Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Παιδεία και Ανάπτυξη. Γαβρόγλου: Απο το Ιδρυμα Λάτση στη πολιτική. Παντού η Λέσχη των Αθηνών. Κράτος εν κράτει. Ο Σώζων Εαυτόν Σωθείτω η Χώρα σε λίγο.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΑ ΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΤΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΠΩΣΗΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

imageΚΑΘΕ ΜΕΡΑ TA ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΕΤΖΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ.

Η ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΕΡΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΟΠΑΣ, ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ

Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ.

Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.  ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ. ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΟ.

Στην Ιαπωνία μια χώρα ήδη ανεπτυγμένη τα παιδιά πάνε μια ώρα απόσταση για να πάνε στο σχολείο τους (αρχίζουν 8:30) και γυρνάνε στις 6 το βράδυ π.χ. απο το Λύκειο και πάνε και το Σάββατο απο το πρωί ως το μεσημέρι. Μαθαίνουν να δουλεύουν συλλογικά και σε ποικιλία θεμάτων. Στην Ελλάδα θέλουν οι τεμπέληδες της Λέσχης των Αθηνών που οι πατεράδες τους κληρονόμησαν βαπόρια να σχολάνε τα παιδιά στις μία και να πάνε καφετέρια ή στο Ματογιάνι στη Μύκονο. Είναι η Ελλάδα του Τουρκο Γαβρόγλου. Η Ελλάδα του κοινωνικά ευεργετημένου της Στοάς Μαλακαντάση και της Λέσχης των Αθηνών εκει που οι πίθηκοι είναι φλώροι…

Μη ρωτάτε πλέον γιατί η χώρα είναι πάτος σε όλα ή γιατι η αστυνομία Κρήτης δεν μπορεί να ξεχωρήσει μηχανάκι απο ποδήλατο. Είναι φανερό και στημένο τι συμβαίνει και κυρίως τι έρχεται.

Πέρδονται όλοι μέσα στη μούρη του Ελληνικου λαού και οι μέσα και οι έξω και ο λαός θαυμάζει κώλους στο Νάμος, του δίνουν πρότυπα για να μείνει άχρηστος και συναισθηματικός, θύμα των ύβρεων. Τώρα το καθε παιδί θα πηγαίνει στις 9 στο σχολείο και τις άλλες ώρες θα κοιτάει τα διανοητικά καθυστερημένα στα ΜΜΕ ή θα παίζει τη Φατμέ Γκουζούμ με τον Γαβρόγλου τον ηλίθιο. Με ποιούς θα ανταγωνιστούν τα παιδιά μιας υπανάπτυκτης χώρας στην ΕΕ με το υπόβαθρο και το μοντέλο παιδείας του Ωδείου με τη τρύπα που μυρίζει που λέγεται Γαβρόγλου;

Στην Ιαπωνία τρείς μηνες διακοπες δεν υπάρχουν. Η κόρη μου δούλευε και έκανε εργασίες ακόμη και στις διακοπές. Ετσι γίνεται ανάπτυξη, τα κοπρόσκυλα. Οποίον λέει την αλήθεια στην Ελλάδα οι προδότες τον συκοφαντούν, τον υποτιμούν, τον υποβιβάζουν, τον λένε ψεύτη, τον απειλούν και στο τέλος θα τον πούν και εθνικιστή ή αντισημίτη. Μια ταμπέλα που να εξηγεί τα πάντα.

Ποιός θα μπορούσε να εμπιστευτεί και να ψηφίσει πλέον έναν προδότη απο τους τόσους που βλέπετε στα ΜΜΕ; Mα μόνο κάποιος βολεμένος ή κάποιος που δεν είναι αξιοπρεπής ή δεν πιστεύει στην αξιοκρατία ή είναι τεμπέλης ή απατεώνας ή μέλος της Στοάς των Αχρήστων με τις θεωρίες για ελεύθερη οικονομία σε μια χώρα που βασιλεύει το μαύρο χρήμα και τα καρτέλ. Με ενδιαφέρει η πράξη. ¨Όχι η θεωρία. Αυτοί που αποφασίζουν παίζουν το παιγνίδι, είναι της πράξης. Αυτοί είναι στα διόδια. Βάζουν τρικλοποδιές, καθυστερήσεις, αποδομούν συνειδήσεις, να περνάει η ώρα. Αυτό είναι τύφλωση, μηχανική τύφλωση. Οτι πιάσατε και όσοι είστε νεότεροι και αποφασίσετε να κάνετε κάτι στη ζωή σας θα βρείτε πολλούς άχρηστους σε θέσεις κλειδιά και μαϊμούδες γύρω τους να τους υποκλίνονται για να τους δίνουν να τρώνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.