Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

To τράβηξαν πολύ στην Αστυνομία. Στη Κώ κάτι παίζει. Η ΕΥΠ είναι για το "βούτση". Εγώ όχι. ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην διοίκηση εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Θα μου πείτε δεν είμαι Ακαδημαϊκός… Αυτή η φάρα γράφει “ωραία”, εγώ όχι.  Φοβάμαι ότι είμαι ο τελευταίος Έλληνας Ακαδημαϊκός… Κερδίστε χρόνο.

ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Άλλα ισχύουν στη Λάρισα και άλλα στη Κρήτη για τα ηλεκτρικά “ποδήλατα”. ΄Αλλο κράτος το ένα και άλλο το άλλο. Ουκρανία το κόλπο. Στήνεται Ουκρανία στη χώρα.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αγαπητέ κ.Διοικητά Eσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας της Κρήτης (αυτή εχει άλλο Θεό, κάτι στο DNA, το ψάχνουν στο παν-μιο Κρήτης και στα διαβατήρια... μου έστειλαν email να κάνουν ανανέωση, έχουν καταλάβει το αυτονόητο ότι έχω συχαθεί να είμαι Έλληνας) πρέπει να είστε ο πλέον ευφυής... Εγώ δυστυχώς είμαι κουτός. Όλοι μου το λένε αυτό απο παιδί. χαχαχα.  Χάνουν όμως.

Καταρχήν θέλω να ξέρετε ότι δεν σας θεωρώ ηλίθιο και ότι πολλά απο αυτά που σας γράφω θεωρώ ότι τα γνωρίζετε. Στην Ελλάδα έχουμε τους καλύτερους αστυνομικούς, επιστήμονες, μηχανικούς, δικαστές κλπ. Αλοίμονο. Ετσι έχουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Στον πάτο είμαστε. χαχαχα Αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα.

Γιατί; Kάτι δεν κάνουμε σωστα. Οι οδηγίες είναι λάθος. Το πλοίο βουλιάζει. Πνιγόμαστε. Sorry. ΜΟΝΟ εσείς πνίγεστε.

Υπάρχουν τρια είδη κλασικών ηλεκτρικών ποδηλάτων

1. τα μερικώς υποβοηθούμενα ποδήλατα

2. τα πλήρως υποβοηθούμενα ποδήλατα

3. τα ηλεκτρικά σκούτερ

Στην Ιαπωνία τα πλήρως υποβοηθούμενα ποδήλατα και τα ηλεκτρικά σκούτερ θεωρούνται μηχανάκια και κυκλοφορούν στο δρόμο και όχι στο πεζοδρόμιο (συνεπως έχει νόημα να γνωρίζει κανείς να οδηγάει μηχανάκι στο δρόμο, να έχει άδεια οδήγησης, να έχει ασφάλιση, πινακίδες, ποιότητα υλικών στο ποδήλατο μη γίνει έκρηξη σε μπαταρία κλπ). Αυτά θα τα ξέρετε... Μηπως ασχολείστε με γεωστρατηγική; Η ΕΕ θα μου πείτε ότι λέει κτλ.
Είστε πολύ ευγενής. Εγώ όχι...

Τα μερικώς υποβοηθούμενα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ιαπωνία θεωρούνται ποδήλατα. Tα μερικώς υποβοηθούμενα δεν εχουν γκάζι αλλά αυτόματη επιλογή στην ενίσχυση της μηχανικής ισχύος τους με ηλεκτρική ισχύ που επιλέγει απο touch screen στο τιμόνι ο ποδηλάτης π.χ. 20% ενίσχυση για 120 km, 50% για 80 km και 80% για 10 km (στο περίπου). Δεν υπάρχει γκάζι.

Τι είναι υποβοηθούμενα ηλεκτρικώς ποδήλατα φαντάζομαι θα συζητηθει σε κάποια εκπομπή στη Κρήτη παρουσία του Περιφερειάρχη και των δημάρχων Χανίων και Ηρακλείου. Ελπίζω και του Διοικητή της Τροχαίας Κρήτης, τον οποίον δεν γνωρίζω αλλά ελπίζω να μου κάνει την τιμή να έλθει. Μια πουλαδίτσα είμαι (άγρια λίγο).

