Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι ανόητοι. Οπως κτίζεις με σχέδιο, πρέπει να γκρεμίζεις και με σχέδιο. Λεπτομέρειες…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ή ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ;

Μάλλον το δεύτερο. Η ΝΔ δεν είναι αξιωματική αντιπολίτευση αλλά ένας καρνάβαλος. Δεν  μιλάνε καθόλου για την ουσία των προβλημάτων. Για την ακρίβεια δεν έχουν τα πειστήρια αλλά και την ικανότητα να μπορούν να παίρνουν θέσεις στη ΝΔ. Μια ζωή ΑΟΥΑ ήταν αυτό το κόμμα.

Τη μια μας έχωσαν τον εθνάρχη του ΚΩΛΟΥ, την άλλη το χρεοκόπη Κωστάκη Καραμανλή της Ταβέρνας που πατούσε σταυρό και σημαία, την άλλη τον θείο του, την άλλη τον εξάδελφό του που έχει δουλέψει κιόλας… και μετά παίρνουν σειρά οι Κεφαλογιάννηδες (Ζωνιανά, Βαρδινογιάννηδες κλπ) και μετά οι Μητσοτάκηδες της κατοχής που σέρνουν μαζί τους για βόλεμμα και τη Σία με το ιερό μωρό.

Σκέτη αξιοκρατία με πολύ χασαποταβέρνα η ΝΔ αλλά και χιλιάδες σκάνδαλα με πρώτο τη χρεοκοπία της χώρας απο το Καραμανλή.

Το Ταμείο του Μολυβιάτη για τις φωτιές έγινε καπνός, ο Κούλης δεν μπορεί να χωρίσει δυο γαιδάρων άχυρα, ο Κικίλιας ο γιατρός για το υπουργείο Άμυνας με τη Στοά Μαλακαντάση να επιμένει στους γραφικούς που έκαναν σουξέ με τους ποινικούς και τον Άδωνη, το ΚΕΕΛΠΝΟ, τn Novartis, τoν Εφραιμ, τα κόκκινα δάνεια, τον υπερδανεισμό επι Καραμανλή, τη Siemens, C4I, Ολυμπιακούς, τα υποβρύχια, το PSI, το Μαρεβα Gate, τις Offshore παντού, τη δολοφονία Τσαλικίδη, τη δολοφονία Γκιόλια, το Ζαχόπουλο που γλύστρησε απο το φωταγωγό, το Ράλλη, το Καλό, το Κακό και τον Ασχημο, μιλάμε για εγκυκλοπαίδεια...

Μετά έχουμε και τα συνθήματα. “Σας νικάμε. Εσείς θα χάσετε. Εισασε αλλού. Φεύγετε. Ερχόμαστε. Είστε ένοχοι. Μαζί μας είναι και ο ντα Μπουχέσας κοκ.” Αυτά δεν είναι πολιτικές δηλώσεις. Είναι αρλούμπες. Το κόμμα της ΝΔ χρωστάει και λεφτά δεν βλέπω. Εχει τάξει μάλλον στο Σκάι να του αποτεφρώσει τα δάνεια κλπ.

Στη ΝΔ νομίζουν πως αν κατά λάθος βγούν (σαν ποδοσφαιρική ομάδα που είναι) ότι θα βολευτούν πάλι σε καρέκλες και ότι όλα θα τα τρέχουν οι Γερμανοί. Αυτοί μόνο θα χρεώνουν με την υπογραφή. Τρία πουλάκια κάθονται κάτω απο μια ακακία και …

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ

Κατά τη γνώμη μου, τους 120 στο Μάτι τους δολοφόνησαν με σχέδιο oι της κυβέρνησης. Δεν έγιναν πάρα πολλά για τη προστασία τους. Έτσι, κάποιος μπορεί να πεί πως τους άφησαν να καούν επίτηδες.

Παραμένουν δύο βασικά ερωτήματα:

  1. Πως ξεκίνησε η πυρκαγιά
  2. Γιατί δεν διασώθηκαν οι 120 δολοφονημένοι.

Είναι δύο διαφορετικά θέματα αλλά τα ΜΜΕ της Στοάς Μαλακαντάση σταδιακά τα μπλέκουν για να αθωωθούν οι δολοφόνοι της κυβέρνησης. Κάθε μέρα νέα σενάρια.

Θα πέσει πολύ ξύλο. Σημειώστε το αυτό, Οποιοι έχουν κοιλιές και είναι αγύμναστοι να μη συμμετέχουν σε κυβερνήσεις. Θα πέσει ξύλο. Δεν κάνω πλάκα. Είναι σίγουρο.

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ”

Ο Καζάκης ο φίλος του Γιάννη του “Wiz” που παστούρωνε Ρώσικες κασίκες στο Λονδίνο, που έφτειαξε κόμμα απο το πουθενά, πήρε το πτυχίο του;

Οι απόψεις του Καζάκη σε οικονομικά θέματα δεν τεκμηριώνονται επιστημονικά. Περιέργως πολλά ΜΜΕ αναπαράγουν όσα λέει, είναι ο ΠΙΜΙ με τη δραχμή. Ο Καζάκης με όσα λέει μοιάζει με το τρελλό που δηλητηρίασε με ζεόλιθο τα χωράφια στη Κρήτη, γιατί ήταν “ειδικός” και μεγάλο μυαλό. Κάπως έτσι πάει η χώρα, με τις μπάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.