Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Το άγνωστο έργο στο Φάληρο. Νέο σκάνδαλο απο τη Δούρου. H Δούρου απαντάει συνήθως μέσω τρίτων και πάντα υπο μια ομπρέλλα προστασίας. Δεν σώνεται…

Του Καθηγητη Γ.Ζουγανέλη

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΝΗΤΟΣ… ΧΑΧΑΧΑ

150 NEKΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ολα ξεκίνησαν απο τη καταγγελία της Ραχήλ Μακρή (εδώ, με βάση αυτή τη δημοσίευση εδώ), στην οποία ισχυρίζεται πως το Ιδρυμα Νιάρχος έδωσε 25 εκ ευρώ για τις οικογένειες των δολοφονημένων στο Μάτι όχι τόσο γιατί αγάπησε ξαφνικά τα θύματα αλλά γιατί η κ.Δούρου προηγουμένως είχε πληρώσει για μια μελέτη στο Ίδρυμα Νιάρχος 150 εκ. ευρώ και κάπως έπρεπε το Ιδρυμα να ανταποκριθεί στην ευγένεια της… και στην αίτηση του Ζήτουλα Μητσοτάκη για ελεημοσύνη… στη λογική, αφού δεν πληρώνουν οι εφοπλιστές (όπως γράφω εγώ κάθε μέρα και έτσι είναι) δις ευρώ σε φόρους ας τους αναδείξουμε ως ευεργέτες… άλλωστε τα ΜΜΕ τα ελέγχουν αυτοί…

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΒΕΝΤΟ

150 NΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ. ΑΘΑΝΑΤΗ!!!

Η κα Δούρου ξέρετε δεν απαντάει ποτέ η ίδια σε κάτι, για να έχει τη χαρά της δευτερολογίας, για να είναι καλυμμένη… αυτό ξέρει, αυτό μπορεί και τελικά τίποτα δεν κάνει…

Μετά το mail της Δούρου, σύμβουλος της περιφέρειας Αττικής παρετήρησε ότι

Αυτά που φέρεται να λέει η Ρ. Μακρή, είναι εκτός πραγματικότητας. Τα 150 εκ + 7 εκ. περίπου από νεότερη σύμβαση που διέθεσε η Περιφ. Αττικής,  είναι η δαπάνη για το έργο. Οι μελέτες ήταν έτοιμες από τον αρχ/να (Ρέντζιο τα Πιάνο) που τις έιχε κάνει για λογ/μό του ιδρύματος και κατόπιν τις υιοθέτησε το ελλ. δημόσιο.

Δεν είναι όμως ολόκληρη η αλήθεια (βλεπετε εδώ)

Άμα είναι για το Νιάρχο και το Μπόμπολα λεφτά βρίσκονταιι σε χρόνο dt!

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «τα αποθεματικά της η Περιφέρεια Αττικής τα «φύλαγε» για τον… Νιάρχο!», η Αντικαπιταλιστική Aνατροπή, τονίζει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να ακούγεται προκλητικός ο τίτλος, κι όμως, αδυνατεί να περιγράψει την πραγματικότητα! Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο η παράταξη της Ρένας Δούρου εισηγείται αλλαγή στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής ώστε να εγκριθεί ότι 150 εκατομμύρια ευρώ από τους ίδιους πόρους της Περιφέρειας θα κατευθυνθούν στην ανάπλαση του φαληρικού Όρμου με βάση τα σχέδια του Ιδρύματος Νιάρχου!».

Και προσθέτει: «Πρόκειται για την ίδια μελέτη για την οποία απορρίφθηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ («υποδομές») αφού μέχρι και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε ότι πρόκειται για έργο βιτρίνας (μαζί με την αλήστου μνήμης πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου).

Πρόκειται για την ίδια Περιφέρεια που δεν έχει καταφέρει εδώ και 2 χρόνια να δώσει ούτε 1 ευρώ από ίδιους πόρους για τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό, και όλες τις ανάγκες των κατοίκων της Αττικής από προγράμματα που η ίδια διαφήμιζε!

Πρόκειται για την ίδια Περιφέρεια που η απορρόφηση του προϋπολογισμού σταθερά κινείται σε επίπεδα κάτω του… 5% (με βάση τα δικά τους στοιχεία!)

Πρόκειται για την ίδια συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία θα έρθει ως θέμα για 4η (!) φορά ένα κονδύλι 2 εκ. ευρώ που έχει αποφασιστεί ήδη από το Νοέμβρη 2015 να κατευθυνθεί σε Ιδρύματα και στέγες παιδικής προστασίας, αλλά… ακόμη δεν έχει βρει τον προορισμό του. Κι ας είναι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι σε αυτά τα Ιδρύματα εδώ και 8 μήνες απλήρωτοι! Άμα είναι για το Νιάρχο, όμως, και λεφτά βρίσκονται, και σε χρόνο dt!

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥ

Σε αυτό το σημείο διερωτήθηκα, για ποιό έργο ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ μιλάνε οι δύο κυρίες. Συνήθως όταν γράφεις κάτι αναφέρεσαι περιγραφικά στο έργο και ποιός ανέλαβε να το φτειάξει για 157 εκατομμυρια ευρώ. Αυτό λείπει… και άμα κάτι λείπει… ΧΑΧΑΧΑ

Δεν καρφώνεις βελάκια στο τοίχο ούτε εξαφανίζεσαι ξαφνικά όταν το ΧΥΤΑ Φυλής κινδυνεύει να εκραγεί ανα πάσα στιγμή… την έχεις χεσμένη… ψάχνεις να ρίξεις τα βλέμματα αλλού… αλλά η κασίκα δεν μασάει ταραμά και ειδικά όταν είναι παππούς

Τέλος πάντων ρώτησα τη κ.Μακρή για το έργο, που και αυτή δεν γνωρίζει επακριβώς το έργο όπως και κανένας καταγγέλων!!!

Κάποια 157 εκ. ευρώ είναι ορφανά….  Κάτι βρωμάει εδώ.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ; ΣΕ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΙΕΣ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ; NA ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.