Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Οι ΕΔ που δεν ξέρουν ποιά είναι τα σύνορα και η ΑΟΖ της Ελλάδας, που δεν έχουν πάρει καμμία θέση για τους δύο φυλακισμένους απαντούν σε Mπαρμπαρούση…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩν 6 νμ; ΟΙ ΕΔ TA ΞΕΡΟΥΝ;

Έχετε δεί πουθενά χάρτες που να δείχνουν τα 6 νμ στο Αιγαίο; Αν σας δείξω κάποια πράγματα… θα τρομάξετε με αυτά που θα συμπεράνετε.

Έχετε δεί πουθενά χάρτες που να δείχνουν την Ελληνική “άποψη” για την οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ και τα 6νμ, στα σχολεία ή στο διαδίκτυο; Όχι. Δεν είναι εθνικισμός αυτό. Eίναι συνταγματική επιταγή.

Αγαπητοί φίλοι τα σοβαρά κράτη, έχουν τέτοιους χάρτες και επίσημους στο διαδίκτυο. Τί ακριβώς φυλάνε οι ΕΔ και ποιό ακριβώς είναι το έργο Καμμένου και Φανούρη στο θέμα αυτό; Aπο μακριά πετάνε στεφάνια στα Ιμια.

Είναι σωστό το ΝΑΤΟ να φυλάει τα σύνορα της χώρας; O Καμμένος τα διεθνοποίησε στο Αιγαίο καλώντας το να παίξει το ρόλο των ΕΔ, που είναι ανίκανες να παίξουν.

Πως εντοπίζουν οι άσχετοι τους μετανάστες στο Αιγαίο; Πως το πειρατικό και τα ναρκωτικά πάνε στην ΕΕ; Απουσία κράτους και ξεπούλημα των υπηρεσιών του σημαίνει διάλυση.

Αυτοί  που φυλάνε τα σύνορα της Ελλάδας δεν έχουν ταυτότητα. Ταυτότητα σημαίνει σύνορα.

Το χάρτη μου με τον υπολογισμό της Ελληνικής ΑΟΖ με Voronoi diagrams τον έδειξε κανένα κανάλι; Όχι. Ποιός είναι επομένως ο προδότης; Aυτός που δείχνει ή αυτός που κρύβει;

Παρακάτω απεικονίζονται τα 6 νμ στη περιοχή Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι. Το έκανα για να σας δέιξω με πράξη και όχι με λόγια πόσο εύκολα γίνεται.

Πρώτα οι ΕΔ να δείξουν τέτοιους χάρτες σαν τους δικούς μου και μετά να μιλάνε για φύλαξη συνόρων. Εκτός αυτού, σαν πολίτης ο Ελληνας που πληρώνει φόρους δεν πρέπει να ξέρει επακριβώς που είναι τα σύνορά του; Εσείς τα ξέρετε; Όχι. Έπρεπε όμως.

ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ

Σας μιλούν για κοιτάσματα και σας κρύβουν το χάρτη μου των κοιτασμάτων απο το 2013, που συνεχώς επαληθεύεται εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν ήθελαν να ξέρετε που είναι για να μη καταλαβαίνετε το παιγνίδι. Να το γιατί. Γιατί είχαν σχέδιο μελλοντικά να τα πάνε για ξεπούλημα μέσω ΕΛΠΕ στο υπερΤαμείο (θα τα αγοράσει για μια δραχμή ο Λάτσης μάλλον όπως το Μονακό - Ελληνικό). Και αυτό το έχω γράψει και κατά λέξη.

Η προδοσία στη χώρα γίνεται κατά βήματα. Κάθε κυβέρνηση κάτι δίνει. Να το μάθετε αυτό.

To μοντέλο βιωσιμότητας του χρέους. Και για αυτό ΜΟΝΟ εγώ έχω γράψει. Ψάξετε στο ιστολόγιο. Δεν είμαι γραφικός όπως είχε πεί ο Αυγενάκης της ΝΔ που πιάστηκε να μιλάει με πoινικούς, όταν τον ξεστράβωνα με συνέντευξη μου στη τηλεόραση, εξηγώντας το πρώτο σεισμικό που ανακοίνωσε η PGS  σε αυτόν και σε άλλους βουλευτές.

Που είναι το ευρχαριστώ απο τη πολιτεία; Ποιά ΜΜΕ αναμετάδωσαν τη συνέντευξη; Η προδοσία είναι οργανωμένη.

ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η ιστορία με τον Μπαρμπαρούση, που σαν ηλίθιος καλούσε για επανάσταση, μπορεί να ήταν και για εκφοβισμό όσων μελλοντικά μιλήσουν για επανάσταση στη χώρα, επειδή θα την βλέπουν να διαλύεται στα εξ ών συνετέθη.

Εν δυνάμει προδότες είμαστε  όλοι. Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια επειδή έχουν χορηγό όμως είναι οι χειρότεροι.

Χωρίς πληροφορία πως θα υπάρχει συναίνεση προς τη σωστή κατεύθυνση; Δημοκρατία και ηθική… Mε ψεύδη και με προβολές ιδέων “δικών” μας στα ΜΜΕ απο τη Στοά Μαλακαντάση θα γίνει αυτό; Γελοίοι είναι. Τίποτα άλλο. Θα έχει συνέχεια…

ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Τόσο ανεκπαίδευτοι ήταν; Η αλήθεια δεν έχει ειπωθεί στον Ελληνικό λαό. Συνέχεια κρύβουν. Ναι αλλά κάποιοι βλέπουμε… ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

5 σχόλια:

 1. στημενο ηταν ισως εν αγνοια τους ισως και οι ιδιοι να ειναι στο κολπο,η εξεληξη με τους 8 τουρκους αξιωματικους αυτο δειχνει,αναταλλαγη μαλλον θα γινει και ζησαν αυτοι καλα και εμεις χειροτερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως ξέρει κανεις που ειναι οι 8 Τουρκοι τώρα;
   Aπατεώνες

   Διαγραφή
 2. Πόσο καιρό χρειάζεται για να σχεδιασθεί η ΑΟΖ και τα 6 νμ κ.Καθηγητή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δοθούν οι συντεταγμένες των ακτών μια ωρίτσα το πολύ (με καλλωπισμό).
   Κατευθειαν απο Google, 5 λεπτά (τόσο μου παίρνει).

   Διαγραφή
  2. Μπορείτε να ανβάσετε ενα video να δείξετε πως γίνεται;

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.