Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Η Ελλάδα κυβερνάται απο απατεώνες. Είναι ΟΛΟΙ μια παρέα. Ο Καζάκης χωρίς δίπλωμα έκανε τον οικονομολόγο και απο το πουθενά βρέθηκε με κόμμα… χαχαχα

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ

ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

Ο Θεοδωράκης έκανε κόμμα με συνεισφορά απο κάτι φίλους του και κρατώντας μια γκλίτσα. Ετσι έλεγε. Οσο η κατάσταση αυτή εξελίσσεται με αυτούς τους όρους δεν θα μείνει τίποτα. Θα καούν τα πάντα. Οι ατυχίες θα αυξάνουν κάθε μέρα.

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ “ΕΥΤΥΧΩΣ” ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ…

Δεν θέλω να σε δώ ανάσκελα… Είμαι καλός άνρωπος.

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».

Σε αυτή την ιστορική φράση του Αβραάµ Λίνκολν συνοψίζεται το άδοξο τέλος της επικοινωνιακής ηγεµονίας του σηµερινού πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, απέναντι στα γεγονότα, καθώς αυτήν τη φορά η τέχνη της παραπλάνησης, την οποία υπηρέτησε µε υποδειγµατικό τρόπο από την αρχή της πολιτικής του καριέρας, δεν βρήκε εύφορο έδαφος να στεριώσει, όπως άλλες φορές, καλυπτόµενη από τις στάχτες και τα αποκαΐδια από τη δολοφονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Οι ένοχοι είναι ακόμη έξω. Δούρου, Ψινάκης, Σπίρτζης, Τόσκας κλπ. Υπάρχει φυσικά και το ποινικό κομμάτι. Η δολοφονία  150 ανθρώπων επι Δούρου δεν παραγράφεται.

Οι 150 νεκροί θα στοιχειώνουν το ΣΥΡΙΖΑ. Πως θα πείτε το νέο κόμμα; Αρχίστε να το σκέφτεσθε; Nα το πείτε “ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ”. Να κόψετε και τη φωνή όσων ακόμη φωνάζουν. Να βγάζετε μόνο τους εγκάθετους της Στοάς Μαλακαντάση στα περίπτερα. Να φτειάχνετε “περιβάλλον”. 

ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ

Ο κίνδυνος θα γίνει ο Θεός σας. Θα βλέπετε παντού έρημο και θα τρομάζετε με όλα. Ο φόνος είναι φόνος. Στο ΜΑΤΙ σκοτώσατε ανθρώπους. Σε αυτό προστασία δεν υπάρχει ούτε και πολιτική ευθύνη. Ετσι λέω για τελευταία φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.