Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Καθόλου αντιφατική η πολιτική της Τουρκίας. Γεμίσαμε με βαρέλια, με άσχετους, με άχρηστους, με φιλοσόφους, με πεπέδες, με μειοδότες και μέ ότι σκατό κυκλοφορεί.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΕΠΟΥ Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ…

Η πολιτική της Τουρκίας είναι μια χαρά. Η χώρα αυτή μεγαλώνει ενώ η Ελλάδα μικραίνει και μωραίνει. Καθόλου τρελλή δεν είναι η κούρσα εξοπλισμών του Ερντογάν. Ο Ερντογάν κινείται με σχέδιο και εγώ αντι να μπορώ να μιλάω σοβαρά και να αναλύω δυντότητες, πρέπει να εξηγώ τι λέει η κάθε ψωλή του πένθους της Στοάς Μαλακαντάση και ο κάθε Ερμής που δεν βρήκε το δαχτυλίδι αλλα μια οκά σκατά. Δεν μπορώ άλλο να μιλάω για τη σαβούρα που κυβερνάει με πλάτες ξένων. Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με την Ακρόπολη, τους Δελφούς και τα μπαλκόνια.

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ

Μπορώ να σας πώ ποιοι είναι στα διόδια και φυλάνε τις Θερμοπύλες απο τους Ελληνες. Exουν μπεί σε θέσεις κλειδιά χειριστές της μπάλας. Αν δεν φύγουν αυτοί οι μαλάκες δεν θα ξεμπουκώσει τίποτα. Με τη βοήθεια των ΗΠΑ η Ελλάδα έμεινε πίσω τόσες δεκαετίες. Τάισαν πολλούς και ακόμη ταίζουν για να παίζουν τα παιγνίδια ισορροπιών στη περιοχή.

ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ;

Το κατά πόσον είναι η Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ και ποιός λαμβάνει την ευθύνη για τη Τουρκική πολιτική βάζει στο γεωστρατηγικό τραπέζι η προτροπή του Ισραήλ. Η Ελλάδα δεν πρέπει να πιστεύει κανένα. Τόσα χρόνια ο υπερξοπλισμός της Τουρκίας δεν είχε ενοχλήσει το Ισραήλ; Μήπως πάνε μυστικά τα F35 με όλα τα καλούδια τους στη Τουρκία; Κανένας εν τω μεταξύ δεν πιστεύει ότι το Ισραήλ πούλησε ελαττωματικά drones σε Τουρκία και Ισραήλ. ΚΑΝΕΝΑΣ. Τα ΜΜΕ της Στοάς Μαλακαντάση και για το Μπούτσο Γωνία κάνουν ξέπλυμμα.

Αν το Ισραήλ πιστεύει αυτό  που προτείνει, τότε ήταν απλά ένα κράτος-τουαλέτα στη ζούγκλα και όχι μια βίλα στη ζούγκλα όπως λέει ο Σαμπή Μιωνή του Παπασταύρου του Σαμαρά κοκ. Ο Νετανιάχου κοιμόταν όρθιος, ο δε Donald Trump εδωσε για φούμο την Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ. Τότε όλα έχουν μια άλλη ανάγνωση. Μαλακίζονται…

Ξέρω ότι δεν με χωνεύει κανένας αλλά όλοι θέλουν να “ξέρουν” και η πηγή είναι μία στην έρημο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.