Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Τα γνωστά κόλπα με τους Ερμήδες ξεκίνησαν κατά τα γνωστά. Βγάζουν ένα δικό τους μπροστά που μιλάει χωρίς αντίπαλο και που ΑΡΧΙΚΑ τους επιτίθεται. Στο τέλος …

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ KAI OTI ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ!!! ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ… 

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ…

ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ, ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗ Ο ΖΕΡΕΦΟΣ

150 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ… KAI ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ….

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟY, ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΛΙ

Ας δούμε τα χάλια της περιφέρειας Κρήτης κάπου στο Ηράκλειο, ένα  επιτυχημένο Δήμο της Στοάς Μαλακαντάση (ατυχία). Προχθές μίλαγα για αυτόν με ένα φίλο ΧΑΧΑΧΑ. Μούλεγε “Περιφέρεια”, τούλεγα “Ηράκλειο”. Νίκησα… χαχαχα

Σκηνικό που θυμίζει κωμωδία στη Κρήτη XAXAXA με τη ΔΕΥΑΗ (ο σύντροφος της Δούρου το αφεντικό, άσχετος) να έχει γεμίσει κρατήρες το Άγιο Σιλά ψάχνοντας να ανακαλύψει σε ποιο ακριβώς σημείο υπάρχει η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης.

«Σουρωτήρι» έχει γίνει ο Άγιος Σίλας στην Κρήτη με τις τρύπες να καλύπτονται όπως όπως για να περνούν οχήματα και πεζοί. Η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ) σκάβει, έχει γεμίσει κρατήρες τον οικισμό, αλλά δεν μπορεί ως τώρα να βρει την αιτία του κακού για τη βλάβη που έχει προκύψει εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα! Από την περασμένη Παρασκευή συνεργείο της ΔΕΥΑΗ προσπαθεί να ανακαλύψει σε ποιο σημείο υπάρχει βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού, βλάβη που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς νερό αρκετά σπίτια. Μια ακόμα τεράστια λακκούβα ανοίχτηκε χθες πάνω στον κεντρικό δρόμο, χωρίς και πάλι να βρεθεί το επίμαχο σημείο, και με το συνεργείο να συνεχίζει σήμερα το σκάψιμο λίγο παρακάτω.

ΡΕ ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΠΩΣ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ

Σύμφωνα με τον υδρονομέα της περιοχής κ. Καλλονάκη, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού κόπηκε μια σωλήνα ύδρευσης, με αποτέλεσμα να περάσουν στη ροή χώματα και πέτρες που έφραξαν σε άγνωστο σημείο το υπόγειο δίκτυο.

«Έχουμε ένα πρόβλημα εδώ στον Άγιο Σίλα με το νερό. Παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη σωλήνα από ζημιά που έγινε από μηχάνημα του Δήμου. Πέρασαν φερτά υλικά μέσα. Προσπαθούμε να ξεφράξουμε τη σωλήνα που είναι φραγμένη από τη περασμένη Παρασκευή. Έχουμε σκάψει σε 4 διαφορετικά σημεία. Δεν έχουμε βρει δυστυχώς ακόμα το πού έχει γίνει η ζημιά», ανέφερε ο κ. Καλλονάκης.

Αμα βρείτε γράψτε μου ΧΑΧΑΧΑ. ΑΣΧΕΤΟΙ:

Αγαπητοί φίλοι η τεχνολογία  έχει προχωρήσει. Η λύση είναι λίγες ώρες δουλειά. Είχα ειδοποιήσει για το θέμα με επιστολή τον Περιφερειάρχη Κρήτης, που έχει διορίσει επιστήμονες ειδικούς στο Σύμπαν σε μια επιτροπή για ανάπτυξη. Δεν είναι εικόνα αυτή. Αυτό  που βλέπετε εκθέτει διεθνώς τη περιφέρεια Κρήτης. Την εκθέτει μέχρι τα φρύδια.

