Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Περιμένοντας την ανάπτυξη… Βγήκαμε και απο τα μνημόνια, δώσαμε και τη Μακεδονία, τα βρίσκουμε και στις ανταλλαγές γής με Σκόπια και με Αλβανία

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΑ;

EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ.

ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ…

Με τις ιστορίες για την ΑΟΖ άλλα κοιτάσματα τα δώσαμε παράνομα σε ανοιχτή θάλασσα και άλλα τα πήγαμε στο υπερΤαμείο για σκότωμα. Με την επικύρωση για την ΑΟΖ του 1995 στη Βουλή των Ανθελλήνων μικρύναμε και τα θαλάσσια σύνορα που ορίζονταν μέχρι τότε απο τις διεθνείς συνθήκες. Οι προδοσίες η μια πίσω απο την άλλη.

Ο Καραμανλής χρεοκόπησε την Ελλάδα. Για το Βούδα της Ραφήνας μιλάω. Συνεχής η πτώχευση με τα μνημόνια. Καμμία προσπάθεια παραγωγής και όλη η μαλακία θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Γεμίσαμε με ατάλαντους, με συγγενείς εφοπλιστών σε όλα τα κόμματα (φανερούς και κρυφούς) και τα τσόλια της κατοχής. Δεν βγαίνει αυτό.

Η καταστροφή στην Αττική είναι ένα στατιστικό αποτέλεσμα μιας κακής διαχρονικής διακυβέρνησης απο προδότες, απατεώνες και ανικάνους. Κάπου κάποτε θα γινόταν. Το περίμενα τις τελευταίες ημέρες και πολύ έντονα. Θα γίνουν και άλλα.

Αν δεν κάνουν στην άκρη ΟΛΟΙ, θα έλθουν χειρότερα. Τα επικοινωνιακά κόλπα φτάνουν. Δεν πάει άλλο, τα νούμερα.

3 σχόλια:

 1. Να θες να σταματήσεις να γράφεις στο site κ να μη σ' αφήνουν! Εγώ το περίμενα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εγώ τους περίμενα ότι θα την έκαναν και ότι θα επέστρεφα μετα Βαϊων και Κλάδων. Το διαισθανόμουνα. ΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ...

   Δεν είναι τυχαίο πως είμαι δυνατος στις προβλέψεις. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι μαλάκες. Αλλά δεν περίμενα και 110-200 νεκρούς. Μέχρι 30-40. Παραίτηση κανένας.

   Διαγραφή
 2. Όλοι μαζί με αρχηγό τον μπαμπαστρούμφ-Παυλόπουλο δεν μπορούνε! Ούτε να χωρίσουνε ένα σακί πατάτες από ένα σακί σκατά οι Μi5 (ΜαλακοΙ5)-> Ντούρου-Δούρου, Καμμένος, Τσίπρας, Κοτζιάς... ο Σώρρας με τα τρις λείπει.
  Άλλη μια καταστροφή στο βιογραφικό του Πάκη
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.