Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Θεία Δίκη θα υπάρχει για όλους. Κανένας ασεβής δεν θα εξαιρεθεί ακόμη και αν είναι ψυχασθενής. Η Ελλάδα διαλύεται. Το απρόοπτο θα γίνει νόμος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Η πολιτική ευθύνη την οποία ανέλαβε πλήρως για όλους και για όλα ο Τσίπρας δεν είναι μια φράση χωρίς νόημα όπως μπορεί να νομίζει και δεν στερείται μελλοντικά ποινικής ή ηθικής ευθύνης είτε η Στοά Μαλακαντάση ανεβάσει τον Μητσοτάκη στη Πρωθυπουργία είτε όχι. Το Μάτι κάηκε, τους βγήκε που λένε. Τα χειρότερα θα έλθουν. Τα ατυχήματα θα πολλαπλασιάζονται. Δεν θα υπάρχει πλέον η τύχη παρά μόνο η ατυχία. Δεν θα τους βγαίνει τίποτα και τώρα και μετά. Τα σκουλήκια θα μένουν άταφα.

Σήμερα ένα πλοίο στη Ραφήνα με 254 επιβάτες παραλίγο να βουλιάξει. Έρχονται και άλλα τέτοια. Θα χτυπηθεί και ο τουρισμός Ο κύκλος της αναγέννησης δεν θα λειτουργεί. Τέρμα το γάλα για όλους. Αυτός ο χειμώνας στην Ελλάδα μπορεί να μην έλθει ποτέ.

ΔΟΥΡΟΥ και ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΛΟΓΩ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

Οι εργολάβοι έβγαλαν περιφερειάρχισα τη Δούρου. Πουθενά δεν έχει κατορθώσει τίποτα. Μετά το 30% μείωση στη κιλοβατώρα στη χρέωση του ρεύματος απο τη ΔΕΗ στη Μυτιληναίος έσκασε και η πυρκαγιά στο Μάτι. Τώρα τα ορυχεία βωξίτη που θέλει να στήσει η Μυτιληναίος θα γίνει χωρίς καμμιά δυσκολία. Ακόμη και η ΧΑ έβγαλε δικούς της στο διαδίκτυο να λένε ότι δεν χρειάζεται αναδάσωση στα Γεράνεια στη γραμμή Ψινάκη. Αν δεν υπάρξει όμως αναδάσωση αγαπητο ί φίλοι κάθε μέρα όταν βρέχει η χώρα θα γεμίζει με ποτάμια. Δουλίτσες όλοι.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ… ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.

Για τα φρεάτια που είναι βουλωμένα σε όλη την Αττική δεν φταίει ο καιρός. Μη τους ακούτε που λένε ότι φταίει ο καιρός. Ψέμματα λένε. Η κλιματική αλλαγή δεν οδηγεί σε μια χρονιά σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο ποσοστό των βροχοπτώσεων, Λένε παραμύθια. Αρα τα φρεάτια είναι η αιτία. Στη Μάνδρα ακόμη είναι ακαθάριστα. Τα φερτά υλικά είναι παντού και δεν τα συλλέγουν. Αυτά είναι που βουλώνουν τα φρεάτια και φέρνουν τις πλημμύρες. ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!! ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ;

ΑΝ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.