Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

O Τσίπρας δεν μπορεί να αφήσει κανένα άφωνο πλέον. Αυτό θα γίνει κατανοητό τα επόμενα χρόνια. Η ΕΕ δεν δανείζει πλέον την Ελλάδα. Αγορές είναι η τελευταία λύση.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ KAI TI NA ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ…

ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ

  • Πρέπει να μάθετε να διαβάζετε τα πράγματα απο πολλές γωνίες.
  • Ο Τσίπρας παραμένει μέχρι να κλείσει η δουλίτσα με τη FYROM. Σαν εργολάβος έχει μπέσα η μαϊμού, η μεγαλύτερη μαιμού πρωθυπουργός όλων των εποχών. Ο Κούλης πράγματι λέει συνέχεια μαλακίες. συμφωνώ με την Αυλωνίτου αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως ο Κούλης είναι η συνέχεια του Τσίπρα. Είναι μια απο τα ίδια. Η χοντρή της ΝΔ δεν είναι αυτή που χρεοκόπησε την Ελλάδα;
  • Τα δημοσιογραφάκια της Στοάς Μαλακαντάση να αφήσουν τις χαζοατάκες.
  • Λέσχη, Rotary και Lions το Αρτ (και γραφείο συνοικεσίων). Θα σας τα λένε με Παπαδήμο, που έβαλε την Ελλάδα μόνιμα σε εποιπτεία,. σε εποπτεία λέω. Η Ελλάδα έχει τελειώσει. Νέα συνεργασία του Καρατζαφέρη με το Μαξίμου έρχεται. Θα αρχίσουν να λένε στο Αρτ πως έχουν γίνει και κάποια έργα απο το Τσίπρα, “να τα λέμε όλα” θα λένε.
  • 400 χρόνια σκλαβιά οι Έλληνες. Ποιά αρχαία Ελλάδα και Ακρόπολη. ΧΑΧΑΧΑ. Κάτι βλάκες.
  • Πιστεύετε ότι υπήρξε ποτέ μεταπολίτευση; Ετσι έ; Mμμμ.
  • Και τώρα ένα τεράστιο ψέμμα απο τον Κοτζιά, την ώρα που είναι διεθνώς γνωστό πως η χώρα μας έχει στείσει κώλο ακόμη και στον αέρα…
  • Μόνο επενδυτές που θέλουν να ξεπλύνουν χρήμα έρχονται στην Ελλάδα

  • 150 νεκροί σας συνιστούν να με μελετάτε. Οι νεκροί είναι οι πρώτοι μου ψηφοφόροι. Γιατί αυτοί έμαθαν. Θα έλθει και η σειρά σας…

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΟΥΡΟΥ ΨΙΝΑΚΗ

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

Με αντιγραφές ιδεών στην εποχή μας δεν αλλάζουν τα πράγματα. Το “φώς” πλέον προαπαιτεί γνώσεις και εμπειρία. Πρέπει να το αποδεχτείτε. Είναι μονόδρομος και οι πολλές εξυπνάδες μαζί μου να σταματήσουν. Με ενοχλούν. Όποιοι θέλουν να με πλησιάσουν, να σκέφτονται πως θα το κάνουν. Τους βλέπω πριν το αποφασίσουν.

O “ΒΑΘΕΙΑ ΨΥΧΗ” ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ;

Υπομονή κάνω. Αλλά και αυτή έχει τα όρια της,

EINAI AΧΡΗΣΤΟΙ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΥΤΟ.

Στην επόμενη “βάρδια” της Δούρου και του Ψινάκη, οι νεκροί θα είναι πάρα πολλοί. Διασώστες με ελικόπτερα δεν έχει η Ελλάδα; Eίναι δυνατόν να μη μπορούν οι καραβανάδες να οργανώσουν μια διάσωση απο αέρος; Ταχέα σκάφη δεν είχαν; ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. EINAI ANIKANOI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.