Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Εν συντομία (36). Τα ψώνια του Ποτάμη-Σόρο. Η εξοδος Καμμένου. Ο Κωσταράκος κάρφωσε εξοπλιστικά. ΠτΔ θα είναι ένας αόρατος αλλά όχι ο Καραμανλής.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΠΑΝ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΗΣ

Αυτή η γεννιά των πολιτικών έχει πεθάνει. Λένε συνέχεια μαλακίες, είναι μέσα σε σκάνδαλα, γκαρίζουν σαν γαϊδάροι και μιζώνονται για να μη βλέπουν την ώρα που πρέπει. Δύο όμηροι είναι στη Τουρκία. Ο Καμμένος έχει το χειρότερο βιογραφικό υπουργού άμυνας και αποτελεί βαρίδι για το ΣΥΡΙΖΑ, που σε λίγο θα αρχίσει και αυτό να φυλλοροεί. Εναλλακτική λύση φαίνεται να είναι το Ποτάμι για να στηρίξει πλέον τη κυβέρνηση. Ο Καμμένος δεν έπρεπε να είχε γίνει ποτέ υπουργός Άμυνας. Δεν απέτυχε, ήταν ο καταλληλότερος, εξυπηρέτησε…

O Θεοδωράκης πήγε στο ΚΙΝΑΛ για “ψώνια” μήπως βγεί Πρόεδρος. Δεν του βγήκε και έτσι έφυγε για άλλες πολιτείες…

Το γνωστό κέντρο κατεδάφισης της χώρας πατριωτικού χρώματος της στοάς Μαλακαντάση σαν καλό σκυλάκι ειδοποίησε τον Ελληνικό λαό με άρθρο της Wasington Post που βγήκε αυτό το Σαββατοκύριακο, πως οι Αμερικανοί “θέλουν” το Τοτό-Κούλη Μητσοτάκη για ΠΘ και πως αν δεν είναι υπάκουα και καλά παιδιά οι Έλληνες, θα έχουμε νέα Κύπρο, νέα Μικρά Ασία κοκ. Το γνωστό κέντρο παραπληροφόρησης με τις στημένες επιλεκτικά τοποθετημένες ειδήσεις, τα τεχνάσματα, τη προβολή παραπληροφόρησης μέσα απο επιλογές εγκαθέτων να λένε αυτό που τους λένε και τη συνεχή προπαγάνδα πίσω απο πατριωτικά χρώματα, θρησκεία κλπ αφήνει να περάσει απο το πλάι (ξύπνησε και το Μεταξουργείο, οι φραπέδες), πως ο ΓΑΠ δεν χάριζε νησιά αλλά μόνο ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα στους Τούρκους όπως και το όνομα της FYROM στο δρόμο της φιλότουρκης και φιλογερμανής Ντόρας (όλα τα σφάζω για να έχουμε ειρήνη) και ότι τον Ιωαννίδη της Χούντας και τους έξι της Μικρασιατικής καταστροφής τους γέλασαν οι ξένοι (δεν ήταν δηλαδή προδότες).

Υπάρχει όμως και η δική μου ερμηνεία. που λέει πως:

όλοι διαχρονικά που πέρασαν απο θέσεις ευθύνης και μπορούσαν να παίρνουν αποφάσεις είναι μια παρέα σκιτζήδων, άχρηστων, ανικάνων και προδοτών.  H Ελλάδα είναι Βενεζουέλα με άλλο φουστάνι. Οταν το βγάλει θα είναι ίδια ή και πιο άσχημη. Θα φανεί το παρακράτος που τη κυβερνά. Ήδη η παρουσία του σκιαγραφείται. Ο κόσμος άρχισε να βλέπει μέσα στο κρεμμύδι. Η Ελλάδα δεν έχει αλλάξει σελίδα, είναι στα χειρότερα της και αυτό φαίνεται απο το αποτέλεσμα, τον υψηλό δείκτη φτώχειας, το έλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο, τη διαρκή αύξηση του χρέους, το ξεπούυλημα της ιστορίας της, των κοιτασμάτων της, του δημοσίου πλούτου της, το χαμηλό δείκτη ανταγωνσιτικότητας, την ατιμωρησία αυτών που τη χρεοκόπησαν, τον μη έλεγχο δημιουργίας του χρέους, τη καλή λειτουργία των θεσμών, την αύξηση της ανισότητας, τη δημιουργία δύο τάξεων, τη δημιουργία μειονοτήτων και αστάθειας, την ανεργία, την έντεχνη αύξηση των δανείων, τον κίνδυνο των συντάξεων και των μισθών, την κακή λειτουργία του δημόσιου τομέα και των ΜΜΕ (διαφθορεία και προπαγάνδα), την αύξηση της ανεργίας και τη τεχνητή μειώση της με τη μερική απασχόληση, την αλλαγή των συνθηκών εργασίας, τη δημιουργία ΕΟΖ (π.χ. Ελληνικό), το μοίρασμα στο Αιγαίο μέσω ΑΕ και offshore, μετοχών κλπ, το μαύρο χρήμα, το ρατσισμό κατά των Ελλήνων κοκ. Η Wasington Post δεν ρώτησε αυτούς που έπρεπε, αυτούς που ξέρουν αλλά τους εγκάθετους, έφτειαξε ένα δημοσιογραφικό αποτέλεσμα ντροπής και το πρόσφερε για να μας βγάλει ΠΘ το Τοτό-Koύλη. Μπανανία η Χώρα μας.

Μια πουταναφέραμε τα βραβεία τα παίρνουν πάντα τα δικά μας παιδιά για να έχουν μετά μικρόφωνο να λένε το τραγούδι τους. Υπάρχει όμως κάτι. Δεν έρχεται η φωνή απο πάνω. Το τραγούδι είναι βραχνό, αναρμονικό, τρωτό και άσχημο.

Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ο λαϊκισμός αλλά έλλειψη ισότητας, η έλλειψη ελευθερίας λόγους και αξιοκρατίας. Αν αυτό δεν υπήρχε δεν θα έσκαγαν για ΠΘ ή μερλλοντικοί ΠΘ οι μουτσούνες του Ψεύτη και του Παραπλανημένου εκ Γενετής.

Η απάθεια και η εξάντληση στην ελληνική κοινωνία είναι αποτέλεσμα δημιουργίας πολιτικού κλίσματος, περιβάλλοντος νοθείας και ψυχολογικού εξαναγκασμού. Ο κόσμος μπολιάστηκε απο το ψέμμα και ξέρει εκ των έσω τί δεν πρέπει να εμπιστευτεί. Το κακό ειναι ότι τον καθοδηγούν στο χειρότερο τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Αυτό θα φέρει την αυτοκτονία του φορέα. Υλη χωρίς αντιύλη δεν υπάρχει… Τί καλά. Επιτέλους το Δίκαιο.

Η Ελλάδα φορτώθηκε την κρίση της Ευρωζώνης γιατί μόνο σε αυτή μπορούσαν να περάσουν τόσες παρανομίες που να καλύψουν Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες απο το μαύρο χρήμα που κάπου έχει πάει…

Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

Ούτε ο Κωσταράκος έχει καταλάβει πως τα ζοριλίκια του Καμμένου στους Τούρκους ήταν για να πέσουν τα δίς ευρώ για τα εξοπλιστικά (τα αντισταθμιστικά για τα F16 η καλύτερα να λέμε την νέα αγορά του αιώνα). Οταν ενας πρώην στρατηγός συμμετέχει σε ένα θέατρο ρίχνοντας αλλού τη μπάλα, σημαίνει ότι είναι μέρος του κόλπου και εγκάθετος.

Αν ήμουν στρατηγός θα μίλαγα για στρατιωτικά θέματα και κυρίως για τα σύνορα της χώρας μου τα οποία δεν φυλάσσονται.

Δεν πρέπει η Ελλάδα να γίνει Λατινική Αμερική. Αυτο με τους στρατηγούς έχει κουράσει.

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ “ΔΕΚΑ“ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ!!!

Δέκα άτομα πήγαν στο γραφείο του Καμμένου στη Βουλή να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσές και αυτός έμεινε ακίνητος. Μάλλον δεν ήταν εκεί όταν πήγαν, γιατί τώρα θα ήταν ακόμη στο νοσοκομείο με επιδέσμους και με σπασμένα κόκκαλα. Κοινώς ο Δημ. Καμμένος και τα ΜΜΕ της Στοάς Μαλακαντάση σας δουλεύουν, ψιλό γαζί και μέστη μούρη.

Τοσα χρόνια δεν τους μάθατε; Διαφωνούν και αλλάζουν κόμμα. Κανένας καλός να μη πάει χαμένος. Να έχουν όλοι δουλειά μετά τις εκλογές. Το επάγγελμα είναι κλειστό. Υπάρχουν μυστικά. Πως προύκυψαν οι Αγιες οικογένειες; Υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους έξω. Είναι πολλά τα συμβόλαια… ¨Ενα να βγεί θα δούν μετά απο πολλά χρόνια τον Ηλιο και τον Ερμή…

Εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Εδώ θέλει προσοχή. Θα είναι ο τελευταίος…

Αν δεχτούμε πως όλοι είναι μια παρέα, τότε αυτός που προδίδει περισσότερο παίρνει τη μεγαλύτερη μίζα και την υψηλότερη θέση. Αυτός είναι που βγάζουν μπροστά όχι γιατί είναι ο ευφυέστερος αλλά γιατί είναι ο Ιούδας.

Η προδοσία στη χώρα προχωράει με βήματα. Ο κάθε πρωθυπουργός κάνει απο ένα και αφήνει στον άλλο το επόμενο. Κάθε βήμα είναι πάντα χωρίς γυρισμό. Ο Ράλλης έφερε το μονοτονικό, ο Καλός έκανε επίσημη γλώσσα του κράτους την Τουρκική, μετά ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που έφεραν τη χρεοκοπία επι Καραμανλή. Μετά ήλθαν τα μνημόνια, ακολουθεί το ξεπούλημα χωρίς έλεγχο και όρους της δημόσιας περιουσίας, η αλλαγή συντάγματος, ο διαμελισμός της χώρας και φυσικά μια πτώχευση που θα κάνει μπάμ.

Ο ΠτΔ έχει μια ιδιαίτερη ευθύνη, είναι ο εγγυητής του πολιτεύματος.Χωρίς τους θεσμούς να λειτουργούν, χωρίς εθνική κυριαρχία (ο Παυλόπουλος έχει υπογράψει τη παράδοση), με τόση διαφθορά και διαπλοκή τί είδους εγγυητής είναι ο σημερινός ΠτΔ;

Αυτή τη φορά νέος ΠτΔ θα είναι κάποιος που δεν ακούγεται πολύ και φυσικά όχι αυτός που χρεοκόπησε τη πατρίδα μας, ο Κωστάκης Καραμανλής. Αυτός έχει καεί. Ο νέος της Στοάς Μαλακαντάση θα υπογράψει πολύ περισσότερες συνθήκες και μνημόνια, κυρίως αναθεωρήσεις και επικαιροποιήσεις. Τα λένε κιόλας σιγά-σιγά μη σας έλθουν απότομα και καταλάβετε ότι σας έχουν για να τους φτειάχνετε το φαγητό, για δούλες και για νοσοκόμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.