Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Η Τουρκία σε ένα χρόνο θα εξορρύσει φυσικό αέριο και στην Ελλάδα θα ακούτε τους γυρολόγους των ΕΛΠΕ (Cheka) να μιλούν για 500,000 θέσεις εργασίας. Να το αφήσω;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Η Τουρκία ήδη εξορύσσει φυσικό αέριο στην Ανατολική Θράκη. Στη Δυτική οι προδότες της Στοάς Μαλακαντάση έχουν βάλει μια Αμερικανική εταιρεία να παίζει με το… γρύλο μπούτσο μου. Το σημείο εξόρρυξης στην Ανατολική Θράκη το είχα προτείνει με το χάρτη μου απο το 2013 και όχι το ΙΓΜΕ ή τα λαμόγια των ΕΛΠΕ που κλάνουν στην Κρήτη μαρέγκα… και θέλουν ανεξαρτησία.

Εκεί που είχα προτείνει ΕΓΩ, εκεί ήταν. Η Τουρκία πουλάει, η Ελλάδα της Στοάς Μαλακαντάση και Καρακώλη Γωνία ξεπουλάει. 150 νεκροί μόνο η Δούρου. Έρχονται και άλλοι.

Το Σύμπαν ΔΕΝ τους γουστάρει. Το έχω ξαναπεί αυτό.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

Ο Καραμανλής πρέπει να περάσει απο ειδικό δικαστήριο. Έβαλε στη κυβέρνηση του Τσίπρα τον Καμμένο και εξαφανίστηκε για να χτυπάει ο Καμμένος τον Γεωργίου και να μη φανεί πως επι Καραμανλή μεγάλωσε το χρέος. Μεγάλος λαγός ο Καραμανλής ή μάλλον κουνέλα…

Στο παιγνίδι της παράδοσης των κοιτασμάτων έπαιξαν όλοι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί, ο ΠτΔ και φυσικά και οι Μητσοτάκηδες. Είναι πολλά τα λεφτά, δίς ευρώ. Ενδιαφέρον έχει ότι στην Ελλάδα οι εφοπλιστές δεν θέλουν αγωγούς για να εισάγουν στο Νότο ακριβό φυσικό αέριο ενώ η Γερμανία εισάγει φτηνό φυσικό αέριο απο την Ρωσία. Συνεργάτες και οι ΗΠΑ που έχουν ακριβό σχιστολοιθικό αέριο που θα μεταφέρεται στην Ελλάδα απο τις ΗΠΑ με σαπάκια των εφοπλιστών, που θέλουν να αλλάξουν τις συμβάσεις και η χώρα να γίνει γαλέρα, να πάει δηλαδή άλλο μισό αιώνα πίσω.

Ενδιαφέρον για το ενεργειακό έχει για το μέλλον και η κλιματική αλλαγή. Σε αυτη συνεισφέρει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, στο οποίο συνεισφέρουν τα αέρια της φωτογραφίας. Ανάμεσα σε αυτά είναι το CO2, το οποίο παράγεται απο τη καύση του φυσικού αερίου (LNG, CNG).

Οι Έλληνες εφοπλιστές με τη πολιτική που ακολουθούν κάνουν κακό στον πλανήτη και το Σύμπαν δεν το ξεχνάει αυτό.

Σαφως είμαι υπέρ της χρήσης των ΑΠΕ και της πυρηνικής ενέργειας, όπως και της μεταφοράς της με τραίνα με μπαταρίες υψηλής ισχύος αλλά και με πλοία. Σαφώς είμαι υπέρ της χρήσης του υδρογόνου ως καυσίμου.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΑΚΟ

Πως σε ενα επιχειρηματία δίνεις κοιτάσματα (τον Λάτση), όταν τα ΕΛΠΕ στα οποία έχει το 45% και θέλει και παραπάνω έχουν χρεοκοπήσει, όπως είχα γράψει και εγώ αλλά και άλλοι, είναι μια απο τις επιτυχημένες επενδύσεις του Τσίπρα. Το αυτό ερώτημα αφορά και τη δωρεά του Ελληνικού στο Λάτση. Ερώτημα παραμένει επίσης και πως 2 δις ευρώ μετοχές του Λάτση απο τη eurobank πήγαν στην Εθνική ή μάλλον να μη ρωτάω. Ολες οι κυβερνήσεις σε άλλους κάνουν εξυπηρετήσεις και σε άλλους βάζουν φόρους.

ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ EAST MED. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Το αρχικό άρθρο είναι απο εδώ. Ο Ερντογάν φαίνεται να ξεκινάει απο τη θέση (2), το κόλπο της Αττάλειας την οποία φυσικά και την είχα προβλέψει. Προσέξετε και άλλες περιοχές που είχα προβλέψει και που ανακαλύφθηκαν χρόνια μετά τo 2013, πχ. Πάτρα, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλονίκη, Σκόπια, Ήπειρος, Ζορ, Γκολάν, ανατολικά της Κύπρου, Νότια της Κρήτης, βορειανατολικά της Κρήτης, περιοχή (1), περιοχή (5) στη Θράκη κλπ. Ολα αυτά ο Τσίπρας, το ένα μετά το άλλο τα σπρώχνει για σκότωμα στο υπερΤαμείο.

Πληροφόρίες μου λένε ότι οι Τούρκοι με Ρωσικά ρομπότ θα εξορρύξουν υδρίτες απο τη περιοχή γύρω απο το Καστελλόριζο.

ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ. ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ. XAXAXA.

ΟΙ ατυχίες θα αυξάνονται. Έχω προειδοποιήσει και έχω εξηγήσει και το γιατί.

Θα πώ εγώ στους μαλάκες της Στοάς Μαλακαντάση ποιός “ταπεινωθήσεται” και σε ποιόν είπαν τα καραγκιοζάκια “εγώ είμαι που καθαρίζω” στο τηλέφωνο. Ολα θα γίνουν κόλαση στην Ελλάδα.

150 νεκροί θα πάνε να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα. Τα χειρότερα έρχονται. Οι 150 νεκροί δεν είναι τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.