Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Πως μπορείτε να ζείτε σε τόση στραβομάρα; Πως μπορείτε να ζείτε σε τόσο λάθος. Όλοι θα φύγετε μετανάστες; ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Καταρχή δεν αναφέρομαι κατά της Ελλάδας αλλά πάντα κατά αυτών που την εκπροσωπούν,  που την στέγνωσαν απο τα δάνεια, που τις έκλεισαν τις βιομηχανίες, που τη χρεοκόπησαν, που την έβαλαν στα δάνεια, που την διαλύουν με κάθε μέσον.

Συχνά αναφέρομαι και σε αυτούς που πουλάνε έργο και ηθική και έχουν γεμίσει τα ΜΜΕ με τα αρκουδάκια της Στοάς Μαλακαντάση, Τις σουσουράδες τις βολεμένες με όλες τις κυβερνήσεις. Τίποτα στη ζωή δεν γίνεται με το αζημίωτο. Ο Καμμένος δεν έπρεπε να πουλήσει τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία αφού μπορούσαν να μεταμορφωθούν με το κατάλληλο design σε κάτι άλλο. Ένας ναύαρχος που δεν υπήρξε ποτέ παραγωγικός στη ζωή του όπως και ο κάθε στρατιωτικός, που σπούδαζε ακόμη και με τα λεφτά του προς χρεοκοπία Ελληνικού κράτους για να στήσει δεύτερη καριέρα δεν θα τα καταλάβαινε αυτά (πολύ περισσότερο ένας αντιναύαρχος, ένας υποναύαρχος ή ένας αρχιπλοίαρχος καραβανάς της Στοάς Μαλακαντάση και Καρακώλη Γωνία).

Το κράτος δεν είναι ο λαός γιατί δημοκρατία δεν υπάρχει, συνεπώς όποτε μιλάω κατα των απατεώνων δεν μιλάω για το λαό αλλά για αυτούς που τον δουλεύουν ψιλο γαζί με τα παραμύθια που πουλάνε, με τα σχέδια επι χάρτου και με έργα μακέτες, με καλαίσθητες υποσχέσεις με μαθήματα ηθικής και του κώλου τα ενιάμερα.

Το ότι ο Ελληνικός λαός κατάντηρε ραγιάς και μαλάκας οφείλεται σε αυτούς που η Στοά Μαλακαντάση και τα ΜΜΕ του δείχνουν να ψηφίσει, τα καρακώλια που δεν βρήκαν ποτέ δυσκολία στη ζωή τους γιατί ήταν πάντα μια ζωή ρουφιάνοι, άνθρωποι  αντιπαραγωγικοί, πεπέδες και τεμπέληδες. Δεν οφείλεται σε εμένα. Οφείλεται στους δοτούς του “Συμβουλίου” που φτιεάχνουν κόμματα και στήνουν παιγνίδια.

Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΑΚΑΠΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΥΑΡΧΕΣΩΝ ΤΟΥ ΓΛΥΚΕΟΣ ΥΔΑΤΟΣ

Τα μικρά κόμματα δημιουργήθηκαν για να δικαιολογούνται τα παιγνίδια που παίζονται εις βάρος της δημοκρατίας- Πoυ βρίσκει ένας στρατηγός ή ένας ναύαρχος λεφτά ή ένας δημοσιογράφος για να κάνει κόμμα; Ο Σόρος έχει βοηθήσει πολλούς αλλά και πολλοί εφοπλσιτές το κάνουν.

Τα γεγονότα για την ΑΟΖ, τη ΦΥΡΟΜ και τα εξποπλιστικά έφεραν στην επιφάνεια στρατηγούς και ναυαρχέσες και έκαναν τη χώρα μας λατινική Αμερική. Κάνναβη, ναρκωτικά, ηλεκτρονικό τσιγάρο, ΑΟΖ, τράπεζα της Ανατολής, FREMM, F16, F35 κλπ Αν ρωτήσω όμως ένα απο τα κρεμμύδια αυτά που διακρίνονται στα πάρτυ, στο χωρό,  στα εξώγαμα και στα εκτός έδρας τί είναι τεχνολογία Stealth ή πότε ένα υποβρύχιο ή μια φρεγάτα γίνεται stealth θα τρέχουν να κρυφτούν. Τα σύνορα της ΑΟΖ όσοι ασχολούνται με διεθνές δίκαιο ξέρουν που είναι; Στο μπούτσο μου είναι.

Να το πάμε και σε άλλα θέματα, να το δούμε… Το άσχημο είναι ότι στο εξωτερικό οι επιλογές αλλάζουν. Όλα αλλάζουν. Πολλοί φλώροι θα πάνε σε γηροκομείο.

Ξεθαρέψανε οι καραβανάδες της Στοάς Μαλακαντάση και άρχισαν μαθηματάκια οι κουράδες. Και μιλάω για κουράδες γιατί εκτός απο κουτσομπολιό και κουράδες δεν παράγουν τίποτα άλλο.

OΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑ

Υπάρχει μια κακή αντίληψη απο αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα με τις προδοσίες και τις επιλογές που έκαναν. Περιμένουν απο τους Έλληνες του εξωτερικού να στηρίξουν τους Έλληνες του εσωτερικού. Για να βουλιάξουμε όλοι μαζί ή για να διασωθούν οι κλέφτες;

Φυσικά, εμείς θέλουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους (όχι τα γαΙδούρια) αλλά να ξέρουμε ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ πρώτα και ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΣΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ, γιατί δέκα μαλάκες της ΣΤΟΑΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ έχουν καρφώσει τη κωλάρα τους στη καρέκλα και κάνουν μαθήματα ηθικής, ποιοί; Oι απατεώνες, οι κουτοί που πιάστηκαν να κλέβουν το παγκάρι, αυτοί που τους έχουν όλοι στο κλάσιμο. Έλα άντε τώρα, στην άκρη … μυρίζει.

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ.

Οι πρεσβείες μόνο με πίπα πλέον. Είναι άχρηστες. Πλακώθηκα με ένα Πρέσβη στο Τόκυο. Πήγε φυλακή. Προσέχτε τι λέτε μερικοί…

ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ ΤΟ ΦΤΕΙΑΧΝΕΤΕ;

ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

KATAΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Mέσα απο το καυστικό χιούμορ μου “βοηθάω” στραβάδια ΑλλΑ δεν έχετε επίπεδο να καταλάβετε ΖΩΑ. Γιαυτό λέω να κάνετε στην άκρη.

Ζώα, ο Λουκάς Παπαδήμος που κάλεσε η Λέσχη δεν ήταν αυτός που έβαλε την Ελλάδα στη μόνιμη εποπτεία; Σε ποιόν δίνετε μαθήματα ξεφτύλες; Κούφιες κλανιές είστε. Μόνο βρωμάτε και λερώνετε τους τοίχους.

Bγάλτε το σκασμό. Ειστε άχρηστοι, παλιάτσοι. πατσαβούρες, ένα τίποτα. Το ηλεκτρομαγνητικό όιπλο που έφτειαξε η Τουρκία ΖΩΑ στην ΕΑΒ το  φτειάχνετε; Eγω μπορώ πολλά να κάνω και το έχω αποδείξει. Στην Ελλάδα τη θεωρία του την βγάλατε απο την ύλη, μη το σκεφτεί κανένας. Πρινι πόσα χρόνια το έχω αναδείξει σαν θέμα με άρθρο μαλάκες. Στην άκρη άχρηστοι.

ΝΑ φύγετε εσείς και τα παιδιά σας. Η Ελλάδα δεν είναι δική σας. Εγώ έδωσα τις θέσεις των κοιτασμάτων και εσείς προδότες τα κάνατε δώρο στα ΕΛΠΕ και στο Λάτση, μετά τα πήγατε υπερΤαμείο προδότες. Σπάστε ρε. ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα απατερώνες. ΝΕΡΩΝΕΣ κάψατε τη χώρα για 30 αργύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.