Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

H Δούρου γιατί δεν μοίρασε ατομικά καταφύγια φωτιάς (fire shelters) πριν περάσει η φωτιά τη Μαραθώνος; Γιατί είναι άχρηστη όπως και αυτοί που ακόμη τη καλύπτουν.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΛΑΤΣΗΣ ΨΗΦΪΖΕΙ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗ.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΥΣΙΑ οι 150 ΝΕΚΡΟΙ ΕΠΙ ΔΟΥΡΟΥ

Η περιφέρεια δεν είχε και δεν έχει καμμία πολιτική για τη πυροπροστασία ούτε για τα δάση ούτε για τους ανθρώπους. Τους σκότωσαν αυτούς στο Μάτι. Υπήρχε λόγος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να καεί το Μάτι. Βρήκαν ευκαιρία για να γκρεμίσουν τα παράνομα.

Της Μαργαρίτας Παπανδρέου το παράνομο στη παραλία, πότε θα το γκρεμίσει ο Τσίπρας; Του Αγίου Πούστη;

Η περιφέρεια Αττικής είναι άντρο εργολάβων. Τρώνε καλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Εχουν δίκιο στην αντιπολίτευση που φωνάζουν (γιατί δεν τρώνε αυτοί).

Δεν μπορείς να τα ρίχνεις σε αστυνομία και πυροσβεστική όταν η περιφέρεια τόσα χρόνια και στο Μάτι και στη Μάνδρα έβλεπε τα τραίνα να περνούν, χωρίς να έχει λάβει κανένα μέτρο προετοιμασίας για φυσική καταστροφή. Ο ΧΥΤΑ Φυλής μπορεί να εκραγεί ανα πάσα στιγμή. Τίποτα αυτή. Στήνει επιτροπές. Ο κόσμος έχει προχωρήσει και τα ραμολί του ΧΘΕΣ πρέπει να φεύγουν.

Αν δεν φύγει η Δούρου, το κακό θα τριτώσει. Προειδοποίησα. Το θέμα της FYROM θα φέρει και το δημοψήφισμα στη Δυτική Θράκη που με το θέμα των Μουφτήδων προώθησε ο Τσίπρας.

ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΣΤΗΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ.

Η χώρα έχει γίνει Σοβιετία.

Ελεύθερες και διαφορετικές φωνές δεν ακούγονται στα ΜΜΕ των εφοπλιστών για να μη καταλάβει κανείς ποιός είναι ο ρόλος του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, για να μη καταλάβει τίνος συμφέροντα εξυπηρετούν, για να μην υπάρχει καθόλου σύγκριση με την αλήθεια και το καλύτερο.

Οι λύσεις στα προβλήματα είναι πλέον ΜΟΝΟ επικοινωνιακού χαρακτήρα. Ολα ψέμματα. Υπάρχει στήσιμο περιβάλλοντος ώστε ο κόσμος να ψηφίσει πάλι τους ίδιους απατεώνες που ψηφίζει. Στο τέλος η χώρα θα διαλυθεί.

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!

Αν δεν εδολοφονείτο ο Μπακογιάννης ο Μητσοτάκης δεν θα γινόταν ποτέ Πρωθυπουργός. Αν ήθελε τόσα χρόνια το Μητσοτακέικο να βρεί τί είναι πίσω απο τη 17Ν θα έψαχνε το σκάνδαλο Κοσκωτά, τη Τράπεζα Κρήτης που ακουμπάει ακόμη και το θέμα της FYROM. Mη ξεχνάτε ότι ο Καράς που αρχικά είχε τη Τράπεζα Κρήτης είχε εκδώσει βιβλία ιστορίας για να δοθεί το όνομα Μακεδονία στη τότε FYROM. O Ανδρέας ήταν ένας άνθρωπος των ΗΠΑ που κάρφωνε τους πάντες, ακόμη και τον Καντάφι ενώ ακούγεται ότι είχε εξαγοράσει και τον Αραφάτ. Παλιές ιστορίες… Σε όλες τις ιστορίες υπάρχει πάντα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Υπάρχουν οι επίγονοι, που όπως αποδείχτηκε έφτασαν στον Κοτζιά και τον Τσίπρα.

ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΔΟΥΡΟΥ)

Οι μαλάκες δεν έχουν μηχανήματα να διαχειρισθούν τα κλαριά. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ

Υπάρχει λόγος που το Σκάι στις αναδασώσεις χρησιμοποιεί πεύκα και δένδρα που καίγονται εύκολα και που επιβαρύνουν τα μέγιστα το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Είναι τραγικό το Αλαφούζο να αναδασώνει περιοχές με δένδρα καίγονται εύκολα. Να το κάνει επίτηδες ο Survivor; Λέω ναι, γιατι κάθε δένδρο έχει προδιαγραφές. Κανείς δεν αγοράζει τίποτα χωρίς προδιαγραφές. Καλή πίτσα.

H δικαιοσύνη στην Ελλάδα κάθε πότε κάνει αυτεπαγγελτους ελέγχους; Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι. Είναι σαν τις ΕΔ. Τα Σαββατοκύριακα όλοι λείπουν… στις βιβλιοθήκες και στον Αγιο Ανδρέα.

150 ΝΕΚΡΟΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ Η ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΝΟΥΣ.

Τα δεν ήξερα και δεν κατάλαβα και τα δεν ήμουνα εγώ υπεύθυνη μόνο στα σαλέ της Ελβετίας με τις κολομπίνες…

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ

Δεν μπορεί ο κάθε ηλίθιος να μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι.

1 σχόλιο:

 1. Της Μαργαρίτας Παπανδρέου το παράνομο στη παραλία, πότε θα το γκρεμίσει ο Τσίπρας; Του Αγίου Πούστη;.....
  Θα ήθελα να κανω μια μικρή διόρθωση......όχι του αγίου πουστη...... αλλά του αγίου πούτσου θα ήτανε πιο δόκιμο γιατί με τέτοιους ηγέτες τον άγιο πουστη τον βλέπω να τον γιορτάζουμε πολύ σύντομα....
  ΥΓ
  Να είστε πάντα καλά κε Καθηγητά γιατί αν δεν ήσασταν και εσείς ΔΕΝ θα είχα τι να διαβασω στο διαδίκτυο.....
  Εσείς και η Μαύρη Φατρία μου μείνατε....ολα τα άλλα....να χαμε να λέγαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.