Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Aκουσα ότι έρχονται βροχές και καταιγίδες… Καμμένος, Δούρου και Δουροκλάν. Οι φωτιές θα σβύσουν αλλά θα πάμε σε ΜΑΝΔΡΑ. Η Δούρου είναι δημόσιος κίνδυνος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ…. ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ.

Κανονικά ο στρατός του Καμμένου, Καμμένο θα έπρεπε ήδη να καθαρίζει τα πάντα στα καμμένα αντι ο κουράδας να κάνει συνεδρίες, γιατί σε μια βροχή όλα τα φερτά υλικά θα πάνε στη θάλασσα. Θα βουλώσουν οι τρύπες (σχεδόν όλες). Θα μπουκώσουν τα πάντα. Το ίδιο θα γίνει και στη Μάνδρα. Τα γράφω πάλι. Μη συμβεί κάτι, που θα συμβεί, γιατί η Δούρου είναι πολύ γκάου. Δεν ξέρει η γυναίκα. Αυτή είναι για μπιριμπίμ - μπιριμπόμ… για το κήπο…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ. ME BΡIZOYN ΠΑΛΙ ΧΑΧΑΧΑ (χέστηκα). ΑΡΑ ΚΑΝΩ ΕΡΓΟ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ. AYTOI MONO ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΠ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ “ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ”.

ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΘΡΑΣΟΣ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ FAKE NEWS. Η ΜΠΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, Η ΤΣΙΡΙΔΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΞΕΥΤΥΛΑΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΙ;) ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Αυτό το άρθρο εδώ πονάει πολύ. Το διαβάσατε; OXI. Δείτε κώλους τότε. Διαβάστε και Καζάκη που σας τον σέρβιραν απο τα ΜΜΕ σαν οικονομολόγο, του  έστρωσαν και το δρόμο να φτειάξει κόμμα παρότι δεν είχε πτυχίο… Πήρε; Ο Θεοδωράκης έσκασε πάλι απο το πουθενά. Μετά έλεγαν ότι δεν ειχα γίνει ποτέ καθηγητής πανεπιστημίου στην Ιαπωνία κλπ, πάντα ανωνύμως (σταρχιδια μου τι λενε). Δέστε τα χάλια τους. Δεστε που σας έφεραν. ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Διαβάστε όλο το ιστολόγιο.

ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ…

100 νεκρούς να το ζυγίσω ή να βάλω κιάλλους; XAXAXAXA. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

100 καλάθια μόνο ο Γκάλλης… και η Δούρου μπορούν να τα βάλουν!!! ΧΑΧΑΧΑ

Ο Μητσοτάκης είναι ένας … Ματάκιας! Δεν κανει... Ο Αδωνης πάλι στα νανογιλέκα κοκ ΧΑΧΑΧΑ

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΟΥΖΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ;

ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.  ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΩ; KΑΛΑ ΚΑΝΩ. ME AYTOYΣ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ “ΞΕΡΟΥΝ” ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ ΓΕΛΑΩ.

Αυτή η κατάσταση δεν βγαίνει. Δεν μπορεί να ακούγονται στα ΜΜΕ οι απτυχίωτοι και τα παιδιά της Στοάς Μαλακαντάση και όσοι ξέρουν να κρύβονται για να μιλάνε οι Ερμήδες των Μυστικών Υπηρεσιών και τα Μούσμουλα της Στοάς Μαλακαντάση, που αποφοίτησαν απο το Μεταξουργείο με τη βάση και δεν έγιναν ποτέ άνδρες αλλά λουκουμάκια μιας χρήσης με τα ονόματα τους σε λίστες. Εγώ βιβλία για να κάνω τη FYROM κράτος δεν τα έγραψα. Άλλοι όμως το έκαναν και τους έφτειαξαν κόμμα. Κάποιοι πλήρωσαν και για αυτό. Τίποτα δεν γίνεται τσάμπα. Το βιογραφικό μου είναι γραμμένο στο ιστολόγιο και το πως θα γράφω είναι δικός μου λογαριασμός. Υπάρχουν και οι ψεύτες για όσους δεν αρέσει. Υπάρχουν και οι ρεκλάμες.

ΤΩΡΑ, τους περιμένω να με συκοφαντήσουν πάλι ανωνύμως. Το έχουν ξανακάνει. Τους τσούζει το γεγονός ότι  δεν μπορούν να σκεφτούν και να πράξουν. Θέλουν στα ΜΜΕ να ακουγονται μόνο τα αιδοία που έχουν έγκριση απο τη Στοά Μαλακαντάση. Ασε που δεν ξέρουν να διαβάζουν βιογραφικά, γιατί στην Ελλάδα τα βιογραφικά δεν έχουν σημασία ενώ τις καρέκλες στα ΑΕΙ της πλάκας τις παίρνουν οι μελλοντικοί σύμβουλοι σε επιτροπές. Είναι άτομα μιας άλλης ηθικής που έχει αποτύχει και που ότι δεν φτάνουν το φτύνουν. “Αριστερό” κόμπλεξ με “Δεξιά” πατούρα. Και τα δύο με εισαγωγικά. Χέστηκα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Ο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ” ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ

Κατά τα άλλα “ΞΕΡΟΥΜΕ”. ΤΩΡΑ ΡΩΤΑω 120 νεκροί να το αφήσω ή να βάλλω κιάλλους; XAXAXAXA

Να σκεφτειτε ότι στη Κρήτη πουλάγανε ζεόλιθο απο τη τηλεόραση και δηλητηριάστηκαν όλα τα χωράφια. Που ήταν οι καθηγητές του πανεπιστημίου Κρήτης να μιλήσουν; Μίλαγαν μόνο στα κανάλια όσοι επιζητούσαν την ανεξαρτησία της Κρήτης αλα Κύπρο, που έχει περάσει σε άλλο κύκλο προστασίας απο τον Ελληνικό. Και τότε η Κύπρος ήταν μακριά, όπως και εγώ είμαι τώρα για κάποιους δημοσιογράφους που το έργο τους είναι να προδίδουν την Ελλάδα και να κάνουν δουλίτσες με συμφέροντα. Μερικοί το παίζον και πατριώτες, τα λουκουμάκια.

Τώρα στη Κρήτη ψάχνουν να βρούν πόσο σανό να δώσουν σε αγρότες, γιατί βλέπετε το έδαφος με το ζεόλιθο δεν ανταποκρίνεται όπως παλιά και δεν ξέρουν τι λίπασμα να βάλλουν. Με το ζεόλιθο άλλαξε ο τρόπος που το χώμα ανταποκρινόταν. Οι ντομάτες σαπίζουν για κάποιους αγρότες και δεν ξέρουν το γιατί.

Εγώ έτσι γράφω. Δεν αρέσω; Χέστηκα. Μπορώ να χεσθώ όμως. Εσείς όχι. Δεν είναι θέμα ισότητας αυτό…

ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΚΟ; ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ CNN…

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. 180 ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ…!

ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ; ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ; ΠΟΣΑ;

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ.

Ο ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. Τα υγρά τοξικά στο πυθμένα του πάνε στα υπόγεια ρεύματα υδάτων.

Να κάνει άλλη μια επιτροπή η “περιφέρεια” να περάσεi η ώρα;

Θέλει και ευρωβουλή τώρα η επιτυχημένη η Δούρου; XAXAAAXA

Η ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ EMEINE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΙ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ATYXIA ΠΑΛΙ. ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ αλλά στις παραλίες δεν υπήρχε πρόσβαση. Η ΔΟΥΡΟΥ που ήταν; ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ και καλά είστε. Μιλιά λέμε.

Ούτε βάρκα δεν υπήρχε στο Μάτι. Πνιγόντουσαν. Το ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΧΑΧΑΧΑ.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΛΕΜΕ. Σας έρχεται νέο πακέτο… Γελάτε πάλι; Tώρα ΧΩΡΙΣ μάτι… Αόμματοι!!!

Πριν χρόνια τους έλεγα άχρηστους και άσχετους, μετά τους έλεγα μαλάκες, μετά εσείς τους είπατε προδότες. Τώρα γελάω εγώ και δεν έχετε καταλάβει ακόμη ποιός είναι ο ΓΕΛΟΙΟΣ… Ψυχραιμία. Θα καταλάβετε… Έρχεται πιο πολύς πόνος… ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.