Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Κοπή των δένδρων γύρω απο τα καλώδια της ΔΕΗ. Καμμία συντήρηση. Υπεύθυνη η περιφερειάρχης με τους 100 νεκρούς Ρένα Δούρου. Γατζωμένη στη καρέκλα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη, πολλά ντάν….

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ. ΤΑ “ΞΕΡΟΥΜΕ” ΜΟΥ ΛΕΤΕ… ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΜΩΣ. 120 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΓΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ;

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΦΩΤΙΑ…. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΗΔΑΤΕ… ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.


O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ARCS (TΟΞΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ, ARCING, POWER LINES) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΔΟΥΡΟΚΛΑΝ.

ΑΔΩΝΗ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ… KAΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είναι γνωστό ότι η παρουσία νερού ιονισμένου (θαλάασιο και κανονικό) κατά την απόσβεση πυρκαγιών είτε απο ψηλά (αεροπλάνα, Canadair, Σινουκ κλπ) είτε απο το έδαφος (μάνικες) σε αντίθεση με το αφιονισμένο νερό (π.χ. η βροχή που δεν έχει αγωγιμότητα) αυξάνει την αγωγιμότητα (με την αύξηση της υγρασίας και τη δημιουργία πλάσματος) γύρω απο τα καλώδια της ΔΕΗ, επιτρέποντας στα τόξα εκκένωσης που συνήθως υπάρχουν σε αναμονή της κατάλληλης συνθήκης αγωγιμότητας να διαφύγουν και πρός το έδαφος είτε μέσω των δένδρων είτε μέσω των σπιτιών που είναι κοντά. Αυτό δημιουργεί φωτιές. Το καταλάβαμε; Oι τραπεζίτες με τα επαρχιακά-εποχικά προίόντα;

Δεδομένης της κακοσυντήρησης του δικτύου και ότι κανείς δεν ξέρει τί ρίχνει και πού, δεδομένης της παρουσίας πολλών δένδρων κατα μήκος αγωγών της ΔΕΗ αλλά και σπιτιών σε μικρή απόσταση η πιιθανότητα να δημιουργηθεί μια εστία φωτιάς απο το πουθενά χωρίς κανένας πυροσβέστης ή άλλος να το πάρει είδηση είναι πολύ μεγάλη. Μια σπίθα αρκεί.

Το θέμα των arcs έχει συζητηθεί σε παρουσιάσεις στο Δημόκριτο απο το παλιό μου φίλο το ΓΙάννη το Μπακόπουλο (Μεγαλος Γαμίκουλας και γιός στρατηγού… εεεε γατάκια) κάποιες φορές αλλά δεν ξέρω αν οι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στις παρουσιάσεις που κάποιοι έκαναν απλά για να πιούν καφέ. Είναι δεδομένο ότι είναι και ηλίθιοι. Μερικοί έχουν και διδακτορικό στην ηλιθιότητα..

ΑRCING ΣΕ ΞΥΛΟ. ΝΑ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ.

Στη περίπτωση των δένδρων, που παίρνουν φωτιά ο άλλος πόλος είναι το έδαφος.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

imageα) η ΔΕΗ θα μπορούσε να διακόπτει τα κυκλώματα στη περιοχή που δρα η Πυροσβστική αλλά χωρίς σχέδιο αυτό δεν γίνεται. Δεν κλείνεις ότι νάναι σε ένα κύκλωμα σαν αυτό της ΔΕΗ, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα σε άλλα μέρη του. Όλα θέλουν σχέδιο και προμελέτη. Οπως αποδείχτηκε επιτελικά σχέδια δεν υπήρχαν. Όλοι ήταν σε κατάσταση πανικού και ακόμη είναι.

β) δεν υπήρχε ένα κέντρο ενημέρωσης που να εκπέμπει ας πούμε απο το ραδιόφωνο ή που στέλνει SMS σε κινητά. Τίποτα. Κανείς δεν ήξερε που να πάει, που θα βρεί νερό, που θα βρεί πρώτες βοήθειες και οδούς διαφυγής.Δεν μπορούμε να αφήσουμε ατιμώρητο ένα έγκλημα κρύβοντας όσα θα μπορούσαν να γίνουν. Ας πούμε ότι είμαστε Μπανανία και ζήτουλες. Όχι πως όλοι έκαναν ότι γινόταν. Οχι.

γ) δεν υπήρχαν εκπαιδευμένοι πυροσβέστες και μηχανήματα να ανοίγουν αντιπυρικές ζωνες έστω και τη τελευταία στιγμή. ΑΛλού γίνεται αυτό. Στην Ελλάδα όχι.

δ) ο εξοπλισμός των πυροσβεστών ήταν απαράδεκτος. π.χ. Driptorch δεν έχουν. Δεν είδα τουλάχιστον να έχουν. Επίσης αφρό δεν άκουσα ότι χρησιμοποίησαν κάπου. Το νερό της θαλάσσης για σβύσιμο αυξάνει τη πιθανότητα για arcs.

ε)  Η πυροσβεστική δεν φάινεται να ξέρει, να αντιλαμβάνεται και να χρησιμοποιεί τους χάρτες κινδύνου πυρκαγιάς ή τα μετεωρολογικά δεδομένα ή να γνωρίζει απο εξομοιώσεις. Δεν ήταν σε κανένα πόστο εκεί που έπρεπε. Δεν σταματήσαν τίποτα. Το "ξέραμε" δεν υπάρχει και αυτό προκύπτει απο το αποτέλεσμα. Εϊναι πάρα πολλοί οι νεκροί.

στ) Η κινητή τηλεφωνία δεν χρησιμοποιήθηκε για να δώσει θέσεις των χρηστών.

ζ) Τα ΟΥΚ στη θάλασσα δεν είχαν μηχανήματα sonar. Με βουτιές ψάχνουν να βρούν αγνοούμενους; Ο στρατός απών.

η) θα σας υπενθυμίσω ότι τα Canadair είναι εκτός λειτουργίας και τα Σινούκ δεν εργάζονται το βράδυ ως θα έπρεπε. Συνεπως δεν είναι ο Στρατηγός Άνεμος η αιτία του κακού (πρόκειται για αφελή άποψη) αλλά η απουσία της πολιτείας και επίσης η έλλειψη πρόβλεψης, σχεδίου, γνώσεων και εμπειρίας σε όλα τα επίπεδα. Άλλο είναι ότι "έκαναν ότι μπορούσαν" και άλλο ότι "έκαναν ότι ήξεραν απο αυτά που τους έχουν μάθει" και δεν ξέρουν πολλά πράγματα. Απο αυτό πρέπει να ξεκινήσει κανείς. Δεν μπορούμε να ωραιοποιούμε κάτι ψεύτικο, όταν το αποτέλεσμα δεν το στηρίζει...

θ) το φαινόμενο των arcs δεν είναι κατι νέο. Στο εξωτερικό όμως δεν βρίσκεις δένδρα δίπλα σε αγωγούς ή που σχεδόν να ακουμπάνε αγωγούς της ΔΕΗ. Ακριβώς για αυτό το λόγο. Στην Ελλάδα βρίσκεις και αυτό είναι ευθύνη της πολιτείας (περιφέρεια) που ήταν απούσα. Είναι αδικαιολόγητο και επιστημονικά απαράδεκτο. Το ίδιο αφορά και τα σπίτια. Τα σπίτια δεν είχαν καμμία προστασία για πυρκαγιά σπο arcs π.χ. ένα αλεξικέραυνο. Δεν θα ξέρουν και τι είναι…

i) τα πευκοδάση είναι ένα γνωστό πρόβλημα, για την αυτανάφλεξη (κατι που βρίσκει κανείς και στους ΧΥΤΑ) και αλλού. Έπρεπε να είχε ληφθεί υπόψη. Δεν ελήφθη. Επρεπε να είχε καθαρισθεί το πευκοδάσος. στη παραλία. Δεν έγινε τίποτα. Επρεπε να είχε ανοιχθεί δίοδος. Δεν έκαναν τίποτα.

κ) Υπάρχουν και πολλές άλλες παραλήψεις, πάρα πολλές π.χ. ανυπαρξία τεχνικών παρατήρησης.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ (ΛΕ ΠΑΠΙΕ ΝΤΕ ΚΟΥΡΑΔΑΝ)

Εδώ όμως δεν ξέρει να λύσει σωστά μια άσκηση Φυσικής για τις Πανελλήνιες μια Ενωση Ελλήνων Φυσικών, άσε την ιστορία με τη συσκευή που είχε μπαταρία μέσα και έλεγαν απο κεί μέσα ότι θα έλυνε το πρόβλημα της ενέργειας… περιμένετε να ακούσετε απο τα ΜΜΕ απόψεις ειδικών για ένα έγκλημα σε μια χώρα τίγκα στη διαφθορά και στη παραπληροφόρηση;

Kαι αν αυτοί έχουν βγάλει πανεπιστήμιο σκεφτείτε τό επίπεδο αυτών που δεν έχουν βγάλει, οπως πχ. η Ενωση πυροσβεστών τι επίπεδο έχει και πόσο κανείς πρέπει να λαμβάνει υπόψη όσα λέει για το έγκλημα… Παριστάνουν τον ειδικό και αυτοί και τι λένε τα γνωστά (εμπρηστές, ο στρατηγός άνεμος και πούτσες μπλέ). Κιο κώλος της κατσίκας είναι ειδικός στην Ελλάδα.

Είστε πολύ μακριά απο μένα και μιλάω μόνο για θέματα που μπορούν να γίνουν αντιληπτά με τις φτωχές γνώσεις αυτών που κάνουν τους ειδικούς (με την ευλογία της Στοάς Μαλακαντάση). Βάλτε σε αυτό το σημείο, οτι μπορω να παραθέσω ένα βιβλίο λόγους σε διαφορετικά θέματα για το θέμα των πυρκαγιών. Ποιός θα το καταλάβει; AYTOI; Η καρέκλα που αγάπησα είναι όλοι (όχι το σύμπαν, αυτό είναι άλλη βίδα).

Είστε πολύ πίσω σε όλα και σας κρατάνε πίσω βάζοντας ηλίθιους της Στοάς Μαλακαντάση στα ΑΕΙ να κάνουν τον ειδικό. Κακό επίσης είναι ότι κάποιοι ειδικοί στο Μπανανιστάν επιμένουν να θέλουν να μου δείξουν ότι ξέρουν. Δεν ξέρουν τίποτα. 100 νεκροί το αποδεικνύουν.

Είναι έγκλημα αυτό που έχει συμβεί και οι υπεύθυνοι είναι ακόμη στις θέσεις τους. Εχει βρωμίσei απο το σκατό τους η πολυθρόνα. Ούτε βρακί δεν αλλάζουν…

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ. ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. TO ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΡΙΚΙΑ. XAXAXAXA.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…. ΧΑΧΑΧΑ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

BΟΥΛΙΑΖΕΙ O XYTA ΦΥΛΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ; H EE; ΖΩΑ.

H ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ;

H ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙ.

Θα έπρεπε ο Γαβρόγλου του Ιδρύματος Λατση (βλεπε CHEKA χαζομαλάκα Ελληνάρα κόπρε, να μάθεις τι είναι) που έφτειαξε τον κακοκατασκευασμένο ΧΥΤΑ στο Γραμματικό (ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ρε ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ, ρε κοιμισμένα παρτάλια της πείνας, επαίτες της ΕΕ, είναι κατασκευή αυτή, να γιατί τον έκαναν ΧΥΤΥ γιατί τα λεφτά δεν πήγαν εκεί που έπρεπε, το έργο δεν παραδόθηκε Καμμένε, απο το παγκάρι της Στοάς Μαλακαντάση τρώγαν πολλοί) να μάθαινε τα π-αιδοία πως δουλεύει ένας ΧΥΤΑ, πως γινεται η ανακύκλωση. Το έχει κάνει; Oxi. Στα ούζα το έχει ρίξει. Αχρηστος και τεμπέλης.

Στο δια ταύτα. Τα υγρά τοξικά της Φυλής με το χρόνο θα βγούν στη θάλασσα και στα νερά της Αττικής. Τα λέω αλλά… Θα βάλει επιτροπή πάλι η Δούρου για να ερευνήσουν το θέμα; Mήπως σε αυτό το κράτος οι ειδικοί πληρώνονται για να μη μιλάνε; Eιδικοί που λέει ο λόγος (ο ψεύτικος). Eίνα άσχετοι. ΑΣΧΕΤΟΙ.

Υ. Οι fake characters είναι θύματα. Πάντα ήταν οι καλύτεροι πληροφοριοδότες μου. Το πιάσαμε;

9 σχόλια:

 1. Χριστιανοκομμουνιστής25 Ιουλίου 2018 - 9:48 π.μ.

  Κύριε Ζουγανέλη θα διαφωνήσω σε κάποια σημεία, αν και γενικά συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σας για τη πυροσβεστική και την άθλια κατάστασή της:

  α) Όντως ήταν εμπρησμοί. Στη Κινέτα οι εμπρησμοί έγιναν "συμπτωματικά" στα σημεία που θέλει να χτίσει ο Μυτιληναίος ορυχείο Βωξίτη και δε τον αφήνει η ΕΕ λόγω Natura, και στην ανατολική Αττική προφανώς καταπατητές θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μνημονιακή ρύθμιση που μπήκε σε ενέργεια στις 23 Ιουλίου φέτος και μιλάει για νομιμοποιήσεις όλων των αυθαιρέτων με πληρωμές σε δόσεις... Δεν είμαστε χτεσινοί, ξέρουμε πως χτίζονται βίλες μες το δάσος και ανεμογεννήτριες τώρα τελευταία.

  β) Όντως η περιφέρεια δεν είχε κάνει πολλά για να προστατέψει τους οικισμούς. Αλλά υπάρχει κάτι που σας διαφεύγει στο συλλογισμό σας, κι αυτό είναι πως οι οικισμοί που κάηκαν ήταν ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ. Αυθαίρετα που χτίστηκαν μέσα στο δάσος με τα πεύκα στην αυλή τους. Δηλαδή τι ευθύνη έχει η πολιτεία; Πάει ο κάθε τυχάρπαστος και χτίζει όπου βρει και είναι υποχρεωμένη η πολιτεία να του έχει πυροσβεστικό δίπλα από το σπίτι του και να του παρέχει αντιπυρική προστασία; Το πρόβλημα ξεκινάει από αυτό κ. Ζουγανέλη. Δε σεβόμαστε τη φύση και τους κανόνες του κράτους εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες, και μετά απορούμε που μας βρίσκουνε συμφορές. Όπως για παράδειγμα στη Μάνδρα, που πήγανε και μπαζώσανε ό,τι βρήκανε και μετά απορούνε που με κάθε βροχή κάνουνε μπάνιο με φάλαινες δίπλα.

  Δε διαφωνώ πως η πυροσβεστική είναι χάλια. Αλλά με βάση τον άνεμο που είχε προχτές, το λέω γιατί μένω στην Α. Αττική, η φωτιά εξαπλωνόταν απίστευτα γρήγορα. Οι δυνατότητες αντίδρασης θα ήταν λίγες ακόμη κι αν είχαμε 10 φορές τα μέσα που είχαμε. Το πρόβλημα της φωτιάς λύνεται πριν τη φωτιά, μετά είναι να χαμε να λεγαμε. Τη προλαμβάνεις με το να μη δίνεις κίνητρα στους εμπρηστές, με το να επιτηρείς τα δάση, και με το να μη χτίζεις όπου βρεις παράνομα. Κανονικά έπρεπε να πέφτει μπουλντόζα στα αυθαίρετα χωρίς οίκτο. Γιατί αν δε μπει μπουλντόζα όταν πρέπει, μετά μπορεί να έρθει φωτιά ή ρέμα και να κάνει αυτό που δεν έκανε η μπουλντόζα. Τροφή για σκέψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σεβομαι τη γνώμη σας και την αφήνω να υπάρχει. Η γνωμη σας ακουγεται σε όλα τα ΜΜΕ της Στοας Μαλακαντάση. Η δική μου ΟΧΙ. Ομως κράτος αγαπητέ μου σημαίνει πρόβλεψη, πρόνοια, παρακολούθηση, γνωσεις, ελευθερία λόγου κλπ. Το κρατος πρέπει να επεμβαίνει οπου υπάρχει πρόβλημα. Δεν εχει σημασία ποιος κάνει τί.

   Τροφή υπάρχει πολλή. ΑΛΛΑ εμένα αγαπητέ μου δεν με εκαναν οι Ιάπωνες Καθηγητη Πανεπιστημίου επειδή ήμουνα μασόνος ή ΠτΔ επειδή με προώθησε ο Αλιβιζάτος που στήνει το ΠΑΣΟΚ της Χαιδως. Το καταλάβατε αυτό; Εντάξει;

   Απόψεις στην Ελλαφα υπαρχουν χιλιάδες. Δεν μπορει όλα να αποφασίζονται με ψήφο. Ο καθένας λέει το δικό τους. 1 εσυ 1 εγώ, Λύση καμμία. Στη Στοα Μαλακαντάση να το μαθουν αυτό οι στραβούλιακες. Δεν μας τα χάρισαν τα διπλώματα και τους βαθμούς στην Ιαπωνία. Με το σπαθί μας ΟΛΑ. Οχι με το γκόλο μας και ξεπουλώντας...

   Θελω να πω η Αποψη σας δεκτη να ακουστεί αλλά στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβετε ΌΛΟι ότι εδώ δεν παίζουμε το καβλί μας. Υπάρχει αξιοκρατία. Και αν η Ελλάδα και η Στοα ΜΑΛΑΚΑΝΤΑΣΗ θέλει να πάψει να είναι ζητιάνος να μάθει να υπακουει. Τα ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ και σκασμός. Δεν είμαστε όλοι το ιδ ιδιο. Δημοκρατία δεν σημαίνει ανυπαρξία αξιακρατίας. Σεμνα

   Διαγραφή
  2. ΊΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΠο κει και πέρα όποιος δεν σέβεται θα έχει και άλλες ατυχίες. Θα πληρώσουν και οι ΗΠΑ το νόμισμα. ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

   Διαγραφή
 2. Ολοι οι ειδικοί του κράτους ψέυδονται.(Γκύ Ντεμπόρ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ειδες πουθενα να πετουν πυροσβεστικα αεροπλάνα φετος και να κανουν ριψεις νερου;;;;
  είναι 22 η 21 αεροσκάφη, ειδατε κανενα;;;;
  τα πουστοκαναλα κανουν ΜΟΚΟ!!το εχουν ριξει στον ερανο και στην κλαψα.
  καποιου του ξεφυγε και ειπε ότι λειτουργουν τα 3. δεν ξερω αν κανω λαθος διορθωστε με.
  η συμμορια κανει σωστα τη δουλεια, να δουμε τι άλλο μας επιφυλλασει.
  Καλημερα
  δεν εδωσαν φραγκα για συντηρηση να πετουν και τα εχουν στο παρκιν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγω ακουω ότι λενε. Αυτοί λέγανε ότι έριχναν νερό με αεροπλάνα. Αν λενε ψέμματα, εσείς το κρίνετε που ζείτε στο Αυνανιστάν!!!

   ΟΜΩΣ όσα γράφω πρέπει να τα βλέπετε και αναδρομικά, προς τα πίσω όταν πέταγαν αεροπλάνα πολλά. Ο αρθμός δεν είναι σημαντικός αλλά το που έριξαν νερό και πόσο.

   Στη τελευταία φορά με τους 100 νεκρους και βάλε ο Νίκος Υποφάντης απο το Σκάι έδειχνε μάνικες να φεύγουν, σπίτια να εχουν πάρει φωτιά και μετά, ΜΕΤΑ, ΜΕΤΑ να κατεβάζει τους διακόπτες η ΔΕΗ. Αύριο με τρόπο (σα πουτανάκια θα τα πουν αλλοιώς). ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ όμως. Το έχω καταγράψει.

   Διαγραφή
 4. Κα(θηλω)μένα λόγω βλαβών 14 από τα 18 αεροσκάφη Καναντέρ
  https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89-%ce%b2%ce%bb%ce%b1%ce%b2%cf%8e%ce%bd-14-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-18-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba/
  Σε αριθμό είμαστε περίπου οι ίδιοι με πέρυσι, αλλά οι 500 πυροσβέστες που διατέθηκαν για τα αεροδρόμια της Fraport δεν αντικαταστάθηκαν, με συνέπεια να στερείται η δασοπυρόσβεση από έναν σημαντικό αριθμό έμπειρων στελεχών»
  το βρηκα professor, xaxaxa, δικιο ειχα τελικα. δεν πεταξαν αεροπλάνα ουτε στη κινεττα.
  fraport λεμε, χοχοχο.
  δουροκλαν το ποπολο να ξαναψηφισει. τα κανει αορατα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο Δουροκλάν έχω καταλήξει και εγώ... απο καιρό. Αν το ψάξεις πάει με όλα. Μόνο που δεν είμαι σίγουρος αν και αυτό ακόμη μπορεί να φτειαχτεί.
   Με έχουν τρελλάνει αγαπητέ μου. Μου λένε ότι σχεδιάζουν πολεμικά και δεν βλέπω Ελληνική πινέζα!!!

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.