Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Κανένας δεν παίρνει ευθύνη για τίποτα. Τους σκότωσαν σαν τα ποντίκια στο Μάτι. Οι προτάσεις Μητσοτάκη δείχνουν στήριξη ιδιωτικών εταιρειών για απόσβεση πυρκαγιών.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

  • Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ; XAXAXAXA. ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
  • Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ” ΦΗΜΗΣ ΣΥΝΟΛΑΚΗ (ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ) ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΑΚΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ SOFTWARE ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (ΑΝ ΖΟΥΣΕ). ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΗ…
  • ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ ΕΪΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ (ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ), ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΣΥΝ ΕΝΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΘΑΒΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.