Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Θα μας δεί σου λέω… Θα καταλάβει… Μάλλον ξέρει όμως…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ MΠΑΛΛΑ...

ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ

Αν η Ρωσία δεν ήθελε τη συμφωνία στις Πρέσπες θα ήθελε τον Ζάεφ νεκρό και ένας ελεύθερος σκοπευτής με Αμερικανικό όπλο αρκούσε. Τί ανάγκη είχε η Ρωσία να πληρώσει τους μαλάκες στην Ελλάδα για να βγαίνουν να διαμαρτύρονται κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Σκοπιανοί επίσης θα τους στοίχιζαν πιο φτηνά, αφού θα ήταν και πιο λίγοι και με μικρότερο μεροκάματο. Άρα υπάρχει άλλη εκδοχή.

H ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ” ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ)

(ΒΑΛΕ “CHEKA Latsis pdf” στο GOOGLE και θα πάρεις πτυχίο!!)

Και οι Αμερικανοί επίσης αν ήθελαν τον Καραμανλή που χρεοκόπησε την Ελλάδα νεκρό, ήταν εύκολο. Ένας ελεύθερος σκοπευτής με Ρωσικό όπλο ή Τουρκικό και τέλος.

Αρα αυτά που κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛ με τους Ρώσους και τις λίστες των διανοητών, είναι ένα ακόμη γελοίο επικοινωνιακό παιγνίδι όπως και το σχέδιο ΠΥΘΙΑ για τον Καραμανλή.

Tί συμβαίνει όμως όταν δεν υπάρχει λύση; Τότε πάμε σε άλλα κόλπα. Mη ξεχνάμε ότι τον έλεγχο των κοιτασμάτων της Βενεζουέλας τον έχουν Ρώσοι ενώ τη χώρα αυτή οι ΗΠΑ τη θεωρούν κήπο τους. Δεν χρειάζονται Τουρκίες…

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ή “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ” ΠΡΟΒΑΤΑΡΑ

Το άρθρο αυτό περιέχει κρυφά μηνύματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.