Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Δύο τα μεγαλύτερα εγκληματικά λάθη της πυροσβεστικής στο Μάτι. Είναι ώρα να φεύγουν. Τελειώσανε. Μη ξεχάσουν Τόσκα, Σπίρτζη και Δούρου να πάρουν μαζί.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ…

Το πρώτο λάθος αφορά το ότι δεν έκοψαν τα δένδρα δεξιά και αριστερά της Λεωφόρου Μαραθώνος ώστε αυτή να λειτουργήσει σαν πραγματική αντιπυρική ζώνη. Χρόνος υπήρχε.

Το δεύτερο λάθος αφορά τη μη ύπαρξη δύναμης πυρόσβεσης στη παραλία στο Μάτι. Μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και πυροσβεστικό πλοίο σαν αυτά που σβύνουν πλοία εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους όταν οι γαλέρες-σαπάκια τους πάρουν φωτιά. Και για αυτό χρόνος υπήρχε.

Το Μάτι είναι ανάμεσα στη παραλία και στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Τους έκαψαν σαν τα ποντίκια. Ούτε απο πάνω μπορούσαν να φύγουν ούτε απο κάτω στη παραλία τους περίμενε κανένας.

Ο Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί. Το παραμύθι του τέλος. Να πάρει και τη Δούρου μαζί να του ράβει παντελόνια αμα του ξηλώνονται. Ας τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι με κοινωνική εργασία π.χ. να καθαρίζουν τα δάση απο τα κουκουνάρια.

Καλές δουλειές στα ορυχεία βωξίτη του Μυτηλιναίου. Με τόσο κάψιμο, η αποψίλωση δεν χρειάζεται πλέον. Καθάρισε ο Καμμένος…

Τα παιδιά της Στοάς Μαλακαντάση καλύπτει ο Τσίπρας; Tον αρχηγό του Λιμενικού ή της πυροσβεστικής, τον Τόσκα, τον Σπίρτζη, τη Δούρου, τον Καμμένο; Ποιόν;

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.