Αγαπητές φίλες και φίλοι, λόγω έλλειψης χρόνου τα κείμενα θα τα δίνω πλέον χειρόγραφα σε pdf. Οταν έχω χρόνο θα τα περνάω. Μάλλον δεν θα έχω.

Με την επιλογή αυτή ο χρόνος συγγραφής ανα άρθρο θα γίνει λίγα λεπτά και η πληροφόρηση σας θα αυξηθεί. Όποιος έχει χρόνο ας τα κάνει documents και ας μου τα στέλνει να τα ανεβάζω όπως πρίν. Η γραμματέας μου δεν ξέρει Ελληνικά… Sorry.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
  1. Forcoming


Πρίν κάνετε ένα άρθρο μου document, να ελέγχετε αν ήδη έχει αναρτηθεί. Μερικές φορές ο τίτλος του μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός.

2018 Ιανουάριος

  1. Η γνωμοδότηση Ζουγανέλη για τον XYTA Γραμματικου ver.1.14, 2018 (pdf, θα ανανεώνεται).

ΑΟΖ των κρατών της Υφηλίου

Mε τη βοήθεια ενός χάρτη της υφηλίου που διατίθεται από τη Google μπορείτε να δείτε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Ελλάδας, όπως και άλλων κρατών. Τα data που χρησιμοποιούνται δεν είναι μεγάλης ευκρίνειας. Όταν πατήσετε μία απο τις δύο διασυνδέσεις που ακολουθούν, θα πρέπει να περιμένετε 5-10 δευτερόλεπτα για να δείε τους χάρτες. Θα μεταφερθείτε στο Google Maps.

                        Kάνετε ένα κλικ εδώ.                                              Kάνετε ένα κλίκ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.