Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Δεν φταίει ότι δεν έκοψαν τα δένδρα στη Μαραθώνος αλλά οι Τούρκοι. Ανακάλυψαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν κάηκαν (της προηγούμενης δεκαετίας). Ψεύτες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΙΣΛΑΜΑMΠΑΝΤ… ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ή ΓΕΛΑΣ ή ΚΛΑΙΣ… ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ…

Οι δολοφόνοι των 100 και πλέον φτειάχνουν fake news όπως αναμενόταν για το τρόπο που άναψαν οι πυρκαγιές για να διασωθούν πολιτικά. Θέλουν να μιλούν για εμπρησμούς, όταν όλοι ξέρουν πλέον ότι η δολοφονία ξεκίνησε στη Μαραθώνος (βλέπετε εδώ). Δούρου, Τόσκας, Αρχηγός πυροσβεστικής, Σπίρτσης είναι για διώξιμο. Η τροχαία καλώς διέκοψε την κυκλοφορία. Μετά τα έκαναν σκατά επειδή έτσι ήθελαν (το πιθανότερο).

Είναι πολλά τα λεφτά και έρχονται και άλλα λεφτά απο την ΕΕ και θέλουν να τα μοιράσουν… Μιλάμε για τρωκτικά.

Περιμένοντας να τους σώσουν. Ποιοί; Οι εγκληματίες που στη Λεωφόρο Μαραθώνος δεν έκοψαν τα δένδρα δεξιά και αριστερά του δρόμου για να μη περάσει η φωτιά απέναντι.

Τώρα θέλουν να τους ξαναψηφίσουν γιατί δεν γινόταν τίποτα καλύτερο. Καμαρώστε το επίπεδό τους. Δέστε τις ικανότητες αυτού του κράτους. Ολα πάτος. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Τη μια οι Ρώσοι, την άλλοι οι Τούρκοι, την άλλη οι Εβραίοι, την άλλη οι Γερμανοί και την άλλη ο κακός τους ο φλάρος. Είναι όλοι μια παρέα και κάνουν δουλίτσες. Αυτό είναι όλο. Ο επόμενος συγκαλύπτει τον προηγούμενο και στις θέσεις-κλειδιά τα χαζά της Στοάς Μαλακαντάση.

Και εις ανώτερα. Μη ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε. Και αν δεν ψηφίσετε αυτούς ψηφίστε το Τοτό Κούλη και τη ΝΔ που χρεοκόπησε τη χώρα. Τουλάχιστο καταλάβατε κάτι απο αυτό που πάθατε; Δεν νομίζω. Ούτε αυτοί…

Eγω πάντως τους ειδοποίησα. Ηθελα να καταγραφεί.

Για τις αντιδράσεις για τη FYROM φταίγανε οι Ρώσοι, για τις φωτιές έφταιγαν οι Τούρκοι. Πάντα για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα φταίνε οι άλλοι και στην Ελλάδα έχουμε επίσης τους καλύτερους σε όλα… Γιατί είμαστε πάτος δεν είναι σαφές.

ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

Για τη δολοφονία των 120 που ξεκίνησε απο τη Μαραθώνος έφταιγαν αυτοί που αποφάσισαν να μη γίνει το κόψιμο των δένδρων. Είμαι σίγουρος για αυτό.

Αν υπάρχει εμπρησμός πρέπει να υπάρχουν και κίνητρα… οικονομικά κίνητρα…

Yπάρχει μια επιθυμία να γίνουν ορυχεία βωξίτη στα Γεράνεια απο τον Μυτιληναίο. Και τα δύο μαζί δείχνουν πως για τη δολοφονία υπήρχαν κίνητρα και εντός Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.