Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

Ούτε μια στο εκατομμύριο η Ελλάδα δεν έχει πιθανότητα να ανακάμψει με αυτά τα σκατολοίδια που τα ΜΜΕ σας προτείνουν με προπαγάνδα να ψηφίζετε.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΪΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ, ΤΟ ΧΘΕΣ, ΤΗ ΜΑΦΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΫΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ”, ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΠΑΡΑΖΑΛΗ, ΚΑΝΝΑΒΗ.

ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.