Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Άσχετοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι ή χαμηλόβαθμα μέλη της διεθνούς Μαφίας; Την απάντηση πρέπει να τη γνωρίζετε, με τόσα που πληρώνετε αντί για άλλους...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Εγώ στην εφορία δεν χρωστάω ούτε παράνομα εκπέμπω χωρίς άδεια ούτε κόκκινα δάνεια έχω ούτε έχω καταχραστεί κάποιο δάνειο. Αυτό δεν με βάζει στο ίδιο επίπεδο με κανένα "κάποιο". Επίσης, διευθυντή δεν είχα ποτέ που να τον είχαν πάει μέσα για διακίνηση ναρκωτικών μέσω εμπορικού πλοίου, στο οποίο θα είχα πρόσβαση. Θα το ήξερα ότι και να έκανε. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και μια εταιρεία πολύ περισσότερο. Τόσοι νεκροί θέλουν λεφτά για να θαφτούν...

ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ

Τα λέω αυτά για να καταλάβουν στο εξωτερικό αυτοί που με διαβάζουν, γιατί η Κολομβία της ΕΕ είναι μόνιμα σε έκσταση. Δεν είναι το ούζο και τα σουβλάκια, είναι οι ντόπιοι απατεώνες που προστατεύονται απο τη Διεθνή Μαφία και τη ντόπια Μαφία, γιατί τους κάνουν τις δουλίτσες τους. Καμμία μεταρρύθμιση δεν τους έχει αγγίξει και αυτό αφορά και όσους πολιτικούς τους βάζουν πλάτες.

Η Κρήτη δηλώθηκε δύο φορές σε μέγεθος. Στη Γερμανία Α.Ε. έχουν αμνησία με τις επιδοτήσεις; Ο Xούφτελος δεν είδε τίποτα;

Την εποχή που ήμουν φοιτητής έβλεπα στο πανεπιστήμιο πειρατικές κασέτες να πωλούνται στην αυλή. Θυμάμαι και έναν φοιτητή που ερχόταν από άλλο ΑΕΙ και τις πούλαγε. Έμοιαζε πολύ στο κ.Βενιζέλο. Τώρα ακούω, ότι πωλούνται ναρκωτικά στις αυλές των ΑΕΙ και ότι τα Ελληνικά ΑΕΙ είναι στα 200 καλύτερα του κόσμου! Σεμνά λίγο τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Να προσέχουν τί γράφουν. Οι έξω δεν είναι μπαγλαμάδες σαν τους Κολομβιανούς ψηφοφόρους... Οι φωτογραφίες απο το παν-μιο Αθήνας εξηγούν πολλά.

ΜΜΕ και Δικαιοσύνη δεν λειτουργούν. Δεν είναι επίπεδο αυτό. Μια δίκη ένα χρόνο! Καμμία μεταρρύθμιση. Απο κεί και πέρα να μη φάνε και κάτι στη αστυνομία, στην εφορία, στη πολεοδομία και στο λιμενικό; Οι υπουργοί να μη λαδωθούν και αυτοί;  Ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε τί θέλω να πώ...

Με τι δεδομένα και με ποιούς θα γίνει η ανάπτυξη της Ελλάδας; Με νέους φόρους ή με απατεώνες που θέλουν να στήσουν και τράπεζα "ανάπτυξης" για να παίζουν καλύτερα τις κουμπάρες με τους δανειστές;

Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων έχουν μοιρασθεί ήδη... Αυτό ανακοινώνεται σιγά - σιγά για να γίνεται το ξεπούλημα πιο συναρπαστικό, κάτι σαν Survivor...!

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΦΤΟΥΝ

Και το ανθρωπιστικό έχει κάποιο όριο. Στη περίπτωση της Ελλάδας έχει ξεφύγει απο τη λογική.

Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης κρύβει μυστικά για το θέμα "μετανάστες", που κανένα κόμμα δεν έχει σκύψει να δεί. Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να απορροφήσει μετανάστες ούτε να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ούτε να μειώσει την ανταγωνιστικότητα της, την οποία έχει ανάγκη περισσότερο απο τη Γερμανία.

Μετά τα Τουρκικά έργα στα ΜΜΕ και τα διάφορα παντρέμματα, έρχεται και η σειρά Ελληνικών ΜΜΕ να περάσουν σε Τουρκικά χέρια. Δεν είναι κάτι κακό, αν το δεί κανείς μόνο του. Ξεκινάει όμως να είναι κακό απο τη στιγμή που δημιουργεί προβλήματα απο τη προσαρμογή των μεταναστών στα Ελληνικά δεδομένα και τη γνωστή αντίληψη της Τουρκίας περί προστασίας των ομοθρήσκων της σε άλλες επικράτειες π.χ. στη Κίνα.

Μια πανσπερμία θρησκειών αλλοιώνει την Ελληνική κουλτούρα και κάνει δύσκολη τη συμμετοχή στα κοινά ενώ δεν παράγει συναντίληψη των προβλημάτων λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, ιστορικών δεδομένων και εμπειριών. Είναι πολλά, όπως και οι ανυπάκοοι πολιτικοί στο υπάρχον σύνταγμα.

Για πολλούς Έλληνες το θέμα δείχνει μια εμπόρευση ανθρώπων με λεφτά της ΕΕ, που κρύβεται πίσω απο το ανθρωπιστικό στοιχείο. Τα ψέμματα επίσης του κ.Τσίπρα, ότι δηλαδή η Ελλάδα αδυνατεί να ελέγξει τα σύνορά της στη θάλλασα, κάτι που τεχνολογικά είνα ψέμμα για φάπες, επιβαρύνει το κλίμα.

Υπάρχει και ένα ακόμη θέμα. Δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσα στην ΕΕ απο φανατικούς ισλαμιστές και στην Ελλάδα να το παίζουν όλοι ανοιχτά παράθυρα μπρός-πίσω. Δεν είναι περίεργο σε θέσεις ευθύνης στη χώρα να είναι οι χειρότεροι. Μαφία είναι αυτή. Ξέρει τι κάνει. Ο λαός δεν ξέρει και ούτε μπορεί να φανταστεί γιατί τα ΜΜΕ της διαπλοκής του δείχνουν κάθε τόσο να κοιτάει αλλού. Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι μόνο για διανοητικά καθυστερημένους.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Το πειρατικό, τα φάρμακα, τα ναρκωτικά, οι άνθρωποι, τα όπλα πάνε και έρχονται μέσω Ελλάδας (και Μεσογείου φυσικά). Μιλάμε για ανταγωνιστικότητα και πολύ "τουρισμό". Να γιατί τα κράτη του Νότου της ΕΕ δεν θέλουν ΑΟΖ. Για να το έχουν ανοιχτό απο πίσω, που δεν βλέπει κανένας τι πάει προς Βορρά, που όλα είναι ελεύθερα...

Που και που συλλαμβάνεται κάποιος στην Ελλάδα, που μετά όμως αθωώνεται και κανείς δεν μαθαίνει πως βγήκε ο αδελφός απο τη φυλακή. Τον ρωτάς "πότε βγήκες" και εκείνος σου λέει "γιατί μπήκα ποτέ;".

DNA ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

Στη συνέχεια, ένα διάγραμμα για να μπείτε όλοι στο νόημα εύκολα. Nα σκεφτείτε ότι έχουν προηγηθεί τόσες "μεταρρυθμίσεις" επι δυναστείας του IMF (δεν το βλέπω πλέον να συμμετέχει σε Ελληνικό πρόγραμμα). Καμμία δεν πέτυχε.Μπροστά σε όλα αυτά το χρέος της χώρας σαν παράμετρος κοινωνικής ζωής είναι ένα τίποτα. Το γεγονός ότι οι δανειστές παραμένουν θεατές όσων συμβαίνουν, λέει ότι έχουν αναπτύξει με τους πολιτικούς όλου του φάσματος σχέσεις στοργής και αλληλοπροστασίας. Το αμοιβαίο κέρδος εξυπακούεται.

ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΤΟ IMF ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.