Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Αγγελική Νικολούλη.Να περιοριστεί μόνο στο τούνελ της. Η ΕΜΠΕΙΡΗ δημοσιογράφος τα έκανε σκατά μιλώντας για τη δολοφονία στο Μάτι και για το περιβάλλον. Απόδειξη.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ.

ΔΟΥΡΟΥ, ΤΟΣΚΑΣ, ΨΙΝΑΚΗΣ ΨΕΙΡΙΖΑΝ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΒΛΑΧΟΠΟΝΗΡΑΔΕΣ…

Επιτέλους δεν μπορεί όλοι να το παίζουν αυθεντίες για να περισώζουν καταστάσεις. Ας βγάλουν και το σκασμό που επανέλαβε μετά απο εμένα και ο Παπαδάκης του ΑΝΤi. Η Δούρου πρέπει να παραιτηθεί. Θα δείτε πολλούς νεκρούς αν δεν το κάνει. Είναι άσχετη. Το Εssex ξεφτυλίσθηκε διεθνώς. Πρέπει να της αφαιρεθεί ο τίτλος. Με 150 νεκρούς επίτιμος διδάκτωρ. Μου θυμίζει τον άλλο στην Κρήτη τον Γερμανό…

Η κ.Νικολούλη δεν το κατέχει το θέμα. Ακολουθεί απόδειξη και να μη μπερδεύουμε την ισότητα με την εγκυρότητα. Υπάρχει και ένα όριο ανοχής. Δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα.

Η περίπωση της Νικολούλη που θέλει να κατέβει με τη ΝΔ (όπως κατάλαβα), θα μου θύμιζε γιατί ο Ψινάκης έγινε Δήμαρχος και γιατί ο κουμπάρος του Βαρδινογιάννη Ρουβάς και φίλος της Λάτση προωθείται για βουλευτής της ΝΔ απο το αυτοδημιούργητο Τοτό-Kούλη. Υπάρχει λόγος ή καλύτερα ΘΑ υπάρξει λόγος.

ΕΓΩ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ;

Τα πεύκα εκτός απο το πρόβλημα της αυτανάφλεξης, που η Δούρου και ο περιβαλλοντολόγος Καραμέρος αγνοούν, καθότι άσχετοι απο αυτά, έχουν και άλλα προβλήματα. Επιβαρύνουν πολύ το περιβάλλον (στη φωτογραφια ένας πρόσκοπος φυτεύει πεύκο, 1089 likes. Τι μαλάκες!!!)

Αυτό θα έπρεπε να το ξέρει ως ΕΜΠΕΙΡΗ δημοσιογράφος η Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορεί να διαφημίζει τη καλλιέργεια πεύκου με αρλουμπολογίες στο Instagram. Ντροπή.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει αίσθηση του κινδύνου απο καλλιέργεια πεύκων και δεν αντιλαμβάνεται τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αυτά δημιουργούν στη μόλυνση του περιβάλλοντος όπως π.χ. τη μεγάλη τους συνεισφορά σε διοξείδιο του άνθρακα που συνεισφέρει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Κανονικά δεν πρέπει να σας πω που το λέει αυτό, αρκεί που το λέω. Επειδή όμως τα δικά μου ακουμπάνε στο πάτωμα και δεν θέλω να μου τα ζαλίζετε, βλέπετε εδώ και εδώ. Ολο το διαδίκτυο το λέει. Βάλτε pine trees pollution στο Google. Αυτά με τις αναδασώσεις θέλουν συζήτηση. Καλημέρα στο Σκάι… γατάκια. Διαβάστε όλοι στις διασυνδέσεις που έδωσα να μάθετε, αυτά που το μπουτσοκάναλα δεν λένε.

Η Αγγελική Νικολούλη μου είχε πάρει συνέντευξη πριν φύγω απο την Ελλάδα (πριν δεκαετίες) στο ¨Εθνος της Κυριακής του Μπόμπολα (ολοσέλιδη). Μετά με ξέχασαν όλοι. Τους ξέχασα και εγώ. Ήταν και είναι ασήμαντοι. Είχα πολλά πτυχία και τότε… αλλά η Στοά Μαλακαντάση των 150 νεκρών - και έρχονται και άλλοι - είχε άλλα σχέδια στο Δημόκρτιο. Έχει και πιο κάτω. Θα ξεθολώσουν πολλά. Πάααρα πολλά.

Επειδή όλα είναι “σταρχίδια σας”, γιαυτό σας δίνουν κάνναβη για φάρμακο και δολοφόνησαν εν ψυχρώ 150 ζωντανούς στη  Μάνδρα και στο Μάτι, χωρίς η δικαιοσύνη να έχει επιληφθεί με ταχύτητα. Σβύννονται ίχνη. Να γιατί η Ελληνική δικαιοσύνη είναι αργή.

ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ… Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΘΕΜΑ.

Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΑ… ΣΦΟΛΙΑΤΑ.

Έχω μνήμη...  και αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.