Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Ελάτε για Μάτι. Εκατό πενήντα. Να τα ζυγίσω ή θέλετε και άλλα για να ξεκουμπιστεί.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠEΙΣΟΔΙΟ ΤΙ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ;

TH ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΑΔΕΛΦΗ ΤΕΡΕΖΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΑΜΜΕΝΗ ΧΗΡΑ (ΟΡΦΑΝΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ)

Η σημαία της περιφέρειας…  πλατειά και κωλλυμένη στη πολυθρόνα… με πολλούς χορηγούς. Θα της κάνουν παρέα όταν εκκραγεί ο ΧΥΤΑ Φυλής που βουλιάζει;

Δύο γενεές θα πληρώνουμε τα θύματα της Δούρου και του Τόσκα και ο Αλέξης “πήρε τη πολιτική ευθύνη”. Έφταιγε ο Στρατηγός Ανεμος, η Πυροσβεστική και η Τροχαία… Κανένας άλλος. Στη καρέκλα είναι όλοι καρφωμένοι με μια βίδα απο πίσω… που έχει σφίξει μέσα και δεν βγαίνει.

Δολοφονήθηκαν άνθρωποι στο Μάτι και το “παίζω το μαλάκα και άλλο” δεν κωλλάει.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ()

Η Δούρου μελλοντικά με τόσους συμβούλους δεν μπορεί να επικαλεσθεί το στοιχείο της αμάθειας. Μιλάμε για μια καταστροφή για την οποία δεν έκανε τίποτα, μαζί με τον Ψινάκη για να την σταματήσει. Τη στηρίζει ο Λάτσης και αυτή και τον Ψινάκη. Για ποια δημοκρατία μιλάμε; Η κυβέρνηση έχει στήσει διαπλοκή με τη διαπλοκή. Η χώρα απο τύχη επιβιώνει.

Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ

Πριν την εκκένωση της διάσωσης είναι το πρόβλημα τι υπήρχε ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑ.. ΤΟ ΕΛΕΓΧΕ ΑΥΤΟ. Καμμία δεν το έλεγχε. Το κράτος απόν, η περιφέρεια απούσα (έκλεινε τα μάτια) και ο δήμαρχος Μαραθώνα αεριζόταν στη Μύκονο. Και οι δύο στηρίζονται απο συμφέροντα και δεν μπήκαν τυχαία εκεί που είναι.

Αντιπυρικές ζώνες δεν υπήρχαν (είτε τα αυθαίρετα υπήρχαν στο Μάτι είτε όχι). Οι αντιπυρικές ζώνες και ο έλεγχος της δόμησης είναι ευθύνη της πολιτείας. Απούσα η περιφέρεια στους ελέγχους.

O Τόσκας έφταιγε για το κομμάτι προστασία. Η Πυροσβεστική έφταιγε για το ότι η Δούρου έκλεινε τα μάτια στην άναρχη δόμηση; Που ήταν η Περιφέρεια; Με το Μαρινάκη στο Φάληρο; Δεν έβλεπε τα παράνομα η Δούρου; To ότι τα παράνομα είχαν αποκλείσει τις ακτές δεν το είχε πάρει πρέφα; Η Δούρου τους άφησε να καούν σαν τα ποντίκια στο Μάτι, όπως άφησε τους 24 να πνιγουν στη Μάνδρα. (βλέπετε και εδώ).

Ειναι και θέμα μόρφωσης αυτό με τη Δούρου… ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗ ΚΑΛΟΓΡΙΑ… σας κοροιδεύει.

Η Χούντα του Τσίπρα δεν αφήνει μαζί με τους δανειστές, το Μοσκοβισί, τους Ρότσιλντ κλπ να μην ακούγεται κανένας άλλος στα ΜΜΕ της ντόπιας και διεθνούς διαπλοκής.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ; ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΣΕ ΟΛΑ.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΛΙ)

Σε λίγο θα σας πούν πως δεν μπορούσε να οργανωθεί εκκένωση στο Μάτι. Φυσικά και μπορούσε αν η πυροσβεστική είχε ανοίξει εξόδους στη θάλασσα, αν υπήρχε πυροσβεστικό πλοίο και αν η Δούρου το είχε κάνει αυτό και πολλά άλλα ΠΡΙΝ η φωτιά μπεί στο ΜΑΤΙ. Μιλάμε για δολοφονία 120 ανθρώπων.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ

Είναι κάτι σαν τις Ανεξάρτητες δήθεν Αρχές που έχουμε στην Ελλάδα. Αν η Δούρου έγινε επίτιμος διδάκτορας του Sussex, αυτό πρέπει να το δείτε σε σχέση με κάποιο σύμβουλο του Τσίπρα που έχει σχέση με εφοπλιστές του Λονδίνου. Απο αυτούς θα προκύψουν στα ΜΜΕ και στις ανακρίσεις των Δικαστηρίων της χώρας μας και “ειδικοί”, που τη καραμπινάτη δολοφονία στο ΜΑΤΙ θα την κάνουν να φαίνεται απο μαύρη άσπρη. Κατανοητόν;

Γιατί τα θύματα που ξέφυγαν της δολοφονίας έπαψαν να κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών;  Γιατί στην Ελλάδα οι ειδικοί πάντα μιλούν χωρίς αντίπαλο; Γιατί όλα είναι στημένα.

 • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚA KOΛΠΑ.
 • Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

BONUS

2 σχόλια:

 1. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά: Λένε ήρωες τους πυροσβέστες, αυτοί που έμπαιναν με μέσο για τη δουλειά, επειδή είναι μόνιμη κ χαλαρή! Στις ΗΠΑ που είναι το καλύτερο σώμα, πάντα έχουν κ νεκρούς, επειδή παλεύουν με τη φωτιά, όχι σαν αυτούς εδώ! Εδώ εκτός από χοντροί έχουν υπερβολικά πολλές γυναίκες! Τι θα κάνουν αυτές? Θα σκάψουν? Θα ανασύρουν νεκρούς ή τραυματίες? Θα πετάξουν? Θα οδηγήσουν? Θα κόψουν λαμαρίνες? Αυτομάτως η δύναμη της πυροσβεστικής μειώνεται! Εκτός από στρατό κ αστυνομία, πραιτωριανοί είναι μάλλον κ οι πυροσβέστες... Επαναλαμβάνω, μπορεί κ να κάνω λάθος κ όντως να είναι αξιόμαχοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν έχουν εκπαίδευση.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.