Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Ο Τσίπρας τα ρίχνει στους Εβραίους για τη συμπεριφορά της Ελλάδας στο θέμα των Ρώσων διπλωματών και αφήνει τον Trump να καθαρίσει όταν δεί τον Putin

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Πρίν χρόνια είχα γράψει μερικά άρθρα πολύ σημαντικά. Διαβάζατε στο διαδίκτυο και τότε τα κουτσομπολιά της Στοάς Μαλακαντάση. Eίστε σε χειρότερο σημείο απο τότε. Να γιατι το χρήμα πάει στους έξυπνους και οι λαπάδες βλέπουν τα τραίνα να περνούν.

Διαβάστε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ. Δυστυχώς μερικά απο τα links δεν δουλεύουν ή κάποιοι πίεσαν και βγήκαν απο τη λειτουργία τους. Τα κάνουν αυτά. Τους έχω μάθει. Κατώτερο είδος. Φτηνοί.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ

ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Με περίεργες αναφορές στον “Ελληνικό” εμπορικό στόλο, ελληνικές διπλωματικές πηγές απαντούν στις κατηγορίες της Μόσχας περί της άδικης και αβάσιμης απέλασης Ρώσων ανώτατων διπλωματών. Ειδικότερα, οι διπλωματικές πηγές αναφέρουν:

    • Οι Ρώσοι φαίνεται ότι έχουν μια δυσκολία να αντιληφθούν ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα (Bullshit)
    • Δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο εμπορικός μας στόλος στη διεθνή οικονομία και τα συμφέροντα που έχει η χώρα για να υπερασπιστεί αυτόν τον ρόλο. (Bullshit)
    • Δυσκολεύονται να αντιληφθούν το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω (Bullshit)
    • Και δυσκολεύονται επίσης στην προκειμένη να αντιληφθούν ότι δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν τρίτες δυνάμεις στα εσωτερικά μας (Bullshit)

ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΡΩΤΗΜΑ: Τσεκαμπούμ. Μπουμ. Μπουμ. (κατάλαβες ΑντώνηWinking smile)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: H Γερμανία δεν μπορεί να κτίσει εργοστάσια LNG στη Ρωσία; Μπορεί. Τότε; ΧΑΧΑΧΑ. Τί είναι 6 δις ευρώ για τη Γερμανία; Δέκα μπορεί να φτειάξει. H Cosco θα κλείσει; Μετά οι στόλοι του Τσίπρα τί ακριβώς θα μεταφέρουν;

Συμπληρώνω για χάζι και τη πρόσφατη απόφαση για κατασκευή φυσικού αερίου απο τη Θεσσαλονίκη (ΕΛΠΕ) μέχρι Σκόπια. Τα χρεοκοπημένα ΕΛΠΕ και Λάτσης πήγαν υπερΤαμείο ενώ το Ελληνικό βασικά με μια μακέτα δωρήθηκε στο Λάτση. Πλάκα έχει.

EΡΩΤΗΜΑ: Η Στοά Μαλακαντάση και η Λέσχη κάτι άλλο σε Μαλάκα εκτός Τσίπρα και Μητσοτάκη έχει;  Αν έχει ας μας το δείξει. Δεν βλέπω τίποτα σοβαρό… Πάμε Βαρδινογιάννη και Νιάρχο τώρα; Αντε πάλι ζαλάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΙΝΩ ΑΙΜΑ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΕΡΜΑ…

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Καταστροφή της μεσαίας τάξης και Φαβέλες. Δεν μπορω να κατουρήσω και μέσα στο κεφάλι σας για να σας πείσω. Sorry. Mετα 3-4 χρόνια θα λέτε όσα λέω. ΝΑΙ… ΑΛΛΑ σας βαρέθηκα,

Ο Καρατζαφέρης της Λέσχης είναι καλά; Θέλει δραχμή τώρα; Toν Παπαδήμο τον καταστροφέα αυτός δεν τον έφερε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.