Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Οι κουράδες της περιφέρειας και η προϊστάμενος τους Ρένα Δούρου έκαναν έλεγχο στο Μάτι για τοξικά μικροσωματίδια; Μάσκες μοίρασαν;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ

H ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ; XAAXAXAXA

ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κανονικά το Μάτι είναι ακατοίκητο. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε ήδη στο Μάτι να γίνονται πέντε είδη μετρήσεων τουλάχιστον. Ένα απο αυτά είναι η μέτρηση των μικροσωματιδίων στον αέρα και στο νερό, ένα άλλο μετρήσεις αίματος και πολλά άλλα. Αυτά ένας καραβανάς στρατηγός δεν μπορεί να τα ξέρει και θα έπαιρνε μήνες κάποιος να του τα εξηγήσει. Αυτό αφορά όμως και τη Δούρου και το Ψινάκη.

Οι κοινές μάσκες για τη σκόνη δεν κάνουν (βλέπετε και αυτό το άρθρο εδώ).

According to EPA: Paper “dust” masks or surgical masks will not protect your lungs from the fine particles in wildfire smoke. Scarves or bandanas (wet or dry) won’t help, either. Particulate masks known as N-95 or P-100 respirators will help, but they must fit well and be used correctly. They are sold at many hardware and home repair stores and online.

Εϊναι επικίνδυνοι. Ακόμη τους σκοτώνουν στο Μάτι.

Αν δεν τους στήριζε ο Πρίγκηπας του Ελληνικού Μονακό (το Ελληνικό εννοώ) ο Λάτσης, αμφότεροι ούτε για να λαδώνουν ποδήλατα δεν θα ήταν ικανοί. Μεγάλο έγκλημα απο τη Δούρου και στο Φάληρο.

Τόσες μέρες και κρατούν τον κόσμο στα Καμμένα χωρίς μάσκες. Που είναι η πολιτική προστασία, που είναι η περιφέρεια; A να εδώ είναι… χαχαχα

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ, ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ κλπ

Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με την αποκάλυψη, ότι ενημερωτικό σάιτ αποθέωνε την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ακόμη και την περίοδο που στη Δυτική Αττική μετρούσαμε νεκρούς λόγω της θεομηνίας και των εγκληματικών παραλείψεων του κρατικού μηχανισμού. Όταν μάλιστα η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας είχε επιλεγεί για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα προβολής και επικοινωνίας με αμοιβή περίπου 20.000 ευρώ!

Στην περιφέρεια Αττικής πρέπει να έχει μόνιμα το γραφείο του ένας εισαγγελέας.

ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

  • ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΑΓΚΑΣ… ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ (ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙ ΤΑΡΙΦΑ)
  • ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.