Για τα ολικώς υποβοηθούμενα ποδήλατα και τα ηλεκτρικά σκούτερ απαιτείται άδεια οδήγησης, πινακίδες και ασφάλιση. Στη Κρήτη όμως όχι. Γιατί;

Απο ότι έχω πληροφορηθεί ο ΚΟΚ της Ελλάδας θεωρεί μηχανάκι κάθε τι με γκάζι στο χέρι. Σας παρακαλώ μη μου πείτε τι λεει η ΕΕ, η κομισιόν και ο Γιουνκέρ. Δεν μπορω να το γραψω... αλλά ένας μέσος πολίτης στη χώρα που ζώ θα το αντιλαμβανόταν.

Πριν λίγο καιρο βρέθηκε μπροστά μου αυτό το video

https://youtu.be/8XKAA3uoqcs  με πρωταγωνιστή τον Γ.Παπαδάκη (στο 1¨00)

Αυτή η φάση μου δείχνει μαύρο χρήμα αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα.

Το ότι στη Κώ ο εισαγωγέας δεν έχει όνομα με βάζει να σκέφτομαι την επίσκεψη Κοτζιά στη Σμύρνη,.. και την ΕΥΠ που βλέπει τα τραίνα να περνούν.
Μετά βρέθηκε και αυτό το video.

https://youtu.be/C7aGL7vwN2o παρατηρείστε ότι εδω τα πετάλια αφαιρούνται

Θα σας παρακαλούσα να ελέγξετε το όλο θέμα και αν θέλετε να έλθετε σε εκπομπή στη Κρήτη.

Θα είναι μια δύσκολη απόφαση. Αλλά μπορεί να έχετε πολιτικό μέλλον με τα τσικό της πολιτικής, το Τσίπρα, το Μητσοτάκη και τον Καράμπελα.

κ. Διοικητά τους πολιτικους στην Ελλάδα τους έχω χεσμένους.

Υποστήριξα την Ελληνική Τροχαία στο Ματι για την απόφαση της να διακόψει τη κυκλοφορία. Δεν στηρίζω κανένα κόμμα. Στη Κρήτη υπάρχει πρόβλημα.

Σας παρακαλώ να το ελέγξετε. Λύσεις υπάρχουν. Θέλω καθαρές λύσεις. Θα συνεχίισω…

Να υπαρξει καθαρός νόμος.Χάρηκα που μιλήσαμε.

Καθηγητής Δρ. Γ.Ζουγανέλης και βάλε... (πάρα πολλά ντάν)
 • Ειδικός σε τεχνολογία stealth (πονανε όλες οι ΕΔ σε αυτό).
 • Toν χάρτη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου εγω τον έδωσα κύριε Διοικητά. Κανένας άλλος. Οι άλλοι μίλαγαν για 500,000 θέσεις εργασίας και για τράπεζα της Ανατολής- Εγώ όχι. Να είστε σοβαρός. Μου χρωστάτε ΟΛΟΙ. Δεν σας χρωστάω.
 • Αυτο στη κορυφή είναι 3D Σχέδιο. Δεν είναι σκίτσο. Μη λέμε μαλακίες... Ενας δημοσιογράφος μιλαει για σκίτσο. Οχι αγόρι μου. Δεν θα μηδενίζεις τη δουλειά του άλλου επειδή είσαι αμόρφωτος. Αν το κάνεις εσύ αυτο το σκίτσο θα σου πάρει χρόνια.
 • Σας αγαπώ στην Ελλάδα αλλά μη γαμάτε τη συζήτηση. Σταματάω εδώ και μη με ζορίζετε. Η τεχνολογία stealth και η διαχείριση της ενεργειας σας εχει ξεφύγει. Σε εμένα ΟΧΙ.

2 σχόλια:

 1. Αστυνόμευση δεν υπάρχει κ.Καθηγητά. Την ΕΥΠ την έχουν για να ψάχνουν σκάνδαλα και να παίζει με emails.
  Αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό, ΕΥΠ είναι για άλλες δουλειές. Πρέπει να κονομάνε. Δεν μπορεί να υπάρχει παραδικαστικό και στην αστυνομία να μη τρώνε.

  Αν σας στείλουν Αριθμό Πρωτοκόλου να μου γράψετε. Είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.