Είχα προειδοποιήσει με επιστολή τον Περιφερειάρχη Κρήτης ότι οι επιλογές του είναι λάθος. Δέστε την εικόνα της περιφέρειας Κρήτης. ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΒΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι αυτοί οι γελοίοι  που ψηφίζετε μπορούν να σβύσουν μια φωτιά. Ούτε τσιγάρο σβυσμένο δεν μπορούν να σβύσουν. Αυτό σας λέω και κάνετε ότι δεν ακούτε. Ε τότε παίξετε τον αρουραίο… χαχαχαχα

Αυτή η κατάσταση, που αφορά όλη τη χώρα, δεν μπορεί να αλλάξει εκ των έσω. Θέλει Θεία Παρέμβαση… Αν ψάξεις τους Δήμους και της Περιφέρειες θα βρείς πολλά κλεμμένα απο τα Προγράμματα της ΕΕ. Για το λόγο αυτό σε αυτές τις θέσεις βάζουν παιδιά του κυκλώματος. Αρα… όποιον βλέπετε να θέλει να γίνει Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης είναι στο κόλπο της ΜΑΤΣΑΣ.

Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΤΡΕΣ

Βγάλανε απο τη κολυμβήθρα του Σιλωάμ ένα ακόμη γέρο συνταξιούχο, ένα μετεωρολόγο του προηγούμενου αιώνα να μιλήσει για φωτιές και για πρόβλεψη. Μη τους  πιστεύετε σε τίποτα. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Μη χανετε χρόνο σε στημένα παιγνίδια. Τι ξέρει αυτός απο νέες τεχνολογίες. Τίποτα. Ο Τσίπρας τα γνωστά που ξέρει, επιτροπές, προέδρους και λεφτά για μπούκωμα. Δεν βγαίνει έτσι.

Η φάση αυτή μου θυμίζει τους άλλους που βγάζουν για τα κοιτάσματα υδρογοναθράκων στα ΜΜΕ της υπο ανεξαρτησίαν Κρήτης (το διαφημίζουν κιόλας), που μιλάγανε για 500,000 θέσεις εργασίας… τη τράπεζα της Ανατολής, αυτούς που δηλητηρίασαν με ζεόλιθο την αγροτική γή με τις πλάτες της Real του Κόντρα Channel κλπ. Εβγαιναν οι εδικοί στο ζεόλιθο και έλεγαν βάλτε ελεύθερα. Εγώ έλεγα ότι το κάθε είδος ζεολίθου δεν πάει σε ένα χώμα. Ποιός είχε δίκιο; Εγώ. Το συζητάμε; 

Δεν θυμάστε απο την Αυριανή το περίφημμο “Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ”. ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ ο Κουρής και ο … Ανδρέας. Να προσέχετε τι διαβάζετε γιατί γίνεται της ποτάνας. Εχουμε συμμορίες εν δράσει στη χώρα. Η Ελλάδα είναι υπο τεμαχισμόν. Κατά τα άλλα….

Η ΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΤΩΝ ROTARY. ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ!!!! ΧΑΑΧΑΑΧΑ

ΜΠΥΡΙΤΣΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΙΝΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

H χώρα έχει γίνει κουραδομάγαζο. Χουντάρα. Πληρώνεις σε ένα ΜΜΕ και λές ότι νάναι. Εν τω μεταξύ καθε τόσο τα θύματα της Δούρου και του Ψινάκη, που δεν έκαναν τίποτα απο όσα έπρεπε να κάνουν και τα ΜΜΕ του καρτέλ το κρύβουν, θα βγαίνουν ανώνυμα ΝΕΚΡΑ στις παραλίες ψάχνοντας τον δολοφόνο τους. Δούρου και Ψινάκης δεν είχαν κάνει τίποτα για να υπάρχει ευκαιρία να δράσει η αστυνομία και η πυροσβεστική. ΤΙΠΟΤΑ. Μπαίνει κανείς σε φούρνο χωρίς έξοδο;

Ο Τσίπρας δεν κάνει δηλώσεις για πυρκαγιές για να μη προκύπτει συζήτηση πουθενά για τις ευθύνες του. Επικοινωνιακό κόλπο είναι αυτό που κάνει. Ξυπνείστε μαλάκες. Σας δουλεύουν άγρια.

ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ … ΛΑΔΙ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Συνηθισμένα πράγματα. ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ. Το ΠΡΙΝ μετράει πιο πολύ. Το ΜΕΤΑ τη πυρκαγιά είναι και αυτό γέλιο. ¨Αγνωστα πτώματα επι μήνες θα ξεβράζονται στις παραλίες, αν δεν είναι καμμένα θα λέμε ότι είναι μετανάστες κοκ. ΧΑΑΧΑΧΑ

NA MIA ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΚΕΡΝΑΩ… ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μετά την Ευγενία που γνώρισε την βαρύτητα... έρχεται η σειρά του Άδωνη να γνωρίσει την άνωση. Οι φελοί επιπλέουν... Ο Άδωνης δεν βουλιάζει ποτέ. Το έχει. Εχει και καλο βιογραφικό, Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, η γραμματέας… Aν δεν έχει κάποιος offshore υπάρχουν και άγιες λύσεις… Στον Αδωνη έχω να πώ μια μόνο λέξη “ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΟ” χαχαχαχα.

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!  ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ. χαχαχαχα

10 σχόλια:

 1. Με κάποιο είδος σοναρ δεν μπορούν να βρουν το πρόβλημα στο δίκτυο? Η τεχνολογία τελικά είναι αυτή που θα μπορούσε να λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας..?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσέξετε μια λεπτομέρεια. Δεν υπάρχει διαρροή νερού. Κάπου έχει βουλώσει ο αγωγός και δεν ξέρουν πως να το βρούν. ΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο η τεχνολογία. Χρειάζεται και κάτι άλλο. Δεν το έχουν...

   Διαγραφή
 2. Η Ελλάδα είναι μια σάπια χώρα με ωραίο περιτύλιγμα...!!!...Μιχάλης7123

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Eρώτηση: Αν έμενες εδώ στην Ελλάδα, θα έγραφες τα όσα σωστά γράφεις; {θα τα εδημοσίευε κανείς;} γ.κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχεις καταλάβει με ποιόν μιλάς ρε Μαλακαντάση;

   1.Δηλητηριάσατε με ζεόλιθο όλα τα χωράφια στη Κρήτη και αλλού. Με το μαλάκα σας κάνατε διαφήμιση της μαλακίας σας. Αχρηστοι.
   2.Δεν μπορείτε να βρείτε ούτε που έχει βουλώσει μια σωλήνα νερού.
   3. Μετρήσατε 150 νεκρούς και έρχονται και άλλοι. Θα αθωώσετε τη Δούρου όπως έγινε με το Νομάρχη Ηλείας με εξ αμελείας;
   4. Το κάζο που έπαθε το λιμενικο σήμερα το διάβασες ή κάνεις χαζομαλάκα ότι δεν το κατάλαβες;
   https://www.pentapostagma.gr/2018/08/%cf%83%cf%84%ce%b1-100-%ce%bc%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-24%cf%89%cf%81%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1.html

   Eπιμένετε ακόμη; Αντε στον Ινφογνώμονα να παίξεις με τα άλλα παιδάκια και τον Οτσαλάν που πουλάει και γεωστρατηγική σαν τον IQ σας, μαλάκα, ε μαλάκα. Απειλείς κιόλας; Μουνόπανο.

   O Αδωνης ρε μαλάκα καλός είναι για σας. Νούμερα. Στοά του Κώλου είσθε ρε.

   Tι με ρώτησες; Το ξέχασα.

   Διαγραφή
 4. Δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα του βουλωμένου αγωγού στην Κρήτη. Αλλά λογικά μιλώντας, οι παροχές προς τα σπίτια αμέσως μετά το βουλωμένο σημείο του κεντρικού αγωγού δεν θα έχουν νερό λόγω έλλειψης πίεσης. Το βουλωμένο σημείο θα είναι ανάμεσα στο τελευταίο σπίτι που έχει νερό και στο επόμενο που δεν θα έχει. Ας αυξήσουν την πίεση λίγο να το βρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να αυξήσουν την πίεση; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
   Συντριβανάτο θα γίνει. Πανικός στην άσφαλτο.
   Μόνο πάπιες στο δρόμο... χαχαχαχα

   Διαγραφή
 5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.
  Ετσι οπως το λετε ειναι! Απο τα πιο σωστα που εχετε πει!
  Τι να τα κανει... για εξαγωγη εγκεφαλων? Η να υποστηριξει την βαρεια βιομηχανια?
  Καλητερα ας τα αφησει οπως ειναι σαν εναλλακτικες χωματερες!!!
  Ας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ας πάρουν το δουροκλάν πρώτα και μετά να βάλουν δύτες. Χα χα χα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.