Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Ο Ερντογάν δεν είναι παράνομος στο κομμάτι εξορρύξεις εντός της Ελληνικής ή της Κυπριακής ΑΟΖ. Ελλάδα και Κύπρος είναι οι παράνομοι. Προσοχή στους Παπαγάλους

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΑ

Καταρχήν η κυβέρνηση θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, να υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση και σε κάποιους θα έπρεπε να τους είχαν αφαιρεθεί τα διαβατήρια και να απαγορευθεί η έξοδος απο τη χώρα π.χ Τσίπρας, Τόσκας, Καμμένος, Δούρου, αρχηγός της πυροσβεστικής.

Πρίν τα καμμένα και τα πνιγμένα όμως παρέδωσαν τη Μακεδονία, δεν ξέρουν που είναι τα σύνορα, τα χωρικά ύδατα στη Θράκη έχουν πάει στα 3 νμ (αρχηγός ο Αποστολάκης) αντί στα 6νμ που είναι αλλού, τα σύνορα δεν φυλάσσονται ούτε απο drones, το Αιγαίο έχει γίνει διεθνής θάλασσα που έχει παραδοθεί στον έλεγχο του ΝΑΤΟ. Αυτά είναι προδοσίες αφου δεν έχουν περάσει απο 180 ψήφους. Προδοσίες που συνεχώς αυξάνουν. Η σιωπή Μητσοτάκη και των άλλων στη Βουλή, δέιχνουν πλέον πολιτική συνωμοσία. Είναι ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ. Στις ΗΠΑ ο δολοφόνος ακόμη και αν είναι διανοητικά ανάπηρος πάει στην ηλεκτρική καρέκλα.

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ  ΑΟΖ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΟΖ

Σχετικά με την ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου έχω γράψει πολλά άρθρα, μιλώντας για την ανάγκη πλήρους και ταχείας οριοθέτησης τους και την επιστολή χαρτών στο γραφείο ΑΟΖ του ΟΗΕ, αφού οι διεθνείς συνθήκες που ήδη έχει η Ελλάδα με την Τουρκία ληφθούν υπόψη (π.χ. τα 3 νμ απο της Τουρκικές ακτές). Ούτε η Κύπρος ούτε η Ελλάδα έχει οριοθετήσει την ΑΟΖ της. Η Κύπρος έχει οριοθετήσει μόνο με Ισραήλ και Κύπρο και όχι στα τριπλά σημεία. Κάποτε τα ΜΜΕ των ΕΛΠΕ να λένε την αλήθεια, γιατί τα σύννεφα θα τους πλακώσουν και δεν θα βλέπουν τη μύτη τους. Το καταλάβαμε αυτό;

H Tουρκία έχει στείλει χάρτες στον ΟΗΕ και έχει κατα κάποιο τρόπο οριοθετήσεις τη Τουρκική ΑΟΖ δυτικά της Κύπρου. Δεν είμαι σίγουρος αν μια Κυπριακή διαμαρτυρία χωρίς χάρτη με πλήρ οριοθέτηση της Κυπριακής ΑΟΖ, μπορεί πλέον να σταματήσει τον Ερντογάν απο το να κάνει ΝΟΜΙΜΑ εξορρύξεις. Οι σύμβουλοι της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να κληθούν απο τον Εισαγγελέα και να παραιτηθούν. Υπάρχει θέμα, θέμα που βάζει τη Κύπρο σε χέρια άλλων εγγυητών της ασφάλειας της. Αυτό κάνει ο Αθανασιάδης με αυτό που κάνει. Αλλάζει σημαία.

Τα χωρικά ύδατα κάθε χώρας είναι 12 νμ απο τις ακτές της. Στην Ελλάδα τα χωρικά ύδατα είναι μόνο 6νμ, γιατί η χώρα μας έχει πολιτικούς που είναι κότες. Κοτάρες χωρίς λυρί, μόνο πίσω τρύπα και στέρφες…Μια απαυτές λέγεται Κοτζιάς. ΟΛΟΙ ειναι μια παρέα και είναι του ΤΡΩΓΕ, ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ. Μια άλλη λέγεται Μπακογιάννη,

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στη ΝΔ η Τουρκία αποφασίζει ποιοί θα είναι βουλευτές της μειονότητας, δηλαδή ότι η Τουρκία βγάζει κυβέρνηση στην ΕΛλάδα.

Τόσα βραβεία Ιπεκτσί που έχει πάρει η οικογένεια Μητσοτάκη δεν πάνε χαμένα. Η Ντόρα έχει θέμα με το να υπάρχει ειρήνη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και για το σκοπό αυτό ας δώσει και η Ελλάδα στη Τουρκία λίγο θάλασσα. Αυτά τα λέει η κυρία αυτή γιατί δεν έχει εργασθεί ποτέ της ούτε κάποιος έχει πολεμήσει εχθρούς της χώρας. Η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν πάντα παραδοσιακά φίλη των Γερμανών. Το φαγοπότι με το Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν στο κήπο της είναι γνωστό. Η σχέση με το Αζερμπαϊτζάν χτίστηκε επι ΠΑΣΟΚ, όταν ο Μπακογιάννης ήταν στη Γραμμή του Κοσκωτά και το περίεργο μαύρο ΠΑΣΟΚ της !7Ν. Αν δεν εδολοφονείτο ο Μπακογιάννης ο Μητσοτάκης πρωθυπουργία δεν θα έβλεπε ούτε με κυάλι. Μιλάμε για μια Αγία Οικογένεια.

Για να επανέλθουμε στο θέμα της ΑΟΖ, η Ελλάδα μετά τα 6 νμ δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα να δίνει άδειες σε εξορρύξεις, γιατί απλά δεν έχει οριοθετήσει την ΑΟΖ της. Το ίδιο αφορά και τη Κύπρο που δεν το έχει κάνει πλήρως. Αρα και ο Ερντογάν και κάθε χώρα έξω απο τα 6νμ μπορεί να κάνει εξορρύξεις χωρίς να ρωτάει την Ελλάδα ή την Κύπρο είτε στο Αιγαίο είτε στο Κστελόριζο.

Οι άδειες που δήθεν δίνονται δηλαδή είναι για τα μάτια.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για παραχωρήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ιδιωτικές εταιρείες. Θα μου πείτε ότα κάποιοι λένε άλλα. Ναι αλλά πρέπει να αποδεχτείτε πως αυτά που λέω εγώ βγαίνουν πάντα, γιατί βασίζονται και στη λογική και στο διεθνές δίκαιο. Στην Ελλάδα ακούγονται οι εγκάθετοι ξένων κυβερνήσεων και οι πρώην των ΕΛΠΕ. Τώρα έχουν και θυγατρικές των ΕΛΠΕ (άλλο κόλπο της Cheka), με μερικούς διευθυντές των να ζητούν δις ευρώ αποζημιώσεις απο τη Κυπριακή Δημοκρατία (βλέπε Κύπρος και Βγενόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.