Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

O Μητσοτάκης έχει μπερδέψει την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Κανένα απο τα δύο δεν ξέρει καλά. Χωρίς αρχηγό η ΝΔ και με παίχτες που κανένας δεν θα έπαιρνε…

Του καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ…

Αν σας είχαν μάθει Ελληνική ιστορία θα καταλαβαίνατε ποιοί πολιτικοί είναι μαριονέτες και πως στήθηκε πλιάτσικο στην Ελλάδα κατά διαφόρους ιστορικές περιόδους. Η Ελλάδα θα μικρύνει. Και αυτό με τις καθημερινές δημοσκοπήσεις δείχνει προπαγάνδα και ψυχολογική προετοιμασία ενός λαού για κάλπικο αποτέλεσμα σε μια δημοκρατία που το σύνταγμά της έχει γίνει κουρέλι.

Τον πατριωτισμό τον εξαργυρώνουν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ (ΠΘ, υπουργοί, ναύαρχοι κλπ) σε άχρηστα εξοπλιστικά (τα αντισταθμιστικά είναι πηγή μίζας πάντα) και σε άχρηστες αγορές του αιώνα. Σας δουλεύουν, δεν παράγουν, δανείζονται, τα βγάζουν έξω, τρώνε, τρώνε και απο έργο και παραγωγή μηδέν. Αρπαχτή. Τίποτα άλλο.

ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Για να γίνεις ΠΘ πρέπει να έχεις υπογράψει διάφορα “συμβόλαια” και να έχεις δώσει πολλούς όρκους τιμής… Υπάρχει μια παράδοση στις Μαφίες που κυβέρνησαν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.