Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έπρεπε να είχαν ζητήσει τη παραίτηση του ΠτΔ πριν την ψευτοπρόταση μομφής του Τοτό-Kούλη. Συγκάλυψαν τη προδοσία. Είναι όλοι παρέα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Αντί να κάνουν αυτό που πρέπει:

 1. Να ζητήσουν όλοι μαζί την παραίτηση Παυλόπουλου. Ακόμη δεν το έχουν κάνει.
 2. Να φέρουν όλοι μαζί το προσύμφωνο Τσίπρα στη Βουλή. Να αναφερθούν τουλάχιστον στο θέμα εθνικότητα και υπηκοότητα, τη λάθος διπλή μετάφραση, να αναφερθούν στο άρθρο 13 και τόσα άλλα, προτίμησαν να παίξουν στο έργο του Τοτό-Kούλη που θα χανόταν απο χέρι, αφού οι ψήφοι δεν έβγαιναν και το ΚΚΕ θα αποχωρούσε.
 3. Να παραιτηθεί σύσσωμη η αντιπολίτευση για να γίνου εκλογές
 4. Να δηλώσουν όλοι μαζί ότι δεν αποδέχονται τη συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου
 5. Να βγάλουν αντισυνταγματική τη συμφωνία στο ΣτΕ, αυτό που έβγαλε τα μνημόνια συνταγματικά…
 6. Και πολλά άλλα…. Πααααααρα πολλά άλλα.

έκαναν  μια συζήτηση στη Βουλή για τα μάτια, για να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο και με καπνούς, φωνές και κλανιές να στηρίξουν τη κυβέρνηση.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ…

Κατά τη διάρκεια της στημένης συζήτησης στη Βουλή, το Τοτό-Κούλη μίλησε για συνέχεια στη κυβέρνηση και πως αν δεν περάσει η πρόταση μοφής δεν θα γινόταν τίποτα μετά. Εδώ γίνεται φανερή η παρέμβαση της Γερμανίας και των ΗΠΑ. Αυτά που λέει το Τοτό-Κούλη τα είπε για να τον βγάλουν σαν ΠΘ οι ξένοι. Δεν είναι πρώτη φορά που οι Γερμανοί ζητούν εγγυήσεις και απο την αντιπολίτευση. Ελπίζω, ότι θα πονηρευτήκατε.

Ελπίζω να καταλάβατε τη συμπεριφορά όλων στη Βουλή. Θέατρο έπαιζαν. Είναι όλοι μια παρέα.

Φυσικά όλα μπορούν να ανατραπούν.

Ψέμματα σας είπε ο Μητσοτάκης ότι αυτό δεν γίνεται και δεν είναι τυχαία η σιωπή της αντιπολίτευσης. Για εθνικούς λόγους δεν θα σας γράψω πώς θα γίνει αυτό. Με διαβάζει πολύς κόσμος, όπως και προδότες… Είναι πολλά τα λεφτά.

H ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΥΣΑ

Θα πέσει πολύ ξύλο…

3 σχόλια:

 1. Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει...ήθελα να ήξερα τι αντιπαροχές ήταν αυτές που μίλαγε η Μπακογιάννη («Προσφέρθηκαν και σε εμάς αντιπαροχές αλλά εμείς αντέξαμε» υπογράμμισε με νόημα η κ. Μπακογιάννη). Και καλά οι πολιτικοί, πάντα είχαν τα "δωράκια" τους, όμως ο Προκαθήμενος τι θα τα κάνει; θα γλεντήσει ή θα πάει στις Παρθένες νήσους-Μαυρικιο-νησιά Φίτζι για κρουαζιέρες; Δυστυχώς όλα εις βάρος της Ελλάδας, εις βάρος των επόμενων γενεών που τις καταδίκασαν.Άντε τώρα πρωθυπουργός ο Κυριάκος, είδες πως φροντίζουν οι σύμμαχοι για εμάς που πολεμήσαμε στο πλευρό τους εναντίον του άξονα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχει ένα θέμα με το μισό δις ευρώ και τον Νιμιτζ. Διαβάστε στις επιστολές που έβγαλε ο Κοτζιάς, τι έλεγε για το μισό δις ευρώ η Μπακογιάννη.

   Αν δώσαμε μισο και παραπάνω απο το υπουργείο εξωτερικών, τα μυστικά κονδύλια... Υπάρχει θέμα εδώ.

   Υπάρχει πρόβλημα δις ευρώ στο υπουργείο εξωτερικών επι ΝΔ... Θέλει ψάξιμο...

   Διαγραφή
  2. Δηλαδη η Ντόρα έδωσε μισο δις ευρω στον Νίμιτz για να λύσει το θεμα της fyrom;

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.