Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Αύξηση αξίας του δολαρίου και μείωση παραγωγής καυσίμων. Οι τιμές των καυσίμων μειώθηκαν διεθνώς. Στην Ελλάδα γιατί τα καρτέλ δεν μειώνουν τις τιμές;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ…

Ο Καμμένος έκανε, από το 2015 ως το πρώτο εξάμηνο του 2018, 120 ταξίδια χρησιμοποιώντας κυβερνητικά αεροσκάφη, κυρίως το πολυτελέστερο εξ αυτών, το Gulfstream, ή σκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πέρασε στον αέρα 460 ώρες. Ο πολιτικός που διατείνεται ότι μπήκε στην κυβέρνηση για να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια φόρτωσε το ελληνικό Δημόσιο με περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για καύσιμα για αχρείαστα ταξίδια. Και άλλα τόσα ο Κουίκ! Χώρια τα ξενοδοχεία… Πληρώστε!!!.

ΔΟΛΛΑΡΙΟ – ΚΑΥΣΙΜΑ – KINA – ΓΕΡΜΑΝΙΑ - EΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το έθιμο της μη μείωσης της τιμής των καυσίμων όταν διεθνώς μειώνονται. Να απο που βγαίνει η μείωση του ΦΠΑ για τα 5 συνοριακά νησιά. Μετανάστες, εμπόριο ψυχών. Το project εκτελείται.

Μια πτώση της Μέρκελ θα έρριχνε το ευρώ για λίγο. Έρχεται πτώση της κυβέρνησης, καθότι είναι όλα συγκοινωνούντα δοχεία.

TO MAXAIΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ (CRASH θα κάνει και ΠΑΠΑΛΑ)

1 σχόλιο:

  1. Κε Ζουγανελη όπως γνωιζετε, το γνωστο καρτελ καυσιμων (Λατσης-Βαρδινογιαννης) ουσιαστικα αποκλειουν σε οποιοδηποτε να φερει βενζινη απο ξενα διυλιστηρια και να την διαθεσει στην αγορα. "αγνωστοι" θα καψουν τα πρατηρια .......Να γιατι δεν μπορει να πεσει η τιμη της βενζινης εν Ελλαδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.