Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ. Η μόνη λύση. Θα παίζουμε; ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ. Τέλος. Είναι Μαλάκες και στο εξωτερικό το ξέρουν όλοι. Eίναι αυτό που λέμε “ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ”…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ. ΘΕΜΑ DNA…

Στη προσπαθεια μου να σας εξηγήσω τους κινδύνους απο τη πολιτική της περιφέρειας στο λεκανοπέδιο παρήγαγα ενα ειδικο design για τη περίπτωση, το Δουροκλάν. Ενα σύστημα διάσωσης και περισυλλογής. Ξέρω ότι γελάτε και με ότι σας δείχνουν, καθότι δεν είστε και πολύ έξυπνοι... Είστε ένας χαρούμενος λαός. Τι να κάνω. Πού να πάω… Χαχαχα. Κάνω τον καραγκιόζη…χαχαχαχα Δεν μπορεί να κάνετε το μάγκα και εγώ τον ακαδημαϊκό. Όχι. Εχω περπατήσει πολύ για να σας αφήσω.

 

Πνιγήκατε πάλι στην Αθήνα και θα πνίγεστε συνέχεια όσο δεν καταλαβαίνετε τί μαλακίες έχει κάνει η Δούρου (μεγάλο μυαλό, ευφυία, σας έκαψε στη Μάνδρα, 24 νεκροί, σας έκαψε στο Μάτι, 120 νεκροί). Κάνω τον καραγκιόζη καθότι ο ηλίθιος μόνο τον καραγκιόζη καταλαβαίνει. Θα γίνετε και επαρχία των Τούρκων άκουσα. Μμμμμ. ΧΑΧΑΧΑ. Δουροκλάν. Θυμώνετε μαζί μου. Λάθος. Με άλλους πρέπει να θυμώνετε. Εγω είμαι η συνείδησή σας μόνο. ΧΑΧΑΧΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΑΛΛΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ

Επι της ουσίας τα έχουν κάνει σκατά. Πρέπει ΟΛΟΙ να κάνουν στην άκρη, δεν λένε, θα σας φουντάρουν.  Δεν μπορείτε να παίζετε άλλο με Τοτό Τσίπρα και με Τοτό Κούλη. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι σας κορόιδεψαν και ότι είστε ΜΑΛΑΚΕΣ χαχαχα. Σας πονάει αυτό χαχαχαχα αλλά είστε. Ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ. Δουροκλάν. Σώζετε τις περιουσίες σας αλλά και τους εατυούς σας. Στο Μάτι δεν υπήρχε ούτε βάρκα… Σαν τα ποντίκια τους δολοφόνησαν. Τις εποτροπές τις φτειάχνουν για να δημιουργήσουν μάρτυρες που να λένε ότι “δεν γινόταν αλλοιώς”. Παράλληλα τα κορπόσκυλα της Στοάς Μαλακαντάση έχουν γεμήσει με κλάμμα όλα τα κανάλια (η παρέα των δολοφόνων κλαίει τους δολοφονημένους για να είναι στη πρώτη γραμμή αυτών που επικοινωνιακά θα φέρουν τους επόμενους, απο την ίδια κολυμβήθρα του Σιλωάμ). Προσοχή στις φάκες. Είναι όλοι παρέα και ελέγχουν τα πάντα.

ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΤΟΤΟ-KOYΛΗ ΤΟ ΧΑΖΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ…. ΑΟΥΑ ΟΥΑ ΟΥΑ!

Σιγά σιγά τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών ρίχνουν το Τοτό Τσίπρα και βάζουν στη θέση του το Τοτό Κούλη, το καταλληλότερο, αφού το καημένο ο Ματάκιας δεν μπορεί καν να περπατήσει. Είναι πολλά τα λεφτά και ο κομιστής του DVD το ξέρει. Τα Ρέστα μου… Εχει ρέντα ο Ρέστης….

¨Οπου και να πιάσεις λαδώνεσαι, Αυτό είναι το conclusion. AOYA.

ΠΡΟΣ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ. ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ NA ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;

Τι μαλάκες και αυτοί. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Σε μένα είπατε “ο υψωθείς ταπεινωθήσεται;” μαλάκες; Σε μένα; Έχει και πιο κάτω.

2 σχόλια:

 1. Θα πάρουν γιαπωνέζικα αεροσκάφη λένε τώρα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. E και; Σημαίνει ότι ξέρουν τι αγοράζουν και πως να το χρησιμοποιήσουν; Tα αεροπλάνα είναι το πρόβλημα; Το σύστημα είναι σκατά και το Ιερατείο είναι για να πλένει σώβρακα. Σας το λέω συνέχεια. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ και ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

   Παίζουν τις καθυστερήσεις τώρα... Πεθαίνουν. Το βράδυ μιλάνε με καλοριφέρ. Δεν τους βλέπετε που τα ματια τους είναι μαύρα; Δεν είναι απο το καπνο. Απο την αφυδάτωση είναι.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.