Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

O Ζουγανέλης μιλάει για τη δολοφονία στο Μάτι (1)

5 σχόλια:

 1. Ο Βελόπουλος τόσο υλικό έχει πάρει από εσάς!
  Γιατί δεν σας βγάζει ζωντανά στο δελτίο που παρουσιάζει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ολοι παίρνουν και εντός και εκτός Ελλάδας. Και με ξέρουν και τους... ξέρω. Ο Βελόπουλος μου έχει ξαναπάρει συνέντευξη πολυ παληα. Τότε υπήρχε ενδιαφέρον για τα Χημικά. Μετά μου πήρε και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για το ίδιο θέμα αν θυμάμαι καλά.

   Μετά άρχισα να το αποφεύγω. Ο Τράγκας μου είχε ζητήσει επίσης, ο Παπαδόπουλος του Κοντρα (αυτός είναι αρκετά σοβαρός) αλλά δεν ξέρω, δεν με τραβάει πλέον.

   Πρωτη συνέντευξη έδωσα στην Αγγελική Νικολούλη, ολοσέλιδη στο Εθνος της Κυριακής, μια δύο μέρες πρίν φύγω μετανάστης. Μετά δεν είχα νόημα. Η Ελλάδα πήγε πολύ μακρυά και ΚΑΤΩ για μένα. Και να μιλησω δεν θα γίνω αντιληπτός. Στην Ελλάδα μιλάτε πολύ και έχετε άποψη για όλα. Εχτε μπερδέψει την ισότητα με την αξιοκρατία. Έτσι φτάσαμε στους 150 νεκορύς προς το παρόν.

   Τωρα που το θυμάμαι και ο Αυτιάς και ο Μπογδάνος και ο Οικονόμου και ο Ευαγγελάτος μου είχαν ζητήσει να μιλήσω για κάποια θέματα αλλά δεν το ψάχνω. Δεν έχει νοήμα. Οι ιδέες δεν πρέπει να καίγονται, πρέπει να κάνουν στην άκρη.

   Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη ήταν αυτή που είχα δώσει στον Γιοβανόπουλο, που μίλησα για τον αριθμό των τηλεοράσεων HD. Πήγε πολύ καλά. Εμαθαν όλοι τον αριθμό... ακόμη και η επιτροπή... χαχαχα

   Διαγραφή
 2. κ. καθηγητά...χρησιμοποιηστε σας παρακαλω πολυ την τηλεοραση...διαλεξτε εστω εναν δημοσιογράφο...θα φτασετε σε κόσμο που σας αγνοεί,δεν σας ξέρει και μπορει να θελει να μαθει απο εσας... :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο εξοστρακισμός των αξίων και ικανών από την Ελλάδα, δεν είναι ατύχημα. Είναι σχέδιο. Μόνο φελλοί, θα κατέστρεφαν την Ελλάδα ολοσχερώς προς οικοπεδοποίηση και άμεση πώληση.Ο βλάκας είναι πάντα χρήσιμος και πιο επικίνδυνος από όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.