Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Στην Άκρη Ανθέλληνες Ανίκανοι Άχρηστοι Προδότες και Δολοφόνοι. Είστε Ασύμμετρη Απειλή. Πάρτε μαζί σας και το Γκούλη, το Ιερό Μωρό και τον “Χρεοκοπία” Καραμανλή.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΣΟΥΦΡΕΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Να ενώσουμε τις δυνάμεις του Σκατού και του Σκότους με αυτές του Φωτός; Πλάκα κάνετε;

Αδειάστε μας τη Γωνία. Πάρτε Δρόμο. Τόπο στο Αύριο. Οι νεκροί στους τάφους τους.

Aν δεν κάνετε στην άκρη οι ατυχίες θα αυξηθούν σε ποσότητα και σε ποιότητα. Κλαψόμουνα.

ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, OΙ ΖΩΝΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Ακούστηκε ότι πολλοί είδαν τόξα εκκένωσης (με κουράζετε ψσταριά) που έκαψαν δένδρα απο τις κολώνες της ΔΕΗ. Η ασχετοσύνη είναι πρόβλημα. Επικίνδυνο πρόβλημα.

ΜΙΛΑΝΕ και ΚΛΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΟΥΡΡΡΡΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΡΡΡΑΑΑΑ!!! ΄

ΤΑ F35 ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ; TA ΣΙΝΟΥΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΜΠΑΧΑΛΟ.

Να μη ρωτάνε ανώνυμα εμένα με mails για τις φωτιές. Να ρωτήσουν οι άχρηστοι που δεν αφήνουν στα ΜΜΕ να ακούγεται καμμία ελεύθερη αποψη (για να βγεί χωρίς κόπο το Τοτό το Καρακούλη) αυτούς  της Στοάς Μαλακαντάση που έχουν και ξύνουν τον κώλο τους μέχρι να ματώσει στα ΑΕΙ, τους σοφούς με τα “εργαλεία” να πούν το “γιατί” και το τί έπρεπε να είχε γίνει με τα καλώδια της ΔΕΗ… οι μαλάκες. Ανίκανοι. Καρμανιόλες.

Εγώ είχα πεί ότι ό Κουρουμπλής ο ράπερ βρώμησε με το πετρέλαιο απο τα ΕΛΠΕ όλες τις παραλίες. Το ΕΛΚΕΘΕ τα βρήκε όλα ωραία. Μια πρόσφατη όμως ελεύθερη μέτρηση σε ανεξάρτητο εργαστήριο επιβεβαίωσε αυτά που εγώ είχα πεί. Χάσανε πάλι οι καρμανιόλες.

Τι δεν καταλάβατε; ΠΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΫΕΤΕ;

Πάλι νεκρούς έχετε. “Φύγανε απο τα μνημόνια” λένε, οι πληρωμένες διαφημίσεις, οι ιερές χούντες του αδελφάτου. Η παράδοση έφερε τη χρεοκοπία και τα μνημόνια, τη σκλαβιά δηλαδή. Αποτυχία μεγάλη. Σκατά σε όλα. Τάλεγα. Το θυμάσθε;

Μια χαρά είμαι εγώ, τη ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΚΑΝΤΑΣΗ τη βλέπω όμως στις φλόγες… Πολύ κλάμμα και παρακάλι. Διεθνείς επαίτες λόγω ανικανότητας και τα ξέρουμε όλα (ΣΚΑΤΑ μόνο ξέρουν και σας τόλεγα). Οι νεκροί στη Μάνδρα και οι νεκροί απο τις φωτιές με δικαιώνουν. Τα χειρότερα έρχονται. Να κάνουν ΟΛΟΙ στην άκρη. 

ΘΑ ΤΗ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ, ΑΝ ΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ…

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ούτε τα “εργαλεία” ούτε οι “άνθρωποι”. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ μπορούμε. Δεν είμαστε το ίδιο. ΑΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, αλλοιώς τα χειρότερα θα ερχονται το ένα μετα το άλλο, όλο και πιο κοντά… συνέχεια θα έρχονται. Ποιά UAV… XAXAXA

“ΑΩ” και σκατά στη μούρη τους οι κοτοΜΑΛΑΚΕΣ, οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Θυμάμαι και κάτι simulation της πυροσβεστικής. Εχουν, έχουν, απόλα έχουν αλλά δεν τους βγαίνει. Αυτό μετράει. Γιατί όμως; Mα γιατί είναι άχρηστοι, γιατί ΔΕΝ το ΕΧΟΥΝ. Απο μέσα είναι λαμπίκο… το κρανίο. ΑΔΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.