Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Η Κοιμισιόν και όχι μόνο, λέει μαλακίες. Να μας πούν πόσα δίς θα αυξηθεί το χρέος. Η διαπλοκή και η διαφθορά κατέστρεψαν τη χώρα μας. Δεν υπάρχει μέλλον με δαύτους.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΕΤΟ ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ, FAKE NEWS. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Απο τη στιγμή που θα αυξάνεται το χρέος της Ελλάδας με την έξοδο της στις αγορές, δηλαδή δεν θα υπάρχει βιωσιμότητα, για το μέσο πολίτη ανακοινώσεις του τύπου, “1,9% ανάπτυξη” και “πλεόνασμα” δεν έχουν νόημα. Είναι παραμύθια. Ο κόφτης θα πέφτει όποτε χρειάζεται. Τα υπάρχοντα μνημόνια δεσμεύουν με τις περιουσίες σας ότι θα αποπληρωθούν τα δάνεια τους. Η εποπτεία θα συνεχισθεί στο άπειρο…

Ο Καραμανλής χρεοκόπησε τη χώρα και τη κοπάνησε. Όποιος θέλει να τον επαναφέρει τα παίρνει με τις μπάντες. Τέλος αυτό. Ο Κούλης δεν μπορεί το καημένο. Το πρακτοριλίκι στην Ελλάδα πάει σύννεφο. Τα μικρά κόμματα είναι κόμματα εγκαθέτων και θα λειτουργούν σαν σωσίβια σε ψηφοφορίες για να μη καρφώνονται τα συνηθισμένα. Είναι όλοι παρέα.

Ο Τσίπρας έβαλε με νόμο ως εγγύηση την περιουσία του υπερΤαμείου (εγγύηση σημαίνει αξία μικρότερη της πραγματικής). Τον έλεγξε κανένα άλλο κόμμα; Μαλακίες λένε στη Βουλή. Ακούτε τις κλανιές τους και όχι την ουσία, την οποία κρύβουν. Είναι ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ.

Σχεδιάζω “και” κοσμήματα… (όπως και να το πάρεις μέσα είσαι).

O ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ; EΓΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ…

ETOIMOI ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ… ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΜΙΣΙΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΙΑΤ!

Στην οικονομία, σημασία έχει η ροή χρήματος. Αρα η διαφορά ανταγωνιστικότητας είναι αυτό που μετράει. Δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη σε μια χώρα χωρίς δημοκρατικούς θεσμούς, με τριτοκοσμικά ΜΜΕ και με το χρέος της να αυξάνει. Η χώρα μας είναι τελευταία σε όλα. Ο τουρισμός περνάει σε ξένα χέρια. Τα κέρδη θα φεύγουν έξω. Τα ημερομίσθια θα μικραίνουν συνέχεια άρα και οι συντάξεις, γιατί στο τέλος στη χώρα θα υπάρχουν ΜΟΝΟ καρτέλ. Φαβέλες.

Η τεχνολογία απαιτεί υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογική εμπειρία, σχέδιο, οργάνωση, παράδοση, συνέπεια, σωστό management, ροή απο νέα πρόσωπα (όχι φάτσες) κλπ. Αυτά δεν υπάρχουν.

Ο χρυσός της Ελλάδας απο τις Σκουριές εξάγεται. Κάπου πάει (απο χρόνια ξέρω που πάει). Δεν έπρεπε όμως να εξάγεται. Κανείς δεν ξέρει τι παίζει στις Σκουριές. Με το μεροκάματο κλείνουν στόματα. Φαβέλες.

Μόνη ανάπτυξη παραμένει η καλλιέργεια κάνναβης και εφαρμογή το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το κυριότερο όμως απο όλα είναι ότι στην Ελλάδα κανείς δεν θέλει να παράγει και μιλάει για ρευστότητα, γιατι με τις πλάτες του πολιτικού ΧΘΕΣ περιμένει να φάει τα νέα δάνεια. Μιλάμε δηλαδή για βιομηχανία παραγωγής χρέους στη χώρα μας.

Το μόνο που γλυτώνουμε είναι η υφαρπαγή των κοιτασμάτων μας αλα Βενεζουέλα, Οι προδότες τα δίνουν όλα χωρίς σάλιο. Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα; Να πουλάνε “τί”, τα εισαγόμενα; Το σημαντικό μόνο είναι να ανοίγεις επιχείρηση στα γρήγορα; Mε τους μαλάκες κάνει business o Παγιάτ; Στο Παναμά ήταν παληά; Με τη νοοτροπία που δείχνει κάπου εκεί πρέπει να έχει κάνει φαντάρος… Δεν χρειάζεται να το ψάξω. Το βλέπω…

Ο Παγιάτ νομίζει ότι όλοι παίζουν τρομπέτα στην Ελλάδα. Δεν είμαστε με το λάθος. Άλλη φορά όταν θα μιλάει να λέει εξυπνότερα πράγματα. Τί έχει σπουδάσει και λέει τέτοιες μαλακίες;

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Τo πως θα ερμηνεύσεις μια συμφωνία είναι πάντα υποκειμενικό θέμα. Αντικειμενικά όμως υπάρχουν πάντα κάποια πλαίσια και νόμοι, ντόπιοι ή διεθνείς νόμοι, κανόνες με τους οποίους μπορείς να κατατάξεις κάτι ως αστείο ή ως σοβαρό, ως μνημόνιο, ως νέο μνημόνιο, ως χειρότερης μορφής μνημόνιο, ως νόμο κατοχής κλπ. Ολα επίσης εξαρτώνται απο την ώρα που εφαρμόζονται, το πως θα χαρακτηρισθούν τότε στη πράξη και απο την ανταπόκριση του “αντικειμένου”. Με τον δείκτη φτώχειας που έχει η Ελλάδα και τον ηθικό ρόλο αυτών που τη “κυβερνούν”, μιλάμε για μόνο για στυγνή κατοχή και μόνο για καταδότες. Η Γαλλία στήνει νέα Μικρά Ασία.

Απο τη στιγμή που ότι έχει συμφωνηθεί με τα προηγούμενα μνημόνια ανάμεσα σε Ελλάδα και δανειστές παραμένει σε ισχύ και θα εφαρμοσθεί στη πορεία με εφαρμοστικούς νόμους που έχουν ήδη περάσει, μνημόνια υπάρχουν και είναι ΟΛΑ σε ισχύ. Και αυτό τέλος. Βέβαια μια κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει τους εφαρμοστικούς νόμους… Η “συνέχεια” σε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν είναι “νόμος”. Είναι συνήθεια υποταγής… μια κατοχική συνήθεια που διπλασίασε το χρέος.

Η προσθήκη στα υπάρχοντα μνημόνια μιας συμφωνίας για το χρέος φυσικά είναι μια διεθνής συμφωνία πάνω στην οποία θα κινηθούν οι δανειστές, είναι μια υποσχετική, ένα memorandum, ένα μνημόνιο δηλαδή. Η συμφωνία για το χρέος θα είναι ένα νέο μνημόνιο.

Μια επιτήρηση απο μόνη της δεν είναι μνημόνιο γιατί έχει σχέση με τη συμφωνία Παπαδήμου για το δημοσιονομικό σύμφωνο. Η συμφωνία όμως για το πως θα διευκολυνθεί το χρέος και η παρακολούθηση της με μια επιτήρηση με επιπλέον ρόλους, που δεν προκύπτουν απο το δημοσιονομικό σύμφωνο που υπέγραψε ο Παπαδήμος είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ: Και αυτό τέλος.

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ

Η κυβέρνηση παίζοντας συνέχεια επικοινωνιακά παιγνίδια έχει πυκνώσει την εμφάνισή τους. Πολύ μεγάλο λάθος, γιατί έγιναν ορατά.  Βαρέθηκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.