Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Η ιστορία μιας “πατέντας” που έλυνε το ενεργειακό και που ήταν μια μπαταρία. Η απάντηση στο ΕΛΚΕΘΕ για το “οι άνθρωποι υπάρχουν και τα εργαλεία υπάρχουν”

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ οργανωμένους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ” αυτή τη περίφημη φράση άκουσα απο ένα αργόσχολο ερευνητή ανηψιό εκδότη, παιδί της Στοάς Μαλακαντάση όταν εργαζόμουν σε γνωστό ερευνητικό κέντρο της Ελλάδας πριν πολλά χρόνια και που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην Ελληνική οικονομία. παρότι διαθέτει τους “καλύτερους” στο κόσμο και είναι και κέντρο “Αριστείας” (του ΚΩΛΟΥ broadband).

Εμείς φύγαμε  απο την Ελλάδα, γιατι συχαθήκαμε τα στημένα παιγνίδια εκεί μέσα και πετύχαμε σε ανεπτυγμένη χώρα. Εμειναν πίσω, αυτοί που οι θείοι τους έπαιρναν αγύριστα δάνεια, που είχαν περίπτερα σε γωνία όπως έλεγαν και κάτι μαλάκες ναύαρχοι που παριστάνουν τη Μπουμπουλίνα… και να βγάλουν το σκασμό.

Μη ξανακούσω τη λέξη “κακολογούμε” απο τη Στοά Μαλακαντάση, θα πέσουν κεραυνοί. 

Η αλήθεια πονάει… και βρωμάει.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΜΙΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ στη χώρα. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ.

Ακουσα και για αυξήσεις σήμερα στους μισθούς απο την Αχ τσιόγλου. Καλά με τις μειώσεις που σας μίλαγαν τι έγινε; (Σε μένα δεν θα πέρναγαν αυτά, είναι ψεύτες πιασμένοι). Εϊναι προφανές ότι η κυβέρνηση των εγκαθέτων δεν μπορεί να χαράξει οικονομική πολιτική, θέλει τα πράγματα να φαίνονται ωραία για να τρώνε οι αγριόχοιροι.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα πέσουν ισοδύναμα και θα υπάρξει αύξηση δανεισμού ή μεγάλο ξεπούλημα. Άλλη πηγή χρηματος στην Ελλάδα πλην των ναρκωτικών και του μαύρου χρήματος δεν υπάρχει. Υπάρχει και ο κλάδος των εξοπλιστικών… Ανάπτυξη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.