Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Δεν βλέπω κανένα εμπρησμό απο έξω. Ούτε Γερμανοί ούτε Εβραίοι ούτε Τούρκοι ούτε Ρώσοι. Είναι άσχετοι, επικίνδυνοι και μια ζωή ζήτουλες. Ανθρωποι της συναλλαγής.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ. Κ-Ι-Ν-Δ-Y-Ν-Ε-Υ-Ε-Τ-Ε.

Πρίν αποφασίσει κάποιος αν είναι εμπρησμός ή όχι, χρειάζονται κάποια δεδομένα πάνω στα οποία να γίνουν υπολογισμοί. Αυτά δεν υπάρχουν. Αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις, υποθέσεις και σενάρια δεν πρέπει να γίνονται. Αυτό απο το οποίο πρέπει να ξεκινήσει κανείς είναι απο τα βασικά.

Στη συνέχεια με πολύ βαρειά καρδιά και αισθανόμενος πολύ άσχημα με όλους αυτούς που έχετε μπλέξει, σας αναφέρω μερικά βασικά πράγματα (δεν μου αρέσει πάντως να μιλάω για θέματα πάνω σε ηλεκτρομαγνητικές εφαρμογές στο διαδίκτυο).

1. Η ΔΕΗ θα έπρεπε να διαθέτει radar για κεραυνούς και να απομονώνει περιοχές. Περιοχές στις οποίες μπορεί να πέσουν πρέπει το ρεύμα να κλείνει. Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να πέσουν κεραυνοί σε αναπτυγμένες χώρες προβλέπονται και αναρτώνται στο διαδίκτυο. Αν έχετε δεί κάτι…

2, Σοβαρό πρόβλημα για φωτιές υπάρχει και απο τις κεραίες τηλεφωνίας. Αυτές πρέπει πάντα να έχουν αλξικέραυνα, όπως και τα σπίτια που είναι μέσα σε δάση.

3. Πρόβλημα και με τις ΕΔ. Δεν ξέρουν βασικά πράγματα για τις επικοινωνίες μέσα σε δάσος.

Για να το πω ξεκάθαρα, το θέμα είναι ότι στις ΕΔ δεν ξέρουν ποιός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να υπάρξει επικοινωνία. Το Τοτό-Koύλη αν επιμείνει μαζι με το “Σκηνοθέτη” του σε τρέλλες, θα έχει ατυχίες σαν το Τοτό-Tσίπρα.

H Χρήση κινητών τηλεφώνων στον εντοπισμό αγνοουμένων. Κοροϊδεύουν και οι Εισαγγελείς.

Η απόφαση των εισαγγελέων να κινηθούν ΤΩΡΑ προς εντοπισμό των αγνοουμένων είναι εγκληματική. Πρόκειται για κοροϊδία. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει την ώρα της δολοφονίας (βλέπετε εδώ). Πολύ αργά. Τα πτώματα που είναι στο βυθό θα βρεθούν στο πέλαγος.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Το Τοτό-Kούλη ζητάει απο τον Τσίπρα τον Βερεσε και του Βαριετέ να ζητήσει δανεικά απο το ίδρυμα Νιάρχος για να αφοράσουν πυροσβεστικά αεροπλάνα και ότι χρειάζεται. Το Τοτό-Tσίπρα δέχτηκε. Αυτή είναι η χώρα κύριοι. Πρίν κάποια άρθρα τους είπα ΖΗΤΟΥΛΕΣ. Μα είναι ζήτουλες. Σας το απέδειξα. Δεν έχουν μάθει ούτε να δουλεύουν ούτε να παράγουν. Εϊναι παιδιά του μπαμπά. Κοπρίτες. Δεν βγαίνει με αυτούς.


I LIKE IT. I DO CARE ABOUT ANIMALS. IT BECOMES A LAW.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.