφερε ότι 900 κιλά πήγαν πρός το Μαρινάκη. Αυτό θα σήμαινε ότι ένας απο τους κεντρικούς εισαγωγείς ναρκωτικών στην ΕΕ επι χρόνια ήταν και είναι ο Μαρινάκης! Το πράγμα αποκτά μεγάλες διαστάσεις που ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι η Κολομβία των Βαλκανίων, ο δρόμος μεταφοράς των ναρκωτικών. Αυτό το ήξερα απο τότε που ήμουν φοιτητής! Κανένας όμως απο το πολιτικό σύστημα αλλά και διεθνώς δεν το έχει προσέξει. Η σιωπή της Γερμανίας και της Γαλλίας λένε πολλά. 

Το θέμα Μαρινάκη και Γιαννουσάκη θα πάει προς συγκάλυψη και φαντάζομαι θα υπάρξουν ανταλλάγματα. Υπάρχει τρομακτική εμπειρία απο το πολιτικό σύστημα. Θα στηθεί η σχετική μηχανή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Στην Ελλάδα όλα σταματούν πάντα επειδή οι έξω βάζουν πλάτες στους μέσα.

Προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα της εμπορίας και μεταφοράς.  Ακόμη και ο κ.Μαρινάκης να είναι υπεύθυνος για όλα, δεν πρέπει να θεωρηθεί ο μοναδικός που δρά στην Ελλάδα. Η χώρα μας διαφαίνεται σαν κεντρικό σημείο εισόδου παρανόμων προϊόντων στην ΕΕ. Το θέμα αυτό δεν θα κλείσει εύκολα. Είναι πολλά τα λεφτά.

Ο κ.Μητσοτάκης δεν κάνει εύκολη την επίλυση αυτής της υπόθεσης. Οι λεπτομέρειες της έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί. Είναι πολιτικά κουτό και για αυτόν και για τα ΜΜΕ της διαπλοκής να υποβιβάζουν το θέμα της εμπορίας και της μεταφοράς στο θέμα της επικοινωνίας Καμμένου.

Τα σκουπίδια είναι ένα πρόβλημα σημαντικό αλλά δεν μπορεί να είναι στη πρώτη σελίδα των ΜΜΕ πάνω απο το θέμα NOOR 1. Δικαστές που έβγαλαν συνταγματικά τα μνημόνια μυρίζουν…

Η Ελλάδα δεν είναι μεγάλη χώρα και όλα όσα γίνονται ή δημοσιεύονται καταγράφονται.  Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς σε ποιό κόλπο της Μαφίας ακριβώς ο καθένας παίζει…

Πότε θα βγούν όλες οι κασέτες με τις συνομιλίες Καμμένου; Γιατί οι ξαφνικές επαφές Μητσοτάκη με τον Αμερικανό Πρέσβη; Στέλνει μηνύματα κάπου; Η DEA γιατί δεν έχει ζητήσει ακόμη τα στοιχεία για το θέμα απο τις Ελληνικές Αρχές; H INTERPOL τί ρόλο βαράει;

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΠΙΘΑΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ.

Όταν βλέπετε κανένα κόμμα να μην αγγίζει την ουσία της υπόθεσης που είναι η μεταφορά, η εμπορία και ο έλεγχος των παρανόμων προϊόντων που μπαίνουν στην Ελλάδα, αυτό σημαίνει διαπλοκή και διαφθορά μέχρι το λαιμό, που επεκτείνεται στην Ευρωζώνη και στη Κομισιόν. Τόσα χρόνια κανένας τους δεν πρόσεξε τίποτα; Σκεφτείτε για τί ποσά και τί διαφθορά μιλάμε. Γιατί να οριοθετηθεί η ΑΟΖ και τα εθνικά ύδατα να πάνε στα 12 νμ; Είναι διαχρονικό το πρόβλημα. Τίγκα στα ναρκωτικά και στη πειρατεία καυσίμων το Αιγαίο. Να γίνει έλεγχος πόθεν έσχεν στο Λιμενικό απο τη μεταπολίτευση και μετά.

Δεν χρειάζομαι “ταυτότητα” για να αντιληφθώ το Who is Who κάποιου, αυτό πρέπει να το έχετε ήδη καταλάβει. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι, που κάποιοι ενδιαφερόμενοι ήδη το γνωρίζουν. Το θέμα της εμπορίας θα φτάσει στη Γερμανία, διότι αν δεν φτάσει τότε πάει να πεί πάρα πολλά. Κατανοητόν; Σκεφτείτε να έλθω και στην Ελλάδα με αεροπλάνο…

Αναμένονται πυρκαγιές στην Ελλάδα και εκρήξεις για να στραφούν όλοι πρός άλλη κατεύθυνση. Είναι η συνήθης αντίδραση της Μαφίας που κουνάει τα νήματα στη χώρα, για να μη χάσει την ανταγωνιστικότητά της…

Σχετικά άρθρα
  1. Διαλύοντας νερό σε λάδι με φτηνούς γαλακτωματοποιητές. Πόσο αγνό μπορεί να είναι το Κρητικό λάδι ή το Πετρέλαιο; (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.