Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Την εποχή της Χούντας η Αστυνομία έκανε εκφοβισμούς σε όσους πολίτες την πολέμαγαν. Αυτό φαίνεται ότι επανήλθε επι Τσίπρα του Κοινωφελούς.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θα σας παρουσιάσω μια περίεργη σύμπτωση και κρίνετε το αυτονόητον της σύμπτωσης…

Τη μέρα που κυκλοφόρησε απο τη Νέα Κρήτη μια καταγγελία μου για το τί κάνει η Τροχαία Κρήτης με την ανοχή Περιφερειάρχη και δήμων Χανίων και Ηρακλείου για τα μηχανάκια που στην Ελλάδα και ειδικά στη Κρήτη λαμβάνονται ως ποδήλατα ενώ στην Ιαπωνία όχι, η Ελληνική αστυνομία με θυμήθηκε μετά τόσα χρόνια λήθης. Πάνω απο 20 χρόνια της πήρε. Ούτε Τούρκος πράκτορας να ήμουνα.

Ακολουθεί η φωτογραφία του άρθρου στη Νέα Κρήτη, στην οποία ο συγγραφέας αναφέρεται στο περίεργο της υπόθεσης που υπάρχει στη Κρήτη (σσ. άλλη χώρα εκεί) σχετικά με το μηχανάκι που στη Κρήτη θεωρείται ποδήλατο και κυκλοφοράει στο δρόμο χωρίς ανάγκη διπλώματος, ασφάλιση και πινακίδες. Φοβερή χώρα η Κρήτη. Εισαγωγή γίνεται στη Κώ, που είναι απέναντι απο τη Τουρκία. Απέναντι είναι…

Σας επισυνάπτω δύο video.

https://youtu.be/8XKAA3uoqcs  με πρωταγωνιστή τον Γ.Παπαδάκη (στο 1¨00)

https://youtu.be/C7aGL7vwN2o παρατηρείστε ότι εδω τα πετάλια αφαιρούνται

To TMHMA ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ…

Τη ίδια μέρα της δημοσίευσης στην Νέα Κρήτη η Αστυνομία μου έστειλε αυτό το μήνυμα σε δύο απο τα email μου. Πολύ ενδιαφέρον έπεσε… ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ ΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

Στην Πρεσβεία με φωνάζουν για να πουλήσω κρασιά στην Ιαπωνία. Για τόσο ζώα μιλάμε…

Μετά απο αυτό το μήνυμα έγινε νέα καταγγελία απο εμένα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα ποδήλατα. Είναι φανερό ότι κάποιοι στην Ελλάδα και μάλιστα μέσα στην Αστυνομία έχουν ενοχληθεί. Τώρα ενοχλήθηκα και εγώ όμως.

Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη απο την Ελληνική Αστυνομία για τον εκφοβισμό. Την ίδια μέρα θυμήθηκαν την ανανέωση διαβατηρίου μου; Δεν υπάρχει τόση “ευγένεια” πουθενά στο κόσμο. Απο πού πήραν εντολή να στείλουν το μήνυμα; NΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΖΕΟΛΙΘΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ…

Στην Ελλάδα όταν γίνεται μια καταγγελία δεν ρωτάνε αυτόν που την κάνει αλλά τον ειδικό που δεν το είπε… Είναι ένα είδος έξυπνης δημοσιογραφίας και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.