Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ο Ερντογάν ξέρει ότι το Τοτό-Κούλη είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και ότι η Στοά Μαλακαντάση το ξέρει. Δεν τον πειράζει ομως. Ο βλάκας είναι ΟΚΕΥ!!! Η Ελλάδα όμως έχει πρόβλημα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η Τουρκία δεν είναι παράνομη στο θέμα ΑΟΖ. Ολοι οι άλλοι είναι. Ειναι εγγυήτρια δύναμη όπως και η Ελλάδα στο θέμα Κύπρος. Μόνο που η Ελλάδα δεν είναι Ελλάδα πλέον. Είναι κάτι άλλο.

Ξέρω ότι θα θυμώσετε μαζί μου. Αλλά η Τουρκία έχει αρκετά δίκια με το μέρος της και είναι παγιδευμένη απο χρόνια. Ηταν θύμα όταν έκανε παρέμβαση στη Κύπρο. Της την είχαν στημένη, την πάτησε. Μη τον βρίζετε τον Ερντογάν. Εχει αρκετά δίκια. Η κύρια διαφορά μου με τον Ερντογάν είναι ότι συνομιλεί με μαλάκες και με προδότες. Εγώ δεν είμαι. Δεν είματε όλοι ίδιοι.

Οταν δύο ηγέτες αγαπούν τις πατρίδες τους θα βρούν λύσεις. Ο Ερντογάν αγαπάει την Τουρκία και εγώ την Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι ο Ερντογάν είναι πρόβλημα για την Ελλάδα. Είναι καλός άνθρωπος και κυρίως έντιμος.

Οι Ιαπωνέζοι επίσης δεν χρησιμοποιούν γυναίκες κατασκόπους.

Ασχετο αλλά να το λέμε (υπήρξε άμεση ιαπωνέζικη παρέμβαση) χαχαχα

Τι μαλάκας ο Εγγλέζος υπουργός με την Κινέζα γυναίκα!!! χαχαχαχα. Τον μαλάκα. Μου δημιούργησε πρόβλημα.!!! Σήμερα η γυναίκα μου μίλαγε για IQ… έφτασε να μου πεί ότι ο Kuroda θα αγοράσει την Ελλάδα!!! Τον μαλάκα τον Εγγλέζο.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ (ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ)

Σε επίτιμη διδάκτορα του πανεπιστημίου του Essex αναγορεύτηκε πρόσφατα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε η κ. Δούρου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την εμπειρία του εμπλουτισμού των γνωστικών εφοδίων, που της προσέφερε το Πανεπιστήμιο. Το πόσο την βοήθησαν αυτά τα εφόδια οι συγγενείς των 120 νεκρών το διαπίστωσαν με τον πιο επώδυνο τρόπο.

Πριν κάψει εξαιτίας της ανεπάρκειάς της 120 ζωές είχε παρέα με τον οξυδερκή Μίχαλο βραβεύσει τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις - σπουδαία δουλειά!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ (πλήν του Δουροκλάν που θα την στοιχειώνει για όλη της τη ζωή). Να θυμήσουμε επίσης, ότι κάποτε πρότεινε και τη μεταφορά στη Κίνα των σκουπιδιώνε με τα πλοία των “Ελλήνων” εφοπλιστώνε για ανακύκλωση! Μιλάμε για ένα καμμένο μυαλό… Εντελώς…

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της σταδιοδρομίας της υπήρξε το μυστικό ραντεβού με τον εφοπλιστή Μαρινάκη (ΝΟΟΡ1) σε ταβέρνα του Πειραιά. Πρέπει να έχει κάνει μυστικά ραντεβού και με Μπόμπολα (πολλά) και με Λάτση (Cheka).

Οι Συριζαίοι είναι αξεπέραστοι στα κωλομπαριλίκια με τους ισχυρούς του χρήματος. Στη φωτογραφία με το Μίχαλο κλάν. Ο Μίχαλος έχει φάει και ξύλο έξω απο ένα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Η Δούρου θα φάει φάπες, δεν τις γλυτώνει. Η σειρά των γεγονότων το λέει. Εχει φάει κόσμο στο  Μάτι και στη Μάνδρα. 150 νεκροί ψηφίζουν Δούρου (όχι την κομμώτρια ή τη νηπιαγωγό αλλά τη φαρδιά περιφερειάρχη).

Μη πάτε στο πανεπιστήμιο του ESSEX για μεταπτυχιακά δεν είναι σοβαρό πανεπιστήμιο.Είναι δώσεπάρε

UPDATE (ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ)

.Δεν μπορούμε να παίζουμε για πάντα. Είναι χαζό το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.