Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Αυτοκτονείστε για να εκτονωθείτε. Η έξοδος με αυτοκτονία έρχεται πάλι σαν νέα μόδα στη πολιτική.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ένας τρόπος για να φύγει χωρίς επιδέσμους κανείς απο τη πολιτική είναι η μέθοδος της αυτοκτονίας. Ένα κορυφαίο πολιτικό λάθος, που όμως να σβύννει μετά. Η περίπτωση του κ.Καρατζαφέρη που έκανε πρωθυπουργό τον κ.Παπαδήμο που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια μετά τη χρεοκοπία Καραμανλή ήταν μια από αυτές. Αυτό δεν σβύννει με τίποτα.

Η σύνδεση ΑΝΕΛ στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με το θέμα Καραμανλή και Γεωργίου. Αυτό φαίνεται ότι κλείνει λόγω παραγραφής κάποιων αδικημάτων. Ήταν και κάποιο δείπνο στα Λεμονάδικα με τη Γάτα Ιμαλαίων που προηγήθηκε του ειδυλλίου.

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΕΣ ... ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ

Νομίζω ότι και ο κ.Καμμένος έχει μπεί στη διαδικασία της πολιτικής αυτοκτονίας, τη λεγόμενη "δρόμο χωρίς επιστροφή". Δεν ξέρω αν αυτό αναδείξει το άλλο του ήμισυ που κάνει διακοπές στην Ευρώπη περιμένοντας το θαύμα της Παναγίας. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά είδη "Καθηγητών".

Το λαχείο Καμμένου έχει λήξει. Στη Στοά Μακαντάση (Σκηνοθέτη και Σοφιανό γωνία) πρέπει να έχει γίνει αντιληπτό αυτό.

Η ζούγλα της πολιτικής στην Ελλάδα δεν μπορεί να έχει βίλλες σαν αυτή. Για παράγκα τη βλέπω.

Είναι γνωστό επίσης, πόσοι πολιτικοί και Ερμήδες των ΜΜΕ αναδείχτηκαν απο συγκεκριμένο Διαδικτυακό Συντριβάνι και με τα Φράγκα Ηπείρου να γκαρίζουν σαν γαϊδούρια που τα απαυτώνουν απο την απέναντι.

Η Ιερή Γάτα του Φούτζι δεν είναι όμως μια απλή ψοφόγατα Ιμαλαίων...

ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; KAI AN ΠΕΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;

Μια παρέα είναι όλοι. Πλάτες κάνουν συνέχεια ο ένας στον άλλον. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι για φιγούρα. Η χώρα δεν έχει κρατική υπόσταση και τα ΜΜΕ της διαπλοκής που παράνομα εκπέμπουν, σας μαθαίνουν μόνο πώς να αερίζεσθε.

Η λύση είναι μία αλλοιώς όλα θα γίνουν κάρβουνο. Σαν φωτιά μου μυρίζει σήμερα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.