Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Μπαφιάσαμε απο τα Λύματα-Πολιτικούς της Στοάς Μαλακαντάση. Είναι άχρηστοι, άσχετοι, μόνο μασάνε, διαλύουν και τη κοπανάνε. Απάτριδες, ψεύτες και απατεώνες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΔΥΟ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Η ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ. ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠ…

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ με “Ι LOVE YOU SO MUCH". ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

Πολιτική Kαφενείου, Δημοσιογραφία αλα Τσουτσού Μπαχτσέ!!! Τα δάνεια του ο πατέρας Αλαφούζος τα πλήρωσε (ζωή να έχει ο άνθρωπος, μη φύγει πριν πληρώσει… αλα Ελληνικά) ή περιμένει το Τοτό-Koύλη, το αυτοδημιούργητο με τα λυμένα παπούτσια.

Για να το πω και αλλοιώς, ποιός είπε σε όλους αυτούς ότι ο Ερντογάν θα λάβει σοβαρά τη παρουσία του Αβραμόπουλου (Αζερμπαϊτζάν – TAP βλ. Ιταλία) και της Ντόρας Μπακογιάννη Κούβελα (το εκατομμύριο) Χριστοφοράκου Μαρινάτση (Αζερμπαϊτζάν – TAP βλ. Ιταλία). Στο πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν έπρεπε να πάει η Ντόρα μαζί με τον λευκά χέρια Μαντέλη. Αυτή και ο Αβραμόπουλος πήγαν στον Ερντογάν για να πάρουν διαταγές για τον ΤΑΠ; Επισήμως απόντες και οι δύο στο θέμα των δύο στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.