Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Εθελοντική πάλι η φορολόγηση των εφοπλιστών και μόνο για το 2018. Κατά 8 δις η αύξηση του Χρέους με το που η Ελλάδα θα πάρει τη δόση. Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το πάνε απο δώ, το πάνε απο εκεί πάλι παραμύθια λένε. Το κόκκινο το κάνουν μπλέ. Έτσι και αλλοιώς τα παράνομα λειτουργούντα με δανεικά ΜΜΕ ανήκουν στο καρτέλ των εφοπλιστών που δεν φορολογούνται με δις ευρώ αλλά η κυβέρνηση θέλει να εμφανίζονται ότι "φορολογούνται", γιατί είναι "αριστερή"! Άρες Μάρες Κουκουνάρες.

Πιασμένα τα γατάκια πάλι ή μάλλον οι πληρωμένοι παπαγάλοι των ΜΜΕ. Σήμερα λοιπόν, βγήκαν όλα τα ντεσεβώ της Στοάς Aυτιάκα και Πορδοβασίλη γωνία και άρχισαν το παραμύθι. "Οι εφοπλιστές θα πληρώσουν φόοοορους για το 2018" λένε τα ΜΜΕ του διαδικτύου αλλά και τα άλλα που πουλάνε χαρτί υγείας.

"Συμφώνησαν" οι εφοπλιστές λένε οι παπαγάλοι των ΜΜΕ (ενώ τα ναρκωτικά και τα πειρατικά στο Αιγαίο είναι στην "αράδα" για μέσα) να πληρώσουν φόρους οι εφοπλιστές για μια ακόμη χρονιά! Τη μαγική λέξη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ δεν τη λένε. Αυτό είναι που με ενοχλεί.

Αυτό λέγεται "ενημέρωση" στην Ελλάδα; Ποιός "αυτιάκας" το λέει αυτό;

Αν η Ελλάδα πάρει καταχρηστικά τη δόση της, τότε το χρέος της αυτόματα θα αυξηθεί κατά το ποσό της δόσης της. Δεν μπορώ να το πώ πιο λιανά. Αν είστε κρετίνοι και γουστάρετε δούλεμμα, τα "παραγωγικά" ΜΜΕ της Ελλάδας με τα δανεικά και αγύριστα σας το προσφέρουν ελεύθερα.

Απο δύο συχνότητες θα δώσει ο κ.Παππάς σε κάθε καναλάρχη (6x2= 12 συχνότητες για 6 άδειες, μια συχνότητα για υψηλή ευκρίνεια και μια για χαμηλή). Αυτό δεν τα λένε τα Ελληνικά συγκοινωνούντα δοχεία "νυκτός". Τα κρύβουν.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

Για να μη "παρεξηγηθούμε", σας θυμίζω ότι επι εποχής Greek Statistics (ακόμη συνεχίζεται) οι οίκοι αξιολόγησης των τραπεζών είχαν στη πρώτη κατηγορία την Ελλάδα. Δεν ήξεραν τίποτα.  Με πάνω απο 120 δις κόκκινα δάνεια των τραπεζών μια αναβάθμιση της χώρας απο έναν οίκο αξιολόγησης θα σήμαινε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Είναι και θέμα IQ να καταλαβαίνετε μερικά πράγματα. Δεν περιμένω να τα πιάνετε και όλα όσα σας λέω. Με τα τόσα πίτουρα για κότες που σας ταίζουν...

Πληρώστε πάλι και φέτος τα φορολογικά χρέη που θα έπρεπε να πλήρωναν οι εφοπλιστές και κλάστε γαρίδες απο τη πείνα. Περιμένετε να πάρετε σύνταξη; Τσιμέντο σας ταίζουν;

Επιβαρύνετε το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Φαί και κλάσιμο είστε μόνο. 

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Γιατί τόσα πλοία κάθονται συχνά στα όρια των εθνικών υδάτων της Ελλάδας χωρίς να πρσεγγίζουν τις ακτές; Ψαρεύουν μπακαλιάρο ή περιμένουν να νυχτώσει για να έλθουν οι βάρκες να πάρουν τα πειρατικά, τα όπλα, τους μετανάστες ή το πετρέλαιο; Η Κολομβία είναι πιο ανταγωνιστική απο την Ελλάδα.

Εΐναι ευρηματικοί. Μέχρι Νόμπελ θα δώσουν σε κάποιο Έλληνα για να μιλάνε τα ΜΜΕ για ένα χρόνο και εσείς να πληρώνετε τα φέσια τους. καθότι η Ελλάδα αναπτύσσεται (στο εξωτερικό με λεφτά απο μέσα).

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Είναι καιρός τώρα να τρέχει κανείς να φυλάει τα σύνορα; Αυτά είναι για κάτι γραφικούς. Μιλάμε για οργάνωση στο στράτευμα. Αλοίμονο τώρα. Ο στρατός θα πολεμήσει απο τα γραφεία μι joystick! Είναι και ο αρκούδας, που παριστάνει κάθε τόσο τον "πατριώτη" και τον ειδικό στα οπλικά συστήματα. Πολύ γράσο...

Η Ελλάδα έπρεπε να έχει ναύσταθμο και εκτός Σαλαμίνας, γιατί τα αντιαεροπορικά δεν φτάνουν. Θέλουν όμως όλοι να κάνουν και το ναυτάκι στη παραλία με ουζάκι και κοκορέτσι. Αυτοί όλοι είναι για πόλεμο;  Με τί; Mε τα μηνύματα και τις βουτιές στο Αιγαίο; Αρπακώλες...

O ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΤΑΚΕΣ, Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΟΜΠΑΛΙΕΣ
Σκέτες τρίχες...


Κλεψομπαλιά είναι π.χ. να μιλά κάποιος για 6 χρόνια για ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες και ενέργεια, να "τους" έχει βγάλει στα μανταλάκια και κάποιοι να βάζουν "παίχτες" δικούς τους απο το "πουθενά", για να εξαφανισθεί η δράση αυτού πού έκανε τις όποιες αποκαλύψεις. Τους βαπτίζουν ειδικούς δηλαδή από τη πίσω πόρτα. Να πως γίνονται νόμιμες οι αποφάσεις.

ΜΙΑ ΚΛΕΨΟΜΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ

Οι "παίχτες" της πρηγούμενης ενότητας πολλές φορές, λένε λάθος τα κάλαντα και αυτό είναι επικίδυνο.

Τα καλώδια και οι αγωγοί π.χ. περνάνε απο μια ΑΟΖ αν συμφωνήσει το κράτος στο οποίο ανήκει η ΑΟΖ, με την έννοια ότι μπορεί να καθυστερήσει να υποδείξει το δρόμο απο τον οποίο αυτά θα περάσουν.

Απο το Σκάι βέβαια η Στοά Μακαντάση εκφράζει άλλες απόψεις περί ΑΟΖ, λάθος απόψεις... Ας δούμε λίγο το "γιατί".

ΑΝ η Τουρκία κερδίσει το σημείο (1) στην ΑΟΖ της που θα φτάνει στην Αιγυπτιακή ΑΟΖ, τότε θα μπορεί να μήν επιτρέψει να περάσει ο EAST MED απο το Ισραήλ προς την Ελλάδα. Αν αυτός περάσει μέσω της Αιγυπτιακής ΑΟΖ η Κύπρος δεν θα έχει κανένα κέρδος.

Εθνική εξωτερική πολιτική για φάπες απο τη Στοά Μποζιά και Αγλέουρα. Για κλάμματα είναι η χώρα μας και αυτό δεν διορθώνεται με βραβεία και αναγνωρίσεις, αυτά που ανακοινώνουν τα παγαλάκια της Στοάς Μακαντάση κάθε μήνα. Τα νοσοκομεία τα κλέβουν και δεν ανοίγει μύτη. Το Μενίδι και τα Ζωνιανά είναι σε άλλο Σύμπαν. Τα ναρκωτικά πουλιούνται μέσα στα ΑΕΙ. Όλα αυτά αποτελούν πυρήνες αναρχίας, εσκεμμένης όμως προέλευσης και με στόχο τη δημιουργία ταραχών την ώρα που θα πρέπει.

"Πατριώτες" και βαθείς "γνώστες" της παρτιτούρας. Ανίκανοι και ανεύθυνοι χιμπατζήδες. Τίποτα παραπάνω.

ΑΝΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τί είναι ξεφτύλισμα δεν φταίω εγώ. Η Ελλάδα είναι πολύ χειρότερα απο τη Κολομβία, την οποία κοροϊδεύει. Εξι μήνες το ΕΣΡ ας πούμε π.χ. ξύνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.