Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό το UAV το ρίχνω και εγώ με ενα σηματάκι απο τη ταράτσα μου. Κοιτάχτε κεραία… ΧΑΧΑΧΑ. Αυτά δεν σας έλεγα πρίν μερικά άρθρα; Ορίστε. ΕΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕ.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ KAMMENO;

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ “ΚΑΤΑΡΡΕΩ” ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Η ΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ; ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΛHΟ; H ΙΣΤΟΡΪΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Αυτό για νύχτα να πετάει το βλέπω δύσκολο. Σε βουνό θα πέσει... Δεν καταλάβατε τί έχει γίνει; Με τα ποδήλατα καταλάβατε στη Κρήτη ή θα συνεχίσετε τις μαντινάδες… Θα πέσουν κιάλλα…

ΑΥΞΗΣΗ 45% ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΪΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΕΙΝΑΙ…

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ LEADER…. ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ.

ΑΜΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ή ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ή ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ή ΠτΔ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.

ΑΚΟΥ 9 η ΩΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΤΣΙΡΛΙΤΣ!!!

ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Εχω συγκινηθεί με όσα γίνονται…

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Νόμος του α.Παρασκευόπουλου… οπότε όσοι πάνε μέσα με καρδιακό επεισόδιο θα βγαίνουν για να μη γεμίζουν οι φυλακές. Λίγο ψυχολογικά, λίγο ζαλάδα, λίγο βήξιμο, λίγο πέρδεμα και η έξοδος τους απο τη φυλακή θα είναι πλήρως εξασφαλισμένη. Τί τους έχουμε τους χειρούργους και τους δικηγόρους.

Ζητείται άτομο που επιθυμεί να γίνει απατεώνας. Ορος να έχει μπαλονάκι…!

Αν μπεί σε φυλακή όταν κάνει μια δουλίτσα κατά παραγγελία μετά βγαίνει πιο πλούσιος και πιο ακμαίος. Α ρε Άκη!!! Φιλιά απο τη Ρένα. Ξέρεις πόσους έχει στείλει αδιάβαστους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.