Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Την ώρα που στην Ελλάδα η Στοά Μαλακαντάση ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ το όνομα της Μακεδονίας και το Τοτό-Κoύλη σκίζει “γάτες” η Ιταλία μιλάει για Μαφία και ΜΚΟ!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΡΟΛΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΪΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΠΑΝΤΟΥ

Οι Ιταλοί άρχισαν να αφυπνίζουν την ΕΕ. Ο Σόρος θα δυσκολεύεται να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Στην Ελλάδα όλα τα κόμματα φαίνεται ότι περνάνε απο το μαγαζί του απο χρόνια.

Τα ΜΜΕ της Ελλάδας συνεχίζουν να βομαβρδίζουν τη χώρα μας με μηνύματα δυστυχίας που ευτυχώς τα αποφεύγουμε γιατί είμαστε απόγονοι του Σόλωνα και του Σώκρατες αλλά και με καινοτομίες (έχουμε και τα καλύτερα ΑΕΙ στο κόσμο, λένε, στα πίτουρα που τρώνε οι κότες ναι). Οι τράπεζες που οργανώνουν κάτι σαν καλλιστεία καινοτομιών μέχρι και σε ξαπλώστρες στις παραλίες έδωσαν βραβείο!!! Ο Βαρώτσος ανακοίνωσε ότι έρχεται σεισμός 8R στην Ελλάδα ενώ άλλοι ότι έρχεται Τσουνάμι!

Μάγκες η σοβαρότητα έχει εξαφανιστεί. Στην χώρα δεν επιπλέει το σκατό πλέον. Η χώρα έχει γίνει σκατά. Χτές είδα και τα φαντάσματα της ΝΔ που χρεοκόπησε τη χώρα να βγαίνουν απο τη ντουλάπα μια ακόμη φορά μπροστά σε ένα μαλθακό κοινό, τον Καμμένο να γελοιοποιείται μια ακόμη φορά, τo “γιατί γελάτε κύριε” που ήταν έξι μηνώνε αντιστασιακό να λέει μια ακόμη κακογραμμένη ατάκα κοκ.

Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την “ανακοίνωση” δεν βρίσκεις ούτε μια στη Πειραιώς!!! Γελάσαμε. Το “Γιατί γελάτε κύριε” θα γίνει τραγούδι,

Όταν ψάχνεις τη σωτηρία σε Κούλη και σε Καραμανλή… θα βλέπεις εθνικά στραπατσαρίσματα συνέχεια. Μπορεί και να γελάς. ¨Ετσι γίνεται με τους ηλίθιους…

Ο φαντάρος προσοχή την ώρα που το Τοτό Κούλη δένει τα κορδόνια του! Ανυπεράσπιστος ο Άδωνης της Novartis και του ναναγιλέκου!!!

Ο Καραμανλής που χρεοκόπησε την ελλάδα, πατάει σταυρό και σημαία μπροστά στον Ερντογάν τον κουμπάρο του. Ο Αβραμοπουλος στην Νοvartis, o Καραμανλής έκανε εμβόλια…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΪΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΤΣΗ (ΦΑΤΕ ΜΑΚΕΤΑ)

Του δώσαμε και τα κοιτάσματα στη Κρήτη (δούλευαν διπλή βάρδια στα ΜΜΕ της διαπλοκής οι Ερμήδες). Γενικά πάμε καλά.

TI ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ;

Η ΦΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ

1 σχόλιο:

  1. Ναι ναι ... θα αφήσουμε την Θεσσαλονίκη και θα μεταναστεύσουμε στην Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.