Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Η Δούρου πρέπει να σκέφτεται το μέλλον της και να μη κριτικάρει. Δεν είχε λάβει κανένα μέτρο στο Μάτι ούτε στη Μάνδρα. Εχει το καλύτερο “βιογραφικό”. Μάπα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ…

KANEIΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ…

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ.

Οπως λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα, όλα όσα ακούτε να σας λένε θα πρέπει να τα εκλαμβάνετε σαν fake news.

Και σας ερωτώ, ποιούς θα καλέσουν κάποτε οι εισαγγελείς ως εμπειρoγνώμονες;

ΟΙ εισαγγελείς θα καλέσουν σαν εμπειρογνώμονες άτομα απο τις υπηρεσίες αυτών που κατηγορούνται αλλά και τους φίλους τους, που θα συγκαλύψει ο ένας τον άλλον. Ακόμη και τους συμβούλους της περιφέρειας, που τώρα τους κατηγορούν. Να γιατί παραίτησαν τους αρχηγούς Αστυνομίας και Πυροσβεστικής και έβαλαν άλλους που αγαπούν την κυβέρνηση. Αλυσίδα πάντα πάει το βασίλειο. Ο νέος υποχρεούται να ξεσκατώσει τον παλαιό.

Είδατε το καραγκιοζηλίκι εδώ… Να μη μιλήσω για ενόρκους και τη κολυμβήθρα του Σιλωάμ απο την οποία προέρχονται…

FIRE RETARDANT GEL (KAΘΥΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ)

image

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ. ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

Αγαπητοί μου

σας έχουν πεί ότι υπάρχει ένας ζελές με τον οποίο μπορείς να αλείψεις τα σπίτια αλλά και τα χέρια σου και το σώμα σου και να προστατευθείς απο τη φωτιά μέχρι 1900 C για περιόδους 6-36 ώρες; OXI. Αφού σας έχουν για ΜΑΛΑΚΕΣ γιατί να σας το πούν. Καλά κάνουν.

Κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς στο Εθνικό Δρυμό των Black Hills, «σχεδόν όλα τα σπίτια που ήταν επικαλυμμένα με αυτο το ζελέ που λειτουργεί όπως η σερβιέτα σώθηκαν, ενώ δεκάδες σπίτια κοντά στο έδαφος κάηκαν». Διαβάστε το πάλι.

Στο Μάτι αυτό δεν έγινε. Δεν έφταιγε η Πυροσβεστική. Η προστασία των σπιτιών είναι έργο του δήμου και κυρίως της περιφέρειας. Η περιφέρεια να σταματήσει να προσκαλεί δικηγόρους απο το εξωτερικό για να τη βγάλει λαμπίκο. Να πάρει δρόμο η Δούρου. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν έκανε τίποτα.

Oταν λοιπόν φωνάζουν τον κάθε παράφρονα απο το εξωτερικό να μιλάει για φωτιές που δεν μπορούσαν να αντιμετωπισθούν, καλό είναι εσείς να ρωτάτε τους ειδικούς σε τεχνολογία υλικών και όχι μόνο. Ειδικά αυτούς που έχουν ένα μόνο διαβατήριο, όπως εγώ, που δεν υπολογίζουν τίποτα.

Να μη μιλήσω για χρήση ζελέ για προστασία περιοχών απο αεροπλάνο… 

ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ. ΦΤΑΝΕΙ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ (ΑΥΓΟ).

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΟΥΝ ή ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 500. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Συμπαράσταση όχι μόνο στη Δούρου αλλά και στο Ψινάκη. Να μη χάσει το παλληκάρι τη σύνταξη του Δημάρχου… Απο κάθε θέση που περνάνε βουτάνε και απο μια σύνταξη. Σημειώστε το και αυτό. Πρώτε περιφερειάρχη μετά ευρωβουλευτή. Πρώτα Δήμαρχου μετά βουλευτή. Παραγωγή μηδέν. Τότε κόφτε τις συντάξεις να ταίζετε τους κοπρίτες. Καλά σας κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.