Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Επί τόσα χρόνια οι στρατηγοί δεν ήξεραν πως να ρίξουν νερό να σβύσουν μια φωτιά στα δάση και ο Μαλάκας είχε βάλει προϊστάμενο στη Πολιτική Προστασία “στρατηγό”

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΟ ΤΟΤΟ-TΣΙΠΡΑ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

  • O ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ.
  • ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ.

Είναι να τους πιάνεις και να τους βαράς στον τοίχο.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ.

Εχετε ακούσει πολλές φορές ότι τα αεροπλάνα δεν μπορούν να ρίξουν νερό εκεί που υπάρχουν άνθρωποι γιατί το νερό με το βάρος του θα προκαλέσει ζημιές σε ανθρώπους και σπίτια. Αυτό ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως 2 αεροπλάνα δεν θα μπορούσαν να καλύψουν 4 περιοχές. Μα αφού είναι άσχετοι οι στρατηγοί. Εκτός του ότι η θάλασσα ήταν δίπλα, δεν ξέρουν και πως να ρίξουν το νερό και πάρα πάρα πολλά άλλα. Μια ζωή με κουβάδες παίζουν. Aκόμη καζανάκι δεν ύπάρχει στο στρατό… Ολα θέλουν τη ρεγουλά τους.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Να φέρουν όσους κορυφαίούς “εμπερογνώμονες” θέλουν απο έξω για να λένε τα ποιήματα τους και για να συγκαλύψουν τη δολοφονία στο Μάτι. Εδώ θα είμαι...

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΨΕΜΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ… ΑΣΧΕΤΟΙ.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ

ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ

  • Οταν είσαι άχρηστος και τεμπέλης, το ψέμμα είναι η μόνη διέξοδος.
  • Η Δούρου επαναλαμβάνει συνέχεια το ίδιο κόλπο σε κάθε έγκλημα με νεκρούς (24 στη Μάνδρα και 120 στο Μάτι), κρύβεται, το παίζει ανεύθυνη (ενώ είναι υπεύθυνη) και τα ρίχνει όλα στους δημάρχους και στους αντιπεροφερειάρχες… Η Δούρου είναι δημόσια απειλή.
  • Κατά τα άλλα “δεν θέλουμε σωτήρες” λένε αυτοί που παρέδωσαν τον Οτσαλάν στους Τούρκους… Να βάλω άλλους 500 νεκρούς για την επόμενη δόση; Να φτειάξω κόμμα και για το γυιό μου να βγεί στη πολιτική; Ο εφοπλιστής πληρώνει.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Τα λαμόγια να μην ετοιμάζουν συνολική απάντηση γιατί θα τις φάνε εις τριπλούν και με κοτσαδόρο μέσα. Στο τέλος εγώ θα μιλάω πάντα. Πